Rawfood tegen huidveroudering

Eten volgens het rawfood principe is één van de grootste cadeaus die u kunt geven aan uw huid. Wat is het grootste orgaan in uw lichaam? Uw huid! Het voorziet de andere organen een beschermende laag, het regelt uw interne lichaamstemperatuur – en het is een goede indicator inzake uw algemene gezondheid!

Mensen spenderen duizenden euro’s aan producten die beweren dat ze uw huid voedt en doet glanzen. Het zijn producten die we op onze huid aanbrengen. Als we echter nog maar een fractie van ons ‘huidverzorgingbudget’ zouden spenderen aan rawfood, rauwe voeding, zouden we een onmiddellijke verandering bemerken in de textuur van onze huid. Voeding (rawfood) is namelijk de verzorging van onze huid van binnenuit.

Wanneer u rawfood, rauwe voeding, eet, zal u uw lichaam voeden met essentiële vitaminen en aminozuren, die het nodig heeft. U voorziet uw lichaam tevens van natuurlijke bevochtiging. Rawfood heeft een veel hogere vochtigheidsgraad dan gekookt voedsel, simpelweg omdat het kookproces vochtigheid doet evaporeren.

Uw huid is de spiegel van wat er allemaal gebeurt in de rest van uw lichaam. Wanneer u uw organen en bloed voorziet van de voedingsstoffen die ze nodig hebben om degelijk te functioneren, zal het resultaat zichtbaar zijn aan uw huid. Haal uw vitaminen en vocht uit bijvoorbeeld appels en wortels. Als u dit consequent doet, zullen slogans zoals ‘innerlijke schoonheid’ en ‘innerlijke glans’ van toepassing zijn op U. Uw huid is hetgeen dat u aan de wereld presenteert, en een gezonde, stralende huid is de allerbeste eerste indruk. En de eerste stap ligt bij het verbeteren van uw voedingspatroon.

Wanneer u begint met rawfood, rauwe voeding, tot uw voedingspatroon te rekenen, zal de puzzel in elkaar passen. U zal zich beter voelen. U zal er beter uitzien. Mensen zullen u een positieve respons geven. U zal zoveel energie hebben voor uw werk, uw vrienden en uw familie. En dit soort energie is een vicieuze cirkel. U heeft geen hulpmiddelen nodig zoals boeken, dure bevochtigingproducten of plastische chirurgie. Wanneer uw lichaam de essentiële voedingsstoffen van rauwe, onbereide voeding absorbeert, zal u zich op NATUURLIJKE wijze beter voelen – en er beter uitzien!

Meer info over rawfood

Share:

Geef een antwoord