Superfood Chocolade Koekjes met Goji bessen en Kokos

Superfood Chocolade Koekjes met: Cashew noten, Havervlokken, Kokosnectar (of Honing), Vanille, Roze Himalaya Zout, Rauwe cacao poeder, Goji bessen en Kokos.

Ingrediënten:

Bereiding:

Maal de noten in een blender of keukenmachine tot een meel. Voeg dan de havervlokken toe en maal deze even mee. Doe vervolgens de nectar of honing, vanille en carobe- of cacaopoeder erbij en zet de blender aan totdat zich een deeg vormt. Schep dit deeg over in een kom of op een bord en kneed het deeg nogmaals met de handen goed door. Vorm balletjes (ongeveer 15), druk ze plat tot koekjes en versier ze met gojibessen. Laat de koekjes eventueel een uur opstijven in de koelkast of eet ze direct op. Koekjes die je over hebt kun je enkele dagen in de koelkast bewaren.

Share:

2 comments

  1. deze chocolade koekjes zijn echt heerlijk! ik ben fan.

    bedankt voor jullie mailtjes, ik maak regelmatig een recept met succes, nogmaals bedankt.

    Groetjes,
    Marlie.

  2. Vandaag de koekjes met mijn dochtertje gemaakt. Helaas zijn ze alweer op. Wat een heerlijk recept! We moesten wel even lachen toen bleek dat de koekjes niet in de oven maar koelkast moesten. Ik moet duidelijk nog wennen aan het bereiden van Rawfood. Het bevalt echter uitstekend.

Geef een antwoord