Skin food: romige overnight oats met pindakaas en framboos

Ook al eet je overnight oats elke ochtend, het zal nooit vervelen. Er zijn talloze heerlijke combinaties te bedenken met vruchten, cacao, kaneel of chia zaden. Wij maakten deze skin food variant met framboos en biologische pindakaas!

Frambozen zijn namelijk goed voor een gezonde huid omdat deze veel vitamine D en antioxidanten bevatten. Antioxidanten is een verzamelnaam voor stoffen zoals vitamine E en C die het lichaam beschermen tegen vrije radicalen, de stoffen die een grote rol spelen bij het verouderingsproces. Ze zorgen dus dat je huid minder snel verouderd.

Een gezonde huid van binnenuit
Natuurlijk speelt het bij een gezonde huid mee wat je er opsmeert, maar het grootste deel van de huidgezondheid komt van binnenuit. Door de juiste levensstijl en voedingsmiddelen die je huid voeden en doen stralen. Wij van Superfoodies lieten onze huidexperts er een boek over schrijven ‘Huid: een mooie huid van binnenuit’ met veel informatie en heel veel gemakkelijke lekkere gezonde skin food recepten. Dit romige overnight oats recept komt ook uit het boek!

Stralen met Luminous
Omdat de huid specifieke vitaminen, mineralen en voedingsstoffen nodig heeft om optimaal te kunnen stralen, deden wij dit voor jou al bij elkaar in één gezonde Luminous Beauty Shake. Om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken. Dit poeder is rijk aan vitamine C, magnesium en zink en er zit alles in om je inherente collageenproductie te stimuleren en je natuurlijke innerlijke schoonheid te verbeteren. Van binnenuit dus! Je kunt dit poeder gewoon met wat water mengen en dagelijks drinken of je voegt het toe aan je smoothies, gerechten of aan deze overnight oats natuurlijk.  

Dit heb je nodig voor de creamy peanut butter overnight oats
(1 portie)

Zo maak je de overnight oats

  1. Doe alle ingrediënten in een kan en meng goed met een lepel.
  2. Zet voor een nacht in de koelkast (of minimaal 4 uur).
  3. Haal uit de koelkast, roer goed door en genieten maar!

Je kunt de overnight oats ook heel makkelijk meenemen naar je werk of naar school.

Share:

Geef een antwoord