Recept voor het RawFood principe

Recept voor het RawFood principe

Na onderzoek verricht te hebben op heel wat ‘diëten’, bent u tot de conclusie gekomen dat u vanaf nu het RawFood principe gaat volgen, om zo uw gezondheid te verbeteren. Noodzakelijk zal zijn dat u recepten volgt om u te ‘helpen’. De juiste recepten vinden kan best een uitdaging zijn wanneer u net begint. De keuzes zijn overweldigend, vooral wanneer u naar de supermarkt moet om de juiste ingrediënten bij elkaar te sprokkelen.

Om u te helpen, kan u enkele recepten proberen op te zoeken op het internet (of in kookboeken). Voedingswinkels zullen u ook graag verder helpen! Ga ook eens kijken in de afdeling ‘biologische voeding’ in uw plaatselijke supermarkt! Ze hebben alles in voorraad!

Hier is een receptje dat u mogelijk eens wil uitproberen, en het zal u geen 10 minuten tijd kosten:

Vegan Pesto

Ingrediënten:
– 1 kopje basilicum
– 1/3 kopje olijfolie
– 1 kopje dennenboompitten (of amandelen, of walnoten)
– 5 knoflookteentjes
– 1/3 kopje gist
– ¾ theelepel zout
– ½ theelepel zwarte peper

Bereiding:
Mix alle ingrediënten in de voedselprocessor. Blijf mixen tot de noten verwerkt zijn. De pesto hoeft niet romig te zijn – het is goed als er nog wat textuur in zit. Indien u wenst, kan u nog meer peper en zout toevoegen, naargelang uw smaak.

RawFood recepten zijn essentieel voor het RawFood principe. U heeft discipline en doorzettingsvermogen nodig, om uw vooropgestelde doelen te bereiken.

Na ongeveer twee weken zal u merken dat u meer energie heeft, dat uw hart gezonder is (vraag het na bij de dokter). U zal ook gewicht verliezen. Eens u de voordelen van het RawFood principe bemerkt, zal u nog meer motivatie hebben om te blijven voortdoen!

Share:

Geef een antwoord