Ondersteun je gezondheid met deze 3 warme dranken

Tijdens de koudere maanden extra op je gezondheid letten? Deze drie magische dranken helpen ter ondersteuning van de gezondheid en smaken ook nog eens heerlijk.

Golden Milk

Golden Milk wordt in India al duizenden jaren gedronken. De geelwortel (ofwel kurkuma) in de Golden Milk wordt in de Ayurveda toegepast om de krachtige antioxidatieve werking waarvan onderzoeken hebben aangetoond dat deze preventief zou werken tegen allerlei ziektes en kwalen. Behalve kurkuma bevat Golden Milk nog allerlei andere verwarmende specerijen die je lichaam goed doen op koude winterse dagen. Lees meer over Golden Milk in deze blog.

Reishi Chai thee

Reishi is een medicinale paddenstoel die bekend staat om de ondersteuning van het immuunsysteem en het kalmerende effect. De ‘Ancient Elders’ ofwel oude wijzen in Zuid-Amerika gebruiken paddenstoelenextracten al eeuwenlang ter ondersteuning van de menselijke gezondheid. Voorbeelden van deze paddenstoelenextracten zijn Reishi, Lion’s Mane, Cordyceps of Chaga. Allemaal hebben ze weer andere eigenschappen en voordelen voor de gezondheid.

Ashwagandha

Ashwagandha is een veelzijdig superfood dat voor veel uiteenlopende gezondheidsdoeleinden kan worden gebruikt. Zo bevat het een krachtige antioxidant die bijzonder effectief is ter behandeling van chronische stress op het zenuwstelsel. Ook heeft dit superfood een milde rustgevende werking en bevordert het de nachtrust.

In deze video het recept voor:

Welke magische drank ga jij als eerst proberen? Laat het ons weten in de comments!

Share:

1 comment

  1. Is weer een mooie aanvulling op het assortiment.
    Wil deze producten graag uitproberen.

Geef een antwoord