Yoghurt, goji, acai en granola bowl

Begin je dag vol energie met deze gemakkelijke en gezonde yoghurt, goji acai granola bowl. De granola is tarwevrij en de goji bessen en acai zitten er al doorheen. Versier je bowl met rood fruit en wat rauwe chocolade en je hebt in een handomdraai een krachtig ontbijt waar je gegarandeerd vrolijk van wordt.

Deze bowl is supersimpel klaar te maken. De rauwe, veganistische en tarwevrije granola is al op smaak gebracht met goji en acai en zorgt dat je lekker lang verzadigd bent. De rauwe chocolade maakt het niet alleen een echte verwen-bowl, maar voorziet bovendien ook in je dagelijkse portie magnesium, ijzer, zink en chroom. Het is een echt power-ontbijt, maar kan natuurlijk ook prima als gezond tussendoortje of lekker dessert gegeten worden.

Maak het jezelf gemakkelijk
Gezond eten hoeft echt niet ingewikkeld te zijn, maak het jezelf vooral gemakkelijk! Superfoodies helpt je daar graag bij en zo is deze granola al lekker op smaak gebracht met goji bessen en acai. Het is een voedzame, tarwevrije, biologisch gecertificeerde, veganistische, rauwe granola op basis van rijstmelk, pitten en noten. Helemaal puur, zonder vulmiddelen of andere toevoegingen. Één portie Rode Granola bevat maar liefst 45 mg vitamine C en alle noten en zaden in dit product zijn 12 uur voorgeweekt, zodat jouw lichaam ze goed kan verteren. Het recept voor deze bowl is met (plantaardige) yoghurt, maar je kunt de granola ook goed combineren met noten- of hennepmelk of kefir.

Recept Yoghurt & goji acai granola bowl
Bereidingstijd: 5 minuten

Wat heb je nodig?
Voor 1 persoon:
3 eetlepels (plantaardige) yoghurt
3 eetlepels Superfoodies Granola Goji & Acai
Handjevol rode vruchten naar keuze
1 theelepel geraspte rauwe chocolade
1 theelepel goji bessen
1 theelepel rauwe honing, kokosbloesemsuiker of ahornsiroop

Bereiding


1. Doe de (plantaardige) yoghurt in een bakje


2. Voeg de Superfoodies granola toe


3. Plaats de rode vruchten, stukjes geraspte chocolade en losse goji bessen er bovenop


4. Doe er als laatste wat van de zoetstof naar keuze overheen

Geniet ervan!

Share:

Geef een antwoord