Verfrissende Ice Mushroom Coffee

Als de temperaturen in Nederland tropische waarden bereiken zoeken we massaal verkoeling. We gaan lekker naar zee, zoeken de schaduw op en staan vroeg op om het ’s middags rustiger aan te doen. Ook drinken we de hele dag veel water en verkoelende drankjes. Makkelijker dan deze smakelijke Ice Mushroom Coffee, met alle voordelen van paddenstoelen, kan het in ieder geval niet! Geniet binnen no time van deze frisse drank.

Deze verfrissende variant van onze Superfoodies Mushroom Coffee is een nieuwe manier om te genieten van verse koffie met alle voordelen van zorgvuldig geselecteerde paddenstoelenextracten. In combinatie met ijs en plantaardige melk heb je in nog geen vijf minuten een heerlijke frisse drank met allerlei voordelen voor je gezondheid. Super easy dus!

Relaxen, presteren of extra focus nodig? De voordelen van paddenstoelenextracten
Hoe zit dat precies met die paddenstoelenextracten? De ‘Ancient Elders’ ofwel oude wijzen in Zuid-Amerika gebruiken paddenstoelenextracten al eeuwenlang ter ondersteuning van de menselijke gezondheid. Voorbeelden van deze paddenstoelenextracten zijn bijvoorbeeld Reishi, Lion’s Mane, Cordyceps of Chaga. Allemaal hebben ze weer andere eigenschappen en voordelen voor de gezondheid. Wij verrijkten onze Mushroom Coffee met 5% van deze paddenstoelenextracten in wisselende samenstellingen voor een optimaal effect. De RELAX variant, die je hier op de foto’s ziet, is verrijkt met 300mg Reishi en 200mg Lion’s Mane. Deze extracten staan bekend om de ondersteuning van het immuunsysteem en zouden een positieve werking hebben op de zuurstofopname in het lichaam.

Koffieparadijs
Superfoodies Mushroom Coffee is te krijgen in drie varianten: Relax, Focus en Achieve. Het maakt natuurlijk niets uit welke variant je gebruikt in deze Ice Mushroom Coffee! Kies waar je behoefte aan hebt en varieer naar hartenlust. De koffie is verder gemaakt van Arabica koffie uit de centrale Colombiaanse Andes we hebben daar een koffieparadijs ontdekt waar de inheemse gemeenschap van Paez onze voortreffelijke koffie verbouwen. Op grote hoogte waar de bodem is verrijkt met vulkanische afzettingen, grond van hoge kwaliteit dus. Ook belangrijk: de koffie is lekker rijk van smaak met tonen van rood fruit, kruiden, citrus en citroen. Zo geniet je van verse filterkoffie met het gemak van een kant-en-klaar biologisch afbreekbaar koffiezakje.

Recept verfrissende Mushroom Ice Coffee
Bereidingstijd: 5 minuten

Wat heb je nodig?
Voor 1 persoon:
1 kop heet water
1 koffiezakje Mushroom Coffee van Superfoodies
2 grote of 4 kleine ijsblokjes
Plantaardige melk (bijvoorbeeld haver of amandel), hoeveelheid naar smaak

Bereiding

1. Doe één koffiezakje in een kop en giet daar heet water bij.


2. Laat 3-5 minuten trekken en roer af en toe.
3. Haal het zakje eruit en laat de koffie wat afkoelen


4. Neem een groot glas en doe daar de ijsblokjes in


5. Giet de plantaardige melk in het glas bij de ijsblokjes.


6. Giet tot slot de koffie in het grote glas.


Drink direct op en geniet ervan. O ja… weet dat je met deze Mushroom Coffee ook helpt om het afval van niet-recyclebare koffiecups te verminderen van dure winkelketen koffie. Win-win dus.

Share:

Geef een antwoord