Worteltaartjes met mesquite

Ingrediënten:
– 4 eetlepels mesquite poeder.
– 3 biologische wortelen.
– 2 eetlepels kokosolie.
– 2 eetlepels rauwe honing.
– 2 eetlepels apple-cider azijn.
– 2 theelepels kaneel poeder.
– 1 eetlepel verse gember (fijn gemaakt).
– 1 snufje kruidnagel.
– 1 handvol rauwe walnoten.

worteltaartjes met mesquite

Bereiding:
Mix de honing, kokosolie en apple-cider azijn samen met de kruiden, gember en mesquite. Voeg hier de walnoten en wortelen aan toe en mix het geheel goed tot het een dik en kleverig beslag vormt. Giet daarna het beslag in de hiervoor geschikte bakvormen en plaats het geheel in een dehydrator op een temperatuur van 40 graden Celsius voor een periode van 6-8 uur, totdat de gebakjes de gewenste structuur hebben. Daarna eventueel vers serveren of in de koelkast bewaren voor latere consumptie.

Share: