Rawfood en detoxificatie (ontgifting)

Als u erover nadenkt, zal u tot de conclusie komen dat we omgeven zijn door giftige stoffen. Gaande van de ‘verbeterde en sterkere’ versie van poetsproducten tot de hogere gifniveaus in ons kraantjeswater – vergif domineert de aarde. We poetsen ons huis er niet alleen mee, we slikken het in, we ademen het in, we absorberen gif in ons dagdagelijks leven en via onze voeding. Het is niet te verbazen dat onze gezondheid hieronder lijdt. Ziektes zoals kanker, cardiovasculaire ziektes, diabetes, ademhalingsproblemen en huidziektes – allen hebben ze te maken met gifstoffen.

De last die gifstoffen verspreiden, wordt al snel onze last. Een vergiftigd lichaam is lethargisch, futloos en functioneert niet naar behoren. Ieder van ons wenst al wel eens (al dan niet dagelijks) dat we meer energie hadden, dat we beter konden nadenken, en dat we genoeg konden focussen om de juiste beslissingen te nemen. We willen allemaal verlost geraken van hoofdpijn, spierpijnen, en problemen met de vertering of ademhaling.

Het detoxificatie proces helpt ons lichaam om de giftige stoffen te verwijderen, en helpt ons om onszelf te genezen. Detoxificatie houdt in dat u drastisch uw levenswijze en voedselpatroon aanpast. U moet zowel omgeving- als voedselgifstoffen vermijden – hou op met te verfijnd voedsel en suikers te eten, cafeïne, tabak, alcohol en drugs. Leer opnieuw zuiver water te drinken, eet meer vezelrijke voeding en probeer dagelijks te sporten. Door dit te doen zal uw lichaam beginnen zichzelf te reinigen, waardoor u zich beter zal kunnen concentreren, u zich fitter zal voelen, en u alsmaar minder last zult hebben van kwaaltjes. Eens het detoxificatie proces in werking is gesteld, zal uw lichaam opnieuw in staat zijn te doen wat het eigenlijk moet doen. Meer energie, een positievere kijk op het leven, stabielere bloedspiegels en een betere bloeddruk – het zijn maar enkele voordelen van detoxificatie.

Share:

1 comment

Geef een reactie