Natuurlijk afslanken met Slimirex

Slimirex is wederom een product van het bijzonder bedrijf Global Health Center. We hebben eerder de producten Livatrex en Oxypowder behandeld van dit bedrijf en zijn destijds al tot de conclusie gekomen dat het hier wederom gaat om een zeer vooruitstrevend en vooraanstaand bedrijf op het gebied van gespecialiseerde raw food en superfood producten. In dit geval van Global Health Center gaat het om voedingssupplementen waarin een aantal bijzonder kruiden gecombineerd zijn met een zeer speciale bereidingsmethode die gehanteerd wordt door het bedrijf. Dit om de maximale potentie uit de ingrediënten en het middel te halen en zo hun klandizie van een zo’n krachtig en heilzaam mogelijk product te voorzien. In dit geval gaat het om een product wat special ontworpen is voor mensen die willen afvallen en issues hebben met hun persoonlijke fysieke gewicht. Zoals gezegd zijn hiervoor een aantal zeer speciale ingrediënten gecombineerd en we zullen in dit deel met name uitweiden over een stukje algemene informatie omtrent deze ingrediënten, waarop we vervolgens in het tweede deel gaan uitweiden over hun specifieke heilzame krachten met betrekking tot onze menselijke fysieke en mogelijk ook mentale gezondheid. Uiteindelijk zijn die twee toch altijd weer onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Wat is Slimirex en waar komt het vandaan?

Om met dit deel van het blog te beginnen, gaan we starten met een lijst van de aanwezige ingrediënten in het product Slimirex. Alle ingrediënten zijn van wilde of biologische afkomst en dit zijn de volgenden:

– Gymnema.
– Groene Koffiebonen.
– Damiana.
– Kelp.
– Hoodia Goordonii.
– Zwarte walnoot.
– Uva Ursi.
– Venkelzaadolie.
– Lavendelbloesemolie.
– Bergamotolie.
– Koosjer gecertificeerde vegetarische glycerine.
– Gezuiverd water.

Zoals u ziet zijn dit nogal wat ingrediënten, waarvan er mogelijk een aantal al bekend voorkomen van vorige blogs. Andere ingrediënten zullen totaal nieuw zijn voor de meeste lezers van onze blogs, omdat ze vrij uniek zijn voor dit specifieke product. We gaan nu van start met wat meer info omtrent deze ingrediënten en we gaan daarom beginnen met:

– Gymnema.

Gymnema is een plant die bestaat uit een groot aantal ondersoorten. De meest bekende hiervan is de variant die wel bekend staat onder de naam ‘Gymnema sylvestre’. Het is ons helaas niet bekend om welke specifieke soort het hier gaat in het product Slimirex en daarom zijn we er voor nu vanuit gegaan dat het om deze variant gaat, die het meest bekend is en gebruikt wordt in de kruidengeneeskunde en dit soort producten. Het is een plantensoort die voornamelijk voorkomt in de oorspronkelijke tropische bossen en oerwouden van het Zuiden en midden van India. Het is zoals gezegd een kruid wat veelvuldig wordt gebruikt en dit al meer dan 2000 jaar lang. De meer bekende namen van deze plant zijn wel ‘(Australian) cowplant’, ‘gurmari’, ‘gurmarbooti’, ‘periploca of the woods’ of ‘mesharinga’.

– Groene Koffiebonen.

Groene koffiebonen zijn het onderwerp van een vrij recentelijk gepubliceerd blog over afvallen met groene koffie op onze website. Groene koffie is eigenlijk niets anders dan de oorspronkelijke koffiebonen voordat deze geroosterd worden, zoals wij ze kennen in onze westerse cultuur. Vele mensen denken dat het hier om een nieuwe of unieke koffiesoort gaat, maar dat is niet het geval. Elke soort koffie komt oorspronkelijk van deze groene bonen, voordat deze voor commerciële doeleinden geroosterd wordt. De meeste verkochte koffie bestaat vaak uit een mengsel van de gebrande bonen van twee botanisch verschillende soorten koffieplant. Dit zijn de ‘Coffea arabica’ en daarnaast de ‘Coffea canaphora’, ook wel ‘Coffea robusta’ genoemd.

– Damiana.

Damiana is een kruidensoort die hier in het westen bij de doorsnee burger niet bekend zal zijn. Wel zal menig bezoeker van smart- en coffeeshops van dit kruid gehoord hebben. Het is met name populair geworden als een kruid wat onderdeel is van sommige kruidenmengsels die in de smartshops en soms ook in coffeeshops verkrijgbaar zijn, waar dit kruid verwerkt is in een mengsel van kruiden dat als vervanging van tabak wordt verkocht. Damiana is met name ook populair geworden door het effect wat het heeft als een Afrodisiac en het is tegenwoordig zelfs in verschillende producten te koop die in seksshops worden aangeboden. Het is een plant die voornamelijk voorkomt in het Centraal- en Zuid-Amerika en met name in Mexico en de Caraïben. Ook komt het voor in het zuidwesten van Texas. De plant behoort tot de passiebloemfamilie, wat een familie is die bekend staat om haar krachtige rustgevende effecten. Deze kunnen zowel gerookt worden als dat er thee van kan worden gezet. De tweede optie is natuurlijk de meest gezonde mogelijkheid van beiden.

– Kelp.

Kelp is een ander woord voor een ingrediënt wat we beter kennen onder de naam zeewier, al gaat het hier dan om een specifieke soort uit de familie van de zogenaamde bruinalgen (Phaeophyceae). Deze komen veelvuldig voor over de gehele planeet en vaak in de zogenaamde ‘kelpwouden’. Dit zijn enorme vlaktes onder water waarin kelp op zeer grootschalig formaat groeit in de oceanen en zeeën over de gehele planeet. Deze vorm van zeewier kan maar liefst 70-80 meter hoog worden, al is de gemiddelde lengte vaak rond de 40-50 meter. Het groeitempo is bijzonder hoog en ligt op wel 40-50 centimeter per dag. Kelp groeit het liefst bij temperaturen tussen ongeveer 5 en 20 graden Celsius. Bij hogere temperaturen wordt het zo goed als onmogelijk voor dit organisme om te overleven.

– Hoodia Goordonii.

Hoordia Gordonii is een plant die oorspronkelijk uit Zuid-Afrika en Namibië afkomstig is en aldaar al gedurende zeer lange tijd door de plaatselijk bevolking genuttigd wordt om haar gezondheid bevorderende kwaliteiten. De plant is op zich een weinig aantrekkelijke variant van flora, met bloemen die zelfs enigszins naar verrottend vlees ruiken. De populariteit van de plant is dan ook niet aan haar verschijning, bloemen of geur te danken, maar is geheel te danken aan de medicinale kwaliteiten van deze cactusvariant. De plant groeit voornamelijk in de Kalahari woestijn en wordt door de plaatselijke Bushmen ook wel ‘llhoba’ genoemd. De afrikanen zelf noemen de plant ‘Ghaap’.

– Zwarte walnoot.

De zwarte walnoot is een variant van de bekendere normale variant, die graag door menig mens en dier verorberd wordt. De zwarte variant, ook wel bekend onder de Latijnse naam ‘Juglans nigra’ is een variant die van natura voorkomt in Noord-Amerika en dan met name in het Oostelijke deel en tevens voorkomt in het Zuid-Oosten van Canada. In deze landen is de boom vooral veel in gebruik voor houtproductie. In Europa zien we de boom vaak terugkeren in allerlei parken en lanen en heeft de boom meer een decoratieve functie dan voor houtproductie. In Duitsland zijn rond het jaar 1900 enorme hoeveelheden van deze bomen aangeplant, maar helaas hebben uiteindelijk maar weinig stand gehouden. Dit was voornamelijk in de bossen rond de Rijn en de Donau. Het zijn vooral de landen met een vergelijkbaar klimaat met de delen in Amerika en Canada, waar deze boom het beste gedijt.

– Uva Ursi.

De ‘Arctostaphylos uva-ursi’ is een kleine struik die ongeveer 5-30 centimeter hoog wordt en welke wintervast is en dus het gehele jaar door groene bladeren bezit. Deze bladeren vallen pas na 1-3 jaar af en worden dan vervangen door nieuwe. De vrucht van dit struikje is een rode bessensoort die voorkomt op verschillende continenten. In Europa is dat voornamelijk in IJsland en Scandinavië, maar komt ook voor in landen als Spanje, Italië en Griekenland en in de rest van Europa. In Azië is dit overal tussen Siberië en Turkije en tussen het Kaukasus en het Himalaya gebergte. In Noord-Amerika varieert dit tussen Canada en Californië en komt de bes zelfs voor in Alaska en Groenland en in alle bergachtige streken van het Noord-Amerikaanse continent. De nadruk ligt dus op hoger gelegen kouder bergachtige gebieden, waar deze plantenvariant het liefste vertoeft.

– Venkelzaadolie, Lavendelbloesemolie en Bergamotolie.

Deze oliën zijn een extra toevoeging aan het prachtige Slimirex product. Ze zijn een extra toegevoegde waarde aan de al zeer krachtige samenstelling van dit heilzame product. Venkelzaad is afkomstig van venkel, wat een anijsachtige plant is die echter vaak als een kruid of groente wordt beschouwd. Zowel de knol als het blad zijn bruikbaar voor consumptie. Lavendel, ook wel bekend onder de Latijnse naam ‘Lavandula’, is een plantje wat iedereen wel kent en met name bekendheid geniet om het mooie en bijzonder lekker ruikende paarse bloempje, wat in vele tuinen en parken in Nederland praalt tijdens de hetere zomerdagen. Bergamot is het minst bekende product van deze drie en is een lid van de citrus familie, ook wel bekend onder de Latijnse naam ‘Citrus bergamia’. Het is een kleine peervormige zure vrucht die aan ongeveer 4 meter hoge bomen groeit. De vrucht wordt voornamelijk in Italië gekweekt en is één van de smaakmakers in Earl Grey thee. De olie wordt uit de schil van onrijpe vruchten gewonnen en wordt veelvuldig gebruikt in de parfumindustrie. Het is bijvoorbeeld het hoofdbestanddeel van eau de cologne.

Wat doet Slimirex?

We zijn ondertussen bij het tweede deel van ons blog aangekomen, waar we het gebruikelijk hebben gemaakt om ons verder te verdiepen in de heilzame en gezondheid bevorderende eigenschappen van het behandelde blog onderwerp. In dit geval is dat nog steeds het product slimirex van het bedrijf Global Health Center. Zoals net ook al duidelijk is geworden, bestaat dit product uit een aantal zeer bijzondere ingrediënten, die allemaal met een zeer specifiek doel toegevoegd zijn. Dit heeft natuurlijk alles te maken met de afzonderlijke kwaliteiten die deze ingrediënten bezitten en dat is waar we nu verder onderzoek naar zullen doen. We gaan voor alle duidelijkheid nog even het lijstje met de belangrijkste ingrediënten herhalen en deze vervolgens per ingrediënt behandelen. Het rijtje bestond uit:

– Gymnema.
– Groene Koffiebonen.
– Damiana.
– Kelp.
– Hoodia Goordonii.
– Zwarte walnoot.
– Uva Ursi.
– Venkelzaadolie.
– Lavendelbloesemolie.
– Bergamotolie.

We gaan dus beginnen met het eerst product ‘gymnema’ en lopen daarna het rijtje af, alvorens dit deel aan het einde wordt afgesloten met een korte samenvatting. Daarna vindt u nog informatie waar u dit product kunt aanschaffen, gevolgd door een tweetal recepten waarin Slimirex voor u verwerkt is, zodat u een idee heeft hoe u dit product ook op andere manieren kunt consumeren, dan de standaard manier van capsules slikken. Alvorens het zover is, nu dan eerst het volgende onderwerp:

– Gymnema.

Er is veel onderzoek wat insinueert dat de stam en het blad van deze plant onze neiging tot het eten van zoetstoffen sterk afremt. Ook remt het de absorptie van suikers in ons lichaam en wordt daarmee met name de bloedsuikerspiegel beschermd, wat ideaal nieuws is voor suikerpatiënten en mensen met een overgevoelige bloedsuikerspiegel. Gymnema ondersteunt tevens het uitbalanceren van de bloedsuikerspiegel. Deze eigenschappen staan allemaal rechtstreeks in verband met de aanwezige glycosiden in het plantje. Deze staan ook wel bekend onder de naam ‘gymnemische zuren’. De remmende werking op zowel onze neiging tot het eten van zoetstoffen, als ook de andere werkingen, duren ongeveer twee uur, dus vrij kort. De plant wordt verder nog gebruikt voor maagproblemen, constipatie, water retentie (ophoping) en leverziekten.

– Groene koffiebonen.

Zoals ook duidelijk naar voren kwam in ons vorige blog over groene koffiebonen, blijkt ook wederom uit het gebruik in dit product, dat groene koffiebonen een sterke bijdrage leveren in het verliezen van overtollig lichaamsgewicht. Groene koffiebonen bezitten het stofje cafeïnezuur, welke zorgt voor het vrijmaken van vetzuren uit onze vetlaag die vervolgens om worden gezet in pure energie voor het fysieke lichaam. Het zorgt dus voor verlies van overtollig vet en levert daarnaast extra energie. Tevens bezit groene koffie grote hoeveelheden antioxidanten, die de werking van de kankerverwekkende vrije radicalen saboteren en zo cel mutatie kunnen voorkomen. Ook bezit groene koffie sterke ontstekingsremmende kwaliteiten en remt het zowel inwendige als uitwendige ontstekingen en infecties af. Onze lever wordt ook nog eens sterk ondersteunt door het aanwezige chlorogeenzuur, waardoor onze stofwisseling extra wordt gestimuleerd en dit ook bijdraagt aan het verlies van overtollig lichaamsgewicht. Onze bloedsuikerspiegel wordt tot slot ook nog eens ondersteunt en uitgebalanceerd door groene koffie. Al met al een bijzonder natuurproduct en zeer terecht een onderdeel van het product Slimirex.

– Damiana.

Damiana staat grotendeels bekent om haar werking als een Afrodisiac. Dat het daarnaast ook de werking bezit als stabilisator voor onze bloedsuikerspiegel en tevens een positief effect heeft op het verliezen van overtollig lichaamsgewicht is eigenlijk bij weinig mensen bekend, behalve in de raw food en superfood business. Damiana geniet daarnaast vooral bekendheid in de wereld van smartshops, waar het met name om haar werking als Afrodisiac verkocht wordt. Verder bezit damiana ook zeer sterk stress verlichtende en ontspannende kwaliteiten en bevordert het de zuurstoftoevoer in ons lichaam. Dit stimuleert ons metabolische systeem natuurlijk extra, wat mogelijk de oorzaak is van het beter verbranden van onze lichaamsvetten en zo weer bijdraagt aan het verlies van extra lichaamsgewicht. Tot slot lijkt damiana ook een positieve en regulerende werking te hebben op onze hormoonhuishouding. Dit is ook een zeer belangrijke factor in het proces met als doel het ideale lichaamsgewicht te bereiken.

– Kelp.

Kelp is een natuurlijke en zeer hoogwaardige bron aan natuurlijk jodium, wat zorgt draagt voor een goed functionerende schildklier. De schildklier is zeer belangrijk voor onze hormoonhuishouding, welke ook een belangrijke factoor is bij het bereiken van het ideale lichaamsgewicht en voor het verlies van overtollige lichaamsgewicht. Een juiste hormoonhuishouding kan van doorslaggevend belang zijn in dit proces. Daarnaast is jodium ook nog eens bijzonder belangrijk voor ons immuunsysteem met betrekking tot radioactiviteit. Het aanwezig zijn van genoeg jodium in ons lichaam kan ons daar namelijk voor een groot deel tegen beschermen. Ook bezit het nog een fors aantal andere nutriënten, zoals vitamine B1, B2, B11 en C en het is tevens zeer rijk aan natrium, kalium, calcium, magnesium, jodium, ijzer, fosfor, koper en zink, gezonde vezels en natuurlijke vetten. Verder is kelp glutenvrij, wat het tot een ideaal product maakt voor mensen die op zoek zijn naar vervangmiddelen voor glutenrijke pasta. Het voorkomt op deze manier nare allergische reacties die bij hoe langer hoe meer mensen de kop opsteken in deze tijden met vele voedselallergieën.

– Hoodia Gordonii.

Dit is een plant die erg snel zeer populair is geworden met betrekking tot de kwaliteiten die het bezit om het overtollige lichaamsgewicht zeer sterk te helpen reduceren. Helaas heeft dat wel geleid tot het feit dat meer dan twee derde van alle hoodia gordonii producten in de Verenigde Staten allemaal onzuiver of zelfs geheel fake zijn. Dit is natuurlijk een zeer kwalijke zaak en daarom willen we er hier ook met nadruk op wijzen dat klanten erop letten wat voor bron ze aanboren voor dit soort producten, om teleurstelling en kwakzalverij te voorkomen, die uiteindelijk dit soort prachtige producten ook nog eens een slechte naam bezorgen. Of de situatie in Europa net zo kwalijk is, weten we niet, maar het zal elkaar vermoedelijk niet zoveel ontlopen. Hoe dan ook, het is een prachtig middel wat met name de eetlust sterk onderdrukt, wat natuurlijk ideaal is voor mensen met problemen op dit gebied, wat zich vaak uit in vraatlust en andere eetstoornissen. Daarnaast schijnt het een middel te zijn wat het lichaam ook sterk ondersteunt bij het behouden van het ideale gewicht als dat eenmaal bereikt is. Tot slot wordt het ook veelvuldig gebruikt voor allerlei stoornissen en ziektebeelden in het spijsverteringssysteem, zoals bijvoorbeeld bij indigestie. Ook schijnt het een middel te zijn wat allerlei vormen van ontsteking kan helpen onderdrukken en bestrijden

– Zwarte walnoot.

De zwarte walnoot variant is hier eigenlijk niet bekend, behalve in dit soort superfood producten, waar het als ingrediënt in verwerkt is. Wat nog minder bekend is, is het feit dat er zich veel jodium in de zwarte walnoot bevind, wat wederom ideaal is voor de schildklier en de hormonale balans in ons lichaam. Het stimuleert het fysieke metabolisme en helpt om cholesterol te handhaven op gezonde niveaus. Dit geld zowel voor het gezondere L.D.L. cholesterol als het ongezondere H.D.L. cholesterol. Ook onze bloedsuikerspiegel wordt uitgebalanceerd door de zwarte walnoot en ook dit draagt met name bij aan het voorkomen van suikers die in vetten worden opgeslagen in ons lichaam en vervolgens mogelijk ook nog eens in cholesterol worden omgezet. De aanwezigheid van zwarte walnoot in het product slimirex draagt zeker bij aan het voorkomen van vetophoping en draagt tevens bij aan het verbranden van deze vetten in ons lichaam door het stimuleren van ons metabolisme.

– Uva Ursi.

Uva Ursi, ook wel bekend als ‘bearberry’, is een bessensoort die historisch gezien al lange tijd gebruikt wordt om haar medicinale kwaliteiten. Het is een urine- en vocht afdrijvend middel (diureticum) wat met name wordt ingezet als mensen last hebben van vochtophoping in hun lichaam, wat ook wel water retentie wordt genoemd. Dit kan leiden tot flinke gewichtstoename en is een probleem wat dus verholpen kan worden door dit bijzondere besje. Het helpt daarnaast ook tegen andere klachten van de urinewegen, zoals cystitis en urolithiasis en heeft een remmende werking op infecties in de urinewegen. Het is een bes die wel vergeleken zou kunnen worden met de meer bekende ‘cranberries’, die veel dezelfde eigenschappen bezitten.

– Venkelzaadolie, Lavendelbloesemolie & Bergamotolie.

Deze drie oliesoorten zijn de laatste ingrediënten die we gaan behandelen en deze hebben we gemakshalve maar even samengevoegd. Venkelzaad staat met name bekend om de ondersteunende rol die het speelt bij het verliezen van overtollig lichaamsgewicht. Het is een metabolische activator en helpt tevens om de eetlust af te remmen. Lavendel is een middel wat sterk ontspant, angsten af doet nemen en een product wat is toegevoegd om de emotionele redenen van eten af te remmen. Veel mensen eten extra veel als ze zich bijvoorbeeld ongelukkig voelen en dat is iets wat lavendel  mogelijk helpt afremmen. Bergamot is tot slot een citrusvrucht die zeer sterk onze bloedsuikerspiegels helpt reguleren en een positieve invloed heeft op de zuurtegraad van ons lichaam. Deze beide eigenschappen verhelpen het opslaan en omzetten van suikers in extra lichaamsvetten en dragen op die manier bij aan het voorkomen van overtollig lichaamsgewicht.

Al met al kunnen we wederom gerust concluderen dat het hier om een bijzonder krachtig en gezondheid ondersteunend product gaat van het bedrijf Global Health Center en we zijn dan ook trots om dit product in onze almaar groeiend assortiment aan te kunnen bieden. We hopen dat u als klant net zo tevreden over het product bent als wij dat zijn en mocht u hier het één en ander over kwijt willen, dan kan dat ten allen tijde op het e-mail adres: info@superfood.nl

Waar kan ik Slimirex kopen?

Slimirex is één van de vele prachtige producten van het bedrijf Global Healing Center, wat inhoudt dat het hier gaat om een wat exclusiever product met betrekking tot de algemene verkrijgbaarheid. Dit is een product wat alleen bij  hoge uitzondering zal worden aangetroffen in een biologisch winkel. Een grotere kans bestaat al bij natuurreformzaken en de beste kans heeft u bij uw plaatselijke winkel en specialist in raw food en superfood producten. Deze vindt u over het algemeen alleen in de grotere steden in de Randstad, maar ook daarbuiten wordt steeds vaker aanbod gedaan van dit soort prachtige en heilzame producten. Ook online bestaat tegenwoordig een flinke hoeveelheid bronnen in de vorm van webwinkels. Wij hebben ook zo’n prachtige en gebruiksvriendelijke webwinkel voor u gebouwd. Deze vindt u op www.superfood.nl waar u uw bestelling 24 uur per dag en 7 dagen in de week kunt plaatsen. Wij zorgen er vervolgens voor dat deze producten binnen uiterlijk 2 werkdagen bij u thuis worden afgeleverd. Daarnaast leveren we de garantie dat we alleen de allerbeste en hoogst kwalitatieve producten in ons assortiment aanbieden, om op die manier een goede ondersteuning te kunnen bieden voor uw dagelijkse welzijn en gezondheid. Gelukkig zien we onze inspanningen weerspiegeld in de bijzonder positieve reacties van onze klanten en aan de beoordelingscijfers op onze website. Dit gezamenlijk met een steeds groter wordende klantenkring, blijft ons motiveren om dit soort producten aan te blijven bieden in ons almaar groeiende assortiment.

Hoe kan ik Slimirex gebruiken?

Slimirex is een product wat komt in de vorm van capsules en de manier van consumptie laat zich wat dat aangaat natuurlijk gemakkelijk raden. Wel is het daarnaast mogelijk om deze capsules te openen en het product vervolgens in de daarin aanwezige poedervorm te mengen met allerlei koude dranken, zoals bijvoorbeeld zelfgemaakte ijsthee, rauwe zuivelproducten, shakes, lassies en allerlei smoothie varianten. We hebben hier en hier een tweetal smoothie voorbeelden voor u geplaatst, zodat u deze thuis ook kunt maken. U mag natuurlijk ten allen experimenteren met andere ingrediënten, want dit zijn slechts voorbeelden, waarvan vele varianten mogelijk zijn.

Share:

Geef een antwoord