Vind jij het moeilijk om te ontspannen? Probeer deze ademhalingsoefening (+ 2 recepten)!

We leiden tegenwoordig een druk bestaan, waarin het soms moeilijk kan zijn te ontspannen en innerlijke rust te ervaren. Maar als we altijd maar ‘aan’ staan of vaak stress ervaren kan dit uiteindelijk leiden tot zowel fysieke als mentale klachten.

In deze video laat Nathalie Kemna een ademhalingsoefening zien die je hoofd en je lijf helpen te ontspannen. Wist je dat je focus en concentratievermogen zelfs worden vergroot door rustig adem te halen?

Nathalie maakt ook twee heerlijk, gezonde recepten die passen in de “Langer Leven” levensstijl. Meer lekkere en voedzame recepten vind je in het Langer Leven magazine.

In deze video:

  • romige avocado & banaan mousse
  • ademhalingsoefening
  • kruidige granola met Golden Milk
  • het Langer Leven magazine

Recept – Romige Avocado & Banaan Mousse

Ingrediënten

(1 portie)

● 1 rijpe banaan

● een halve avocado

● 2 el kokosyoghurt

● 1 el ahornsiroop of rauwe honing

● 1 tl Green Juicepoeder

Bereiding

1. Meng met een staafmixer alle ingrediënten tot een gladde mousse.

2. Doe in een kom of fles, maak compleet met je favoriete garneringen (bijv. bessen en cacaonibs) en eet onmiddellijk op. Geniet!

Vind alle 31 recepten in het Langer Leven magazine. En dat is nog niet alles… Het Langer Leven magazine geeft je de beste experts en modern wetenschappelijk onderzoek over optimaal welbevinden, jong blijven, een sterk immuunsysteem en het behouden (terugkrijgen) van veel levensenergie.

Doe je mee met de ademhalingsoefening van Nathalie? Of ga jij beginnen met één van de recepten? Laat het ons weten in de comments hieronder.

Share:

Geef een reactie