Op adem komen met Oxygen Supreme

Health Force Oxygen Supreme is zoals de naam al doet vermoeden wederom een product van het bedrijf Health Force. Dit bedrijf is, zoals ook aangegeven in onze vorige blogs over Health Force producten, een bedrijf wat zich sterk specialiseert in raw en superfood producten en een zeer sterke positie hebben weten in te nemen in dit marktsegment. Dat is terecht want alle Health Force producten steken over het algemeen met kop en schouders uit boven de gemiddelde raw en superfood producten van andere bedrijven, al zijn ze natuurlijk niet het enige bedrijf met deze bijzonder hoge kwaliteit aan voedingssupplementen.

Wat is Oxygen Supreme?

Oxygen Supreme is als product dan ook geen uitzondering op deze regel en zoals de van het product al doet vermoeden, gaat het hier om een voedingssupplement wat een  zeer zuiver en hoogwaardig zuurstof bevat. Zoals ondertussen geen mens ontgaan zal zijn, is zuurstof de nummer één levensbehoefte van elk levend organisme op onze geliefde Moeder Aarde. Zonder zuurstof, ook wel bekend onder de scheikundige naam O2, is leven ondenkbaar op onze planeet en zou al het leven onder de huidige condities hier op Aarde binnen enkele seconden sterven. Oxygen Supreme is ontwikkeld om in die behoefte aan zuiver zuurstof te voorzien, zodat wij onze kwaliteit van leven kunnen verhogen en ons zelf zo kunnen wapenen tegen allerlei vormen van ziekte en andere fysieke (en ook mentale) ongemakken. Oxygen supreme bezit hierom het allerhoogste concentraat aan hoog kwalitatieve zuurstof beschikbaar in een voedingssupplement. Daarnaast bezit het ook nog eens een opgelost concentraat aan O3, oftewel ozon.

Health Force is een bedrijf wat zich niet alleen specialiseert in de allerbeste voedingssupplementen en zich hierdoor onderscheid van het leeuwendeel van dit marktsegment, maar is daarnaast ook dag en nacht bezig om hun eigen formules te verbeteren. Hun bedrijfspolicy is dan ook eentje waar je u tegen zegt en waar alleen maar ruimte is voor groei en vooruitgang, zowel voor het bedrijf zelf, als voor hun cliënten. Dit maakt Health Force tot een zeer geliefde leverancier van raw en superfood producten en dit geld ook voor het product Oxygen Supreme. Ook hier heeft Health Force wederom een verbeterde versie van op de markt gebracht, met een nog grotere hoeveelheid aanwezig zuurstof en ozon. De normale standaard versie, oftewel Oxygen Supreme, bezit een standaard hoeveelheid zuurstof van 5%. De nieuwe formule, die Oxygen Supreme II heet, bezit een standaard hoeveelheid zuurstof van maar liefst 11%., wat dit product tot één van de absolute toppers maakt op het gebied van natuurlijke zuurstofrijke voedingssupplementen.

Wat doet Oxygen Supreme?

Zoals net al even in de inleidende paragraaf werd vermeld, is zuurstof de nummer één levensbehoefte van alle levensvormen op Moeder Aarde. Dit is natuurlijk een onderwerp wat bediscussieerbaar is, omdat er vele stoffen zijn waar wij als mens (en ook andere organismen) niet zonder kunnen, maar over het algemeen wordt zuurstof als het meest essentiële element op onze Aarde beschouwd. We gaan in dit deel van ons blog dieper in op de vraag waarom dit element zo essentieel is en wat voor functie zuurstof voor ons als mens heeft. Daarnaast gaan we natuurlijk dieper in op het product Oxygen Supreme zelf, om u als liefhebber van raw en superfoods, of gewoon als nieuwsgierige te informeren over dit uiterst krachtige superfood product.

Zuurstof wordt ook wel oxigenium genoemd en is een scheikundig element wat uit een geur- en kleurloos gas bestaat. De lucht op onze planeet bestaat tegenwoordig voor ongeveer 20% uit zuurstof en wij ademen dit ongeveer 12-16 keer per minuut in. Over een periode van 24 uur passeert zo’n slordige 10.000 liter lucht door onze longen, welke door middel van de binnenwand van deze longen naar ons bloed wordt getransporteerd. De rode bloedcellen in ons lichaam zorgen vervolgens voor het verbinden van zuurstof aan de stof hemoglobine, dat zich in de rode bloedcellen bevindt. Ons bloed zorgt vervolgens voor de distributie van zuurstof naar onze lichaamscellen. Daar worden eiwitten, vetten en koolhydraten verbrandt met behulp van zuurstof, wat zonder zuurstof geheel onmogelijk is. Zuurstof is daarnaast ook zeer essentieel voor onze hersenen, welke zonder zuurstof niet kunnen functioneren en leiden tot een onherroepelijke en zeer snelle dood. Het gebeurt zelden of nooit, maar een overdosis aan zuurstof kan ook erg schadelijk zijn. Natuurlijke vormen van overdosering komen nooit voor, maar kunstmatig wel. Soms krijgen bijvoorbeeld baby’s na de geboorte kunstmatig zuurstof toegediend. Hierdoor kunnen ze mogelijk blind worden. Zoals gezegd is dit echter bij hoge uitzondering, want over het algemeen bezitten de meeste mensen een tekort aan zuurstof in hun lichaam, waardoor een veelvoud van allerlei verschillende ziektebeelden en andere fysieke ongemakken kunnen ontstaan. Als we ons bedenken dat we leven in tijden waar op veel plaatsen nog maar ongeveer 20% zuurstof aanwezig is, dan is dit best wel schrikbarend in vergelijking met het feit dat dit enkele honderden jaren geleden nog bijna 40% was, oftewel het dubbele. Dit is één van de verschrikkelijke en desastreuze neveneffecten van wat wij wel de industrialisatie van deze planeet plegen te noemen. Het is in zwaar geïndustrialiseerde gebieden zelfs nog veel erger, want daar zijn getallen van maximaal 9% zuurstof gemeten. Het is dan ook geen wonder dat er tegenwoordig zoveel mensen ziek zijn en allerlei fysieke ziekten en kwalen vertonen naar aanleiding van dit schrikbarende tekort aan zuurstof. Het is essentieel voor ons als menselijke wezens om meer zuurstof tot onze beschikking te krijgen, om de overleving van onze species te garanderen, om over de rest van alle levende wezens nog maar te zwijgen.

Bij ons als mens zijn het met name de hardst werkende organen in ons lichaam die het meest lijden onder het drastische tekort aan zuurstof, wat leid tot een veelvoud aan problemen. Deze organen zijn met name onze hersenen, lever, nieren en ons hart. Deze organen hebben grote hoeveelheden zuurstof nodig in vergelijking met andere organen en bij een gebrek aan zuurstof zijn zij de eersten die ook problemen krijgen om goed te functioneren. Zonder een constante aanvoer van grote hoeveelheden zuurstof kunnen ook onze lichaamscellen niet meer goed functioneren en treed hierdoor cel mutatie op, wat uiteindelijk kan leiden tot allerlei vormen van kanker. Tekenen die vaak al in een vroeg stadium de kop opsteken zijn kortademigheid, hoofdpijn, vermoeidheid, braken of vertraagde reacties op zich voordoende situaties. Ook kan er een intens gevoel van euforie of depressie ontstaan door een tekort in de hersenen. Er is in dit soort gevallen duidelijke aanwijzing tot bewustzijnsvermindering, wat vaak gepaard gaat met doodsangst en bijbehorende paniek aanvallen. Uiteindelijk treed er bewusteloosheid op, ongewild verlies van urine en ontlasting en tot slot treed de dood in. Voor dat het echter zover is, gaan we vaak door minder drastische en dramatisch fases van ziekte heen, al zijn deze net zo ongemakkelijk en zeker niet wenselijk. De verschillende factoren die zorgen voor dit soort gebreken aan zuurstof zijn bijvoorbeeld vervuiling door autogassen, industrie en andere (petro-)chemische stoffen zoals bijvoorbeeld landbouwgiffen, verzadigde vetten, vele vormen van gekookt of verhit voedsel, geur-, kleur- en smaakstoffen en andere vervuilende stoffen in bewerkte voedingsproducten en een combinatie aan fysieke en mentale oorzaken zoals een gebrek aan fysieke beweging, een gebrek aan goede doorademing en emotionele en psychische stress. Het komt er kortom op neer hoe minder zuurstof we binnen krijgen in ons lichaam, hoe groter de hoeveelheid stress wordt voor ons lichaam en hoe moeilijker het wordt voor ons lichaam en alle inwendige organen om goed te functioneren.

Er zijn meerdere manieren waarop we kunnen zorgen dat onze zuurstoftoevoer wordt verhoogd in ons lichaam. Dit doen we bijvoorbeeld door het eten van gezond en vers voedsel. Met name rauw en vers voedsel is van grote noodzaak, want het verhitten of koken van ons voedsel doet de hoeveelheid zuurstof drastisch afnemen. Hoe meer rauw en vers voedsel, hoe groter de bio-beschikbare hoeveelheid zuurstof voor ons lichaam. Een andere manier is het bewerken van deze voedingsbronnen zonder deze te verhitten. Dit kan bijvoorbeeld door fruit en groeten te blenden in een smoothie en op deze manier het product alsnog vers binnen te krijgen. Vaak smaakt het dan ook nog lekkerder. Een derde manier zal ons ook allemaal bekend zijn en dat is door middel van fysieke beweging en dan met name in de vorm van sport. Het is echt niet nodig om elke dag urenlang fanatiek te trainen, wat zelfs ongezond kan zijn, maar het is zeker aan te raden om elke dag even te bewegen. Een lange wandeling is altijd goed en een stuk rennen of joggen is ook zeker een aanrader. Vaak is 15-30 minuten al ruim voldoende. Beweging is niet alleen goed voor een gezonde zuurstof opname, maar houdt tevens het lichaam flexibel, weerbaar en in goede conditie. Een andere manier om het lichaam van extra zuurstof te voorzien is door middel van diepe ademhaling. Pranayama is hier een prachtig voorbeeld van en is ideaal voor mensen die niet de tijd of mogelijkheid hebben om op dat moment te gaan sporten, maar wel hun lichaam willen voorzien van extra zuurstof. Een andere oplossing, met name voor binnenshuis, is het aanschaffen van een flinke hoeveelheid planten. Deze leveren een grote hoeveelheid zuurstof, wat zeker aan te raden is als men in de stad of druk bevolkte gebieden woont, waar de lucht vaak ernstig vervuild en de zuurstofgraad veel te laag is. Planten reinigen daarnaast de lucht automatisch en ze elimineren een groot aantal giftige stoffen die voor ons als mens zeer schadelijk zijn.

Tot slot komen we dan aan bij de laatste optie die we u willen aandragen en dat is het aanschaffen en consumeren van het bijzondere product waar dit blog aan gewijd is. Oxygen Supreme is een schitterend artikel, met zoals gezegd een flinke hoeveelheid beschikbare zuurstof. Het consumeren van Oxygen Supreme verhoogt de hoeveelheid beschikbaar zuurstof in ons lichaam aanzienlijk en heeft daarnaast nog een reeks aan gezondheid bevorderende eigenschappen die er niet om liegen. Zo zorgt zuurstof in ons bloed voor gezonde lichaamscellen en ondersteunt het alle metabolische processen in deze cellen en de rest van ons lichaam. Hierdoor wordt de opname van voedingsstoffen zoals vitamines, mineralen en alle andere voedingsstoffen sterk verbeterd en vergemakkelijkt. Tevens neemt onze hoeveelheid fysieke energie toe en krijgen ook onze hersenen een grotere hoeveelheid zuurstof, wat leidt tot een groter concentratievermogen, sterker ontwikkelde cognitieve eigenschappen, grotere alertheid en een hoger bewustzijn in het algemeen. Ook ons immuunsysteem krijgt een flinke boost, wat inhoudt dat we fysiek een stuk minder vatbaar zijn voor allerlei ziektebeelden en andere fysieke ongemakken. Daarnaast biedt het ons een stevig buffer tegen allerlei verschillende vormen van bacteriën, virussen, schimmels en parasieten die dankzij het rijkelijk aanwezige zuurstof in ons lichaam geen kans meer hebben ons ziek te maken of te overleven. Zuurstof is fataal voor veel van deze levensvormen en wordt juist ingezet tijdens allerlei verschillende therapeutische behandelvormen in de strijd tegen een veelvoud aan ziektebeelden. Oxygen Supreme geeft u tevens de garantie dat het de hoogste concentratie aan zuurstof bevat per gespendeerde euro aan een voedingssupplement. Ook is het een product wat volgens de allerhoogste normen en waarden binnen de raw en superfood industrie wordt geproduceerd en is het volledig vrij van toxische stoffen. Ook heeft het geen enkele bijwerking voor uw lichaam, mits u zich houdt aan de voorgeschreven hoeveelheden. Het feit dat er geen toxische stoffen in Oxygen Supreme aanwezig zijn is een groot voordeel ten opzichte van andere middelen die vaak aangewend worden om de hoeveelheid zuurstof in ons lichaam te doen toenemen. Een meer bekende, maar ook riskante variant hiervan is het consumeren van waterstofperoxide. Waterstofperoxide kan mogelijk gezondheid bevorderende eigenschappen bezitten, maar over het algemeen is dit een methode die eerder riskant en gevaarlijk is voor het menselijke lichaam, dan dat het raadzaam is. Het is echter goedkoop en daarom een methode die vaak wordt aangewend. Wij raden u deze methode echter sterk af in verband met de toxische stoffen die zich hierin bevinden. Waterstofperoxide kan door deze toxische stoffen sterke neveneffecten opleveren die zeer onplezierig zijn voor lichaam en geest. Mocht u toch de voorkeur geven aan deze methode en hier tot overgaan, dan raden wij u ten sterkste aan dit alleen te doen in nauwkeurig overleg met een voedingsdeskundige, arts of specialist. We begrijpen dat het soms verleidelijk is om dit soort producten aan te schaffen als uw budget beperkt is en middelen als Oxygen Supreme moeilijk betaalbaar zijn. Toch kan het onverschillig of zuinig zijn leiden tot grote verschillen tussen u energiek of lusteloos voelen, tussen ziek en gezond zijn of zelfs tussen leven en dood. Daarom raden wij een ieder die naar aanleiding van dit blog geconstateerd heeft dat hij of zij mogelijk wel eens een zuurstoftekort zou kunnen hebben, ten zeerste aan om dit product op z’n minst eens uit te proberen. U zult werkelijk zien dat het een wereld van verschil maakt, zowel op het niveau van fysiek, als ook uw mentale welzijn. Tenslotte zijn die twee onlosmakelijk verbonden met elkaar en is het garanderen van een goede gezondheid ook tevens verbonden met ons persoonlijk geluk en algemeen gevoel van welbehagen in deze wereld.

Waar kan ik Oxygen Supreme kopen?

Oxygen surpreme is een product van het bedrijf Health Force, wat inhoudt dat dit een zeer specifiek product is wat eigenlijk zelden of nooit te koop is in reguliere winkels en winkelketens. Een uitzondering daarop is mogelijk uw plaatselijke biologische of natuurreformzaak, al is dit inderdaad eerder een uitzondering dan regel. Uw grootste kans van slagen is bij uw plaatselijke specialist in raw food en superfood producten. Deze winkels worden over het algemeen alleen gevonden in de grotere steden, al is de lijst met verkooppunten van Health Force producten gestaag groeiende. Het product is gemakkelijker te verkrijgen via gespecialiseerde webwinkels, waarvan wij er ook één voor uw raw en superfood wensen beschikbaar hebben. We hebben ons er in gespecialiseerd om alleen de allerbest beschikbare producten in ons assortiment aan te bieden en u kunt deze bestellen via onze website op www.superfood.nl waar uw bestelling 24 uur per dag en 7 dagen in de week te plaatsen is. Wij zorgen er dan voor dat uw bestelling zo snel mogelijk bij u thuis wordt bezorgd. Het tijdsbestek hiervoor bedraagt over het algemeen niet langer dan 1-2 dagen.

Hoe kan ik Oxygen Supreme gebruiken of innemen?

Dit prachtige product is zoals de meeste superfoods wederom prima en gemakkelijk te consumeren in allerlei verschillende vormen van shakes, lassies, smoothies en rauwe zuivelproducten. Ook is het gemakkelijk te druppelen in allerlei vloeibare dranken. Dit is omdat het product komt in de vorm van een klein flesje met een pipet of druppelaar. Dit vergemakkelijkt de manier van consumptie aanzienlijk en het is zelfs in geval van nood mogelijk het rechtstreeks in uw mond te druppelen. Klik hier en hier voor een tweetal smoothies, waarin dit prachtige product met een aantal andere overheerlijke en oergezonde voedingsbronnen en supplementen gecombineerd wordt.

Share:

2 comments

 1. Dosering ?
  1 x daags ?
  Voor of na eten ?
  Smorgens savonds ?
  Kan het uitwendig gebruikt ?
  Hoe lang gebruiken ?
  Smorgens een pipet en savonds de andere ?

Geef een antwoord