Snel weer energie met Brain Octane Oil

Heb je vaak weinig energie of zoek je een natuurlijke superfood om je (sport)prestaties te verbeteren of gewichtsverlies te ondersteunen? Dan is Brain Octane Oil van het merk Bullet Proof misschien wel iets voor jou, want deze krachtige olie, die gewonnen wordt uit kokosolie, bevat een sterk geconcentreerde vorm van energie die snel door het lichaam wordt opgenomen. Bovendien kan Brain Octane Oil ondersteuning bieden als je bezig bent met afvallen.

Wat is Brain Octane Oil?

Brain Octane Oil van Bulletproof wordt gemaakt van caprylzuur, een stof die van nature in zeer kleine hoeveelheden aanwezig in kokosolie. Caprylzuur is de kortste van alle middellange ketenvetzuren (C8 MCT’s) die in kokosolie zit en wordt uit de kokosolie gefilterd en vervolgens in sterk geconcentreerde vorm in Brain Octane Oil gestopt. Het voordeel van caprylzuur is dat het na consumptie snel en efficiënt door het lichaam wordt omgezet in ketonen, die als energie voor de hersenen dienen. Maakt je lichaam meer ketonen aan dan door je hersenen gebruikt kunnen worden, dan worden ze niet opgeslagen als vet of cholesterol maar door het lichaam uitgestoten via de longen (ademhaling) en nieren (urine). Ketonen staan erom bekend dat ze sneller energie leveren aan de hersenen dan welke andere olie dan ook, het is dus een ideaal superfood als je jezelf snel weer fit wil voelen of je extra wil kunnen concentreren.

Brain Octane Oil – ook goed voor je darmen en gewicht

Brain Octane Oil is zeker niet alleen goed voor je brein, het heeft ook een balancerend effect op de darmen en helpt je darmflora gezond te worden en te blijven. Diverse onderzoeken hebben tevens uitgewezen dat caprylzuur kan helpen Candida te bestrijden, een darmaandoening waarbij er teveel schimmels in je darmen groeien (Obrador et al., 1993[1]). Daarnaast kan Brain Octane Oil een positieve invloed hebben op je gewicht, omdat een theelepeltje van deze olie langdurig een verzadigend gevoel geeft. Als je bezig bent met afvallen zul je dus minder snel honger hebben of trek krijgen in tussendoortjes.

Hoe kan ik Brain Octane Oil gebruiken?

Om optimaal van de voordelen van Brain Octane Oil te profiteren kun je het beste dagelijks of twee maal daags een theelepeltje van deze olie door je koffie, thee, smoothie of sap roeren. Daarnaast kun je het ook verwerken door je warme maaltijd, want Brain Octane Oil verliest haar goede eigenschappen niet als het verhit wordt. Je kunt Brain Octane Oil ook door Bulletproof koffie roeren, een speciale koffie die bereid wordt met kokosolie en vaak op smaak gebracht wordt met een theelepeltje roomboter. Wat de voordelen van roomboter zijn kun je lezen in onze blog “De voordelen van roomboter”.

Referenties

[1] Obradors, N., et al. “Effects of different fatty acids in lipase production by Candida rugosa.” Biotechnology letters 15.4 (1993): 357-360.

Share:

Geef een reactie