Sunwarrior Illumin8: een gezonde, verantwoorde en voedzame maaltijdvervanger

Ben je al een tijdje op zoek naar een biologisch plantaardig eiwitpoeder dat alleen uit natuurlijke ingrediënten bestaat en tevens geschikt is als maaltijdvervanger? Dan hebben we eindelijk jouw favoriete eiwitpoeder gevonden: Sunwarrior Illumin8! In deze blog kom je meer te weten over dit nieuwe eiwitpoeder van topkwaliteit en vertellen we je wat het is, wat erin zit, wat het voor je doet, wat het verschil is met andere eiwitpoeders, voor wie het geschikt is en hoe je het kunt gebruiken.

Waarom eiwitpoeders meestal niet geschikt zijn als maaltijdvervanger

Je kent ze vast wel, die eiwitpoeders die vol kunstmatige smaak-, geur- en kleurstoffen zitten, suikers en/of dierlijke bestanddelen bevatten en in het beste geval nogal kalkachtig smaken. Een goed, gezond en lekker eiwitpoeder vinden was jarenlang niet makkelijk, maar tegenwoordig komen er steeds meer eiwitpoeders op de markt die biologisch en op plantaardige basis zijn. Het grootste nadeel van veel van deze plantaardige eiwitpoeders is dat ze vrij eenzijdig van samenstelling zijn. Ze zijn in dat geval prima te gebruiken als eiwitshake, maar een stuk minder geschikt ter ondersteuning bij het afvallen omdat ze geen breed spectrum aan voedingsstoffen bevatten die je dagelijks binnen moet krijgen om gezond te blijven en energie uit te halen.

Dit maakt Sunwarrior Illumin8 uniek

Sunwarrior, een van de meest toonaangevende merken op het gebied van proteïnepoeders en superfood supplementen, heeft daar wat op gevonden. Met Illumin8 hebben zij namelijk een eiwitpoeder ontwikkeld dat bij uitstek geschikt is als maaltijdvervanger, omdat het maar liefst 8 verschillende (uiteraard allemaal biologische) voedingsstoffen bevat die jouw lijf elke dag nodig heeft, te weten:

  • Goede koolhydraten: complexe, energierijke glutenvrije koolhydraten uit onder meer amarant, quinoa, kikkererwten en linzenkiemen
  • Gezonde vetten: vetten afkomstig uit onder meer chiazaad, lijnzaad en kokosnoot die de cellen in jouw lichaam elke dag nodig hebben voor energie, de opname van vitamines en een gezonde huid
  • Vitamines: uitsluitend natuurlijke vitamines afkomstig uit biologische kruiden, oliën en superfoods
  • Mineralen: zowel mineralen als sporenelementen die afkomstig zijn uit plantaardige bronnen die op niet-vervuilde oergrond hebben gegroeid
  • Vezels: naast oplosbare ook niet-oplosbare vezels uit onder meer baobab, chiazaad en lijnzaad die een zuiverende werking op het lichaam hebben, de spijsvertering bevorderen, de vochtbalans op peil houden en de natuurlijke reiniging van het lichaam ondersteunen.
  • Enzymen: deze speciaal geselecteerde enzymen ondersteunen een optimale opname van alle voedingsstoffen in het lichaam
  • Probiotica: miljarden stabiele, zuurbestendige ‘goede bacteriën’ die helpen je darmflora in balans te houden

Voor wie is Sunwarrior Illumin8 geschikt?

sunwarrior illumin8Sunwarrior Illumin8 is een eiwitpoeder op plantaardige basis en bevat talloze superfoods, waaronder chiazaad, baobab en kokos. Het daarom het perfecte voedingssupplement voor iedereen die waarde hecht aan een gezond en gevarieerd voedingspatroon. Maar Sunwarrior Illumin8 is in het bijzonder bedoeld voor mensen die willen afvallen en een gezonde, verzadigende biologische maaltijdvervanger zoeken. Daarnaast is Sunwarrior Illumin8 zeer geschikt voor (kracht)sporters die voor en/of na hun workout een gezonde eiwitshake willen drinken ter bevordering van spierherstel en –opbouw. Sunwarrior Illumin8 bevat gegarandeerd geen dierlijke stoffen, zuivel, gluten, soja, toegevoegde suikers en genetisch gemanipuleerde (GMO) ingrediënten, dus ook vegetariërs en veganisten kunnen nu kiezen voor een eiwitpoeder dat helemaal bij hun leefstijl past. Dit product van Sunwarrior heet ook niet voor niets Illumin8, wat ‘to illuminate’ betekent het licht op iets laten schijnen, en dat is je gezondheid!

Zo gebruik je Sunwarrior Illumin8

Sunwarrior Illumin8 kan door een glaasje (bron)water, notenmelk of je favoriete smoothie of sap worden geroerd. Eén maatschepje van 40 gram (bijgeleverd) is al genoeg om eenmaal per dag een maaltijd te vervangen. Sunwarrior Illumin8 is verkrijgbaar in de smaken Aztec Chocolate (krachtige chocoladesmaak), Vanilla Bean (lekkere vanillesmaak) en Mocha (intense mokkasmaak) en wordt geleverd in potten van 1 kilo, je kunt er dus 25 dagen mee doen als je dagelijks 1 maaltijd vervangt.

Share:

Geef een antwoord