Zoete yacon smoothie

Ingrediënten:
– 3 theelepels yacon poeder.
– 2 theelepels bijenpollen.
– 1 theelepel goji bessen poeder.
– 1 theelepel maqui bessen poeder.
– 1 theelepel açai bessen poeder.
– 1 eetlepel maca poeder.
– 1 eetlepel rauwe cacao poeder.
– 1 Brazilian mango.
– 1 Brazilian papaya.
– 1/2 bakje blauwe bessen.
– 1/2 bakje bramen.
– 1/2-3/4 liter mango-spirulina sap.

yacon smoothie

Bereiding:
Voeg alle ingrediënten samen in een blender en mix het geheel tot het een mooie egale substantie heeft gevormd. Giet de inhoud daarna uit over één of meerdere glazen of bekers en garneer het eventueel met een paar kokosschilfers, een snufje rauwe cacao en wat goji bessen.

Share:

2 comments

  1. Klinkt lekker! waar koop je die mango-spirulina sap?
    En hoe lang kan je het bewaren in de koelkast?

Geef een reactie