Rawfood Uiensoep met kokos water

Deze rawfood uiensoep smaakt lekker pittig door de rauwe uien en knoflook die erin zitten. Het kokoswater en de shoyu zorgen voor een lekker Oosters tintje.

Aantal personen: voor 2 tot 3 personen

Ingrediënten:

  • 1,5 kop kokoswater van Dr. Martins
  • 1,5 kop zuiver water
  • ½ ui, grof gehakt
  • 1 klein teentje knoflook
  • sap van 1 citroen
  • 3 el shoyu
  • 3 el olijfolie
  • gehakte verse peterselie om te garneren

Bereiding:

Blend alle ingrediënten tot een gladde puree. Verwijder met een schuimspaan eventueel het schuim van de bovenlaag, schep de soep daarna over in kommetjes en garneer de soep met wat verse peterselie.

Share:

2 comments

  1. Lijkt me niet zo lekker koude soep. Je kan het toch ook wel even opwarmen? zo blijven de enzymen er heus nog wel in hoor.

  2. Enzymen zijn wel warmte gevoelig. Je kunt ook wat langer blenderen dan wordt je soepje vanzelf warmer.
    Bedankt voor dit recept!

Geef een reactie