Verschil tussen XCT Oil en Brain Octane Oil

Het belangrijkste verschil tussen XCT Oil en Brain Octane Oil is dat er voor de productie van 1 flesje XCT Oil ca. 2,7 liter kokosolie nodig is en voor de productie van 1 flesje Brain Octane Oil maar liefst 8,2 liter. Daarnaast bevat XCT Oil twee soorten middellangeketenvetzuren, en Brain Octane Oil slechts één, te weten caprylzuur, de kortste van alle middellange ketenvetzuren (C8 MCT’s) die in kokosolie zit. 

Brain Octane Oil ondersteunt met name de cognitieve functies en heeft daarnaast een lichte invloed op de stofwisseling, terwijl XCT Oil vooral een effect heeft op de stofwisseling en in mindere mate de cognitieve functies ondersteunt. Voor mensen die op zoek zijn naar een supplement dat de cognitieve functies een ‘boost’ geeft en makkelijk te verteren is, is Brain Octane Oil de beste keuze. Heb je een kleiner budget en wil je vooral je stofwisseling verbeteren en in mindere mate je cognitieve functies verbeteren, dan is XCT Oil een prima alternatief. Sommige mensen gebruiken zowel XCT Oil als Brain Octane Oil, om zoveel mogelijk van alle effecten van beide oliën te profiteren.

Wil je meer weten over de verschillen tussen XCT Oil en Brain Octane Oil, dan kun je ook naar deze radio-uitzending luisteren, waarin Dave nog meer uitleg geeft over de de verschillende middellange ketenvetzuren (MCT’s). Daarnaast vind je meer informatie in dit artikel.

Share:

Geef een reactie