Zo geniet je van je vertrouwde kop koffie met de kracht van paddenstoelen!

Waarom zou je een gewone kop koffie drinken als je ook kunt genieten van alle gezondheidsvoordelen van jouw kop koffie mét paddenstoelenextracten? Maar wat zijn die gezondheidsvoordelen dan precies? We leggen het uit in deze video!

Bekijk hier de video

Onze Superfoodies Mushroom Coffee is een nieuwe manier om te genieten van jouw heerlijke dagelijks kopje verse koffie mét alle voordelen van zorgvuldig geselecteerde paddenstoelenextracten. De Mushroom Coffee bevat 95% Arabica koffie uit de centrale Colombiaanse Andes met 500mg aan paddenstoelenextracten. De koffie is lekker rijk van smaak met tonen van rood fruit, kruiden en citroen. Maar hoe zit dat nou precies met die paddenstoelenextracten? De ‘Ancient Elders’ ofwel oude wijzen in Zuid-Amerika gebruiken paddenstoelenextracten al eeuwenlang ter ondersteuning van de menselijke gezondheid. Voorbeelden van deze paddenstoelenextracten zijn bijvoorbeeld Reishi, Lion’s Mane, Cordyceps of Chaga. Allemaal hebben ze weer andere eigenschappen en voordelen voor de gezondheid.

Relaxen, focussen of presteren?
Superfoodies Mushroom Coffee is te krijgen in drie varianten: Relax, Focus en Achieve. Kies waar je behoefte aan hebt en varieer gerust. Zo geniet je van verse filterkoffie met het gemak van een kant-en-klaar biologisch afbreekbaar koffiezakje. Lekker makkelijk!

Hoe maak je de koffie?
Vul een beker met gekookt water en voeg het Superfoodies Mushroom koffiezakje toe. Wacht 3-5 minuten en roer het zakje even goed door het water. Of maak een lekkere Mushroom Latte met plantaardige melk of een verkoelende ijskoude Mushroom Ice Coffee met ijsblokjes en eventueel plantaardige melk.

Wil je meer weten over medicinale paddenstoelen? Wij maakten het prachtige boek SHROOMS – Het vergeten rijk van medicinale paddenstoelen. Het is een waardevol naslagwerk met alles wat er te leren valt over medicinale paddenstoelen en hun werking. Na het lezen van dit boek ken je alle geheimen van medicinale paddenstoelen, welke er zijn, wat de effecten zijn en hoe en waarvoor je ze kunt inzitten. Dit alles gebaseerd op 82 wetenschappelijke studies. Uiteraard laten we je in dit boek ook zien hoe je deze medicinale paddenstoelen gebruikt in eigen keuken met maar liefst 22 krachtige paddenstoel recepten.

Bestel SHROOMS via deze link

Share:

Geef een antwoord