Livatrex – het superfood dat je lever en gal grondig reinigt

De naam livatrex voor het behandelde product in dit blog, zal een naam zijn die de meeste mensen absoluut niet kennen, alhoewel het toch echt een product is wat meer aandacht verdient, net zoals het prachtige product oxypowder, wat we in ons vorige blog behandeld hebben en door hetzelfde bedrijf wordt geproduceerd. De naam van dit bedrijf is Global Healing Center en het is onder andere dankzij deze twee producten dat het bedrijf ondertussen een zeer goede reputatie heeft weten te verwerven in de raw food en superfood wereld, al zijn er zeker nog meer producten uit hun lijn die meer aandacht verdienen. We zullen in dit deel van het blog eens nader gaan onderzoeken om wat voor product het hier precies gaat, terwijl we in de andere paragrafen meer diepteonderzoek zullen gaan doen naar de specifieke werking van het product, waar het te koop is en hoe het middel het beste geconsumeerd kan worden.

Wat is Livatrex en waar komt het vandaan?

Om te beginnen kunnen we vermelden dat het bedrijf Global Health Center met livatrex een prachtig en uiterst krachtig product op de markt heeft gelanceerd wat betreft het ondersteunen en reinigen van onze galblaas en onze lever. Het is een product wat met kop en schouders uitsteekt boven de gemiddelde producten die met dezelfde intentie op de markt worden gebracht, wat te danken is aan een zeer specifieke combinatie van kruiden en andere ingrediënten, die allemaal zeer zorgvuldig door dit bedrijf uit zijn gezocht. Ook is het zo dat de combinatie niet alleen erg bijzonder is, maar daarnaast wordt een kwaliteitsgarantie geleverd die ook korte metten maakt met het overgrote deel van de competitie. Alle ingrediënten zijn biologische geteeld of geoogst in de ongerepte natuur en zijn daarnaast ook nog eens koosjer en bijzonder zuiver van kwaliteit. Alleen deze allerhoogste kwaliteit aan kruiden en ingrediënten zijn toegestaan voor het bereiden van de producten van Global Health Center. Dit product is een absolute winnaar wat betreft het zuiveren en reinigen van onze lever en galblaas en elk kruid is gegarandeerd zorgvuldig geselecteerd op basis van veiligheid en krachtige ontgiftende eigenschappen voor het menselijke lichaam. Daarnaast is het product ook nog eens energetisch verrijkt en bestaat het uit 100% natuurlijke ingrediënten en bevat dus geen enkele chemische toegevoegde substantie of toevoeging. Wel zijn er een aantal sterk zuiverende en gezondheid bevorderende mineralen aan het product toegevoegd. We gaan nu over naar het volgende deel van het blog, waar we onderzoek gaan doen naar de specifieke ingrediënten en hun helende eigenschappen.

Wat doet Livatrex?


Zoals net al even kort vermeld werd, gaan we hier wat dieper in op de helende en gezondheid ondersteunende en bevorderende eigenschappen van Livatrex. Livatrex is een zeer krachtig en bijzonder product wat ter ondersteuning van onze galblaas en lever dient, met name wat het ontgiften van deze twee organen betreft. Het ontgiften van ons lichaam is met name in tijden zoals deze van bijzonder groot belang, gezien de grote hoeveelheid gifstoffen die we dagelijks via onze voeding en het milieu binnen krijgen. Deze gifstoffen weten ons lichaam binnen te dringen via meer dan de helft van de op Aarde aanwezige elementen (lucht, water, vuur, aarde, ether), welke in dit geval lucht, water en aarde zijn. Het zal niemand echt ontgaan zijn hoe de levenskwaliteit van alle levende wezens op Moeder Aarde tegenwoordig flink wordt bedreigd door de enorme vervuiling die zich wereldwijd voordoet. Deze vervuiling heeft een enorme impact op ons fysieke en mentale gestel en beïnvloed daarnaast ook nog eens zeer sterk ons emotionele welzijn en onze spirituele ontwikkeling. Het moge duidelijk zijn dat wij ons daar tegen dienen te weren en hiervoor ons lichaam ondersteuning dienen te bieden. Enkele van de manieren waarop we dit kunnen doen is door het zuiveren van ons water, door alleen biologische of natuurzuivere voedingsbronnen te consumeren en erop te letten dat we veel frisse lucht krijgen en inhaleren en zoveel mogelijk de grote steden vermijden of op z’n minst ons zoveel mogelijk omringen met natuur als we dan toch in zo’n grote stad wonen. Daarnaast is het natuurlijk ook nog mogelijk om te zorgen dat we een aantal gezonde voedingssupplementen in huis hebben, waarmee we ons fysieke, mentale, emotionele en spirituele welzijn kunnen ondersteunen. Dit kan gedaan worden met een grote verscheidenheid aan producten en livatrex is daar één van en wel een bijzonder krachtige en uiterst gezonde. U zult zich nu misschien afvragen wat er dan precies zo bijzonder is aan dit product en dat is dan ook precies wat we u nu gaan proberen duidelijk te maken.

Livatrex is een product wat bestaat uit een aantal zeer bijzondere ingrediënten. Een aantal van die ingrediënten zijn een negental verschillende natuurlijke kruiden, die met de grootste zorg verbouwd en/of geoogst worden in een zo’n zuivere en natuurlijk mogelijke omgeving. Verder bestaat livatrex nog uit een aantal andere ingrediënten die we na deze kruiden nog even kort zullen gaan behandelen. We gaan nu eerst kijken om welke kruiden het hier gaat en wat hun specifieke helende eigenschappen zijn.

Borututu boombast:

Het gaat in dit geval om de bast of schors van de Borututu boom, die van Afrikaanse afkomst is en zowel plaatselijk als internationaal zeer geliefd is omwille van de sterk ondersteunende kracht die het heeft voor onze lever en galblaas. Dit is een middel wat bijzonder lang door plaatselijke sjamanen en healers wordt gebruikt als een tonic voor zowel de lever als de galblaas. Het is tevens een middel wat onze spijsvertering op een bijzonder gezonde en uiterst fijne manier stimuleert, waardoor we beter in staat zijn om onze voedingsstoffen op te nemen en op die manier onze gezondheid op verschillende manieren krachtig wordt ondersteund. De bast van de Borututu boom is in staat om allerlei vormen van spijsverteringsproblematiek te verhelpen en is tevens in staat ons lichaam van een flinke dosis energie te voorzien. Daarnaast is het in staat om hepatitis, alsook zwartgallige kolieken en geelzucht te genezen en zuivert, reinigt en ondersteunt niet alleen onze lever en galblaas, maar tevens onze mild, urinewegen, maag, nieren en ons bloed. Ook ondersteunt het onze lichaamseigen klieren en hormoonaanmaak en is het bijzonder rijk aan antioxidanten. Hierdoor biedt het bescherming tegen cel mutatie (kanker) in ons lichaam. Ook biedt het bescherming tegen artherosclerose, artritis, Alzheimer en is het tevens in staat om ons lichaam te beschermen tegen de negatieve gevolgen van elektromagnetische en radioactieve straling.

Cichorei wortel:

Deze speciale wortelsoort wordt al sinds duizenden jaren verbouwd in het prachtige gebied rondom de legendarische rivier de Nijl in Egypte. Wederom gaat het hier om een kruid wat bijzonder krachtige ondersteuning biedt voor mensen die problemen met hun lever hebben en hiervoor een natuurlijke remedie wensen te vinden. De oude Egyptenaren gebruikten dit kruid in hun tijden in grote hoeveelheden om niet alleen de lever, maar ook hun bloed te zuiveren. Ook de Romeinen die in de oude tijden leefden, waren bekend met deze toepassing en gebruikten dit kruid ook in ruime hoeveelheden om soortgelijke fysieke problemen te bestrijden en/of voorkomen. Deze wortel bevat onder andere veel vitamine C, wat als een krachtig antioxidant werkzaam is in ons fysieke lichaam. Het is net zoals de boombast van de Borututu boom, een middel wat helpt tegen geelzucht, wat een ziekte is die rechtstreeks in verband staat met het niet goed functioneren van de lever. Dit kan zijn door een ziektebeeld als hepatitis, maar ook door het niet genoeg aan maken van de stof hemoglobine, wat een stof is dit van natura in ons bloed voorkomt en die zeer belangrijk is voor de gezondheid van ons bloed en ons fysieke lichaam. Chicorei wortel helpt een gezwollen lever ook verhelpen door het in water te mengen en vervolgens op te drinken. Verder is het een pijnstillend middel met ontstekingsremmende eigenschappen, met name met betrekking tot ons zenuwstelsel. Het ondersteund tevens onze darmflora en helpt het aankoeken van ontlasting in de darmen voorkomen. Daarnaast is het een middel wat mogelijk onze bloedsuikerspiegels en cholesterol spiegels weet uit te balanceren. Tot slot bevat deze wortel het meeste inuline van meer dan 30.000 plantensoorten. Inuline is een stof die bijzonder belangrijk is voor onze spijsvertering. Het helpt om een gezonde darmflora te onderhouden en te doen floreren en daarnaast is het verantwoordelijk voor het opruimen van allerlei besmettelijke en ziekmakende gifstoffen in onze darmen. Ook reinigt en ondersteunt het wederom onze lever en galblaas op zeer effectieve en gezonde wijze.

Paardenbloem wortel:

Zoals velen mogelijk bekend zal zijn, is de paardenbloem met name in het Westen, één van de middelen die wordt aangeraden ter reiniging van lever, nieren en galblaas. Het is een middel wat in vele vormen te verkrijgen is in allerlei natuurreformzaken en raw en superfood zaken. In dit product is de wortel van de paardenbloem verwerkt en wel om de reden dat deze wortel een nog krachtigere werking heeft voor optimale lever functies dan de rest van de plant. De paardenbloem is daarnaast ook nog eens bijzonder rijk aan een grote verscheidenheid aan vitaminen (Vitamine A, B1, B2, C en D)  en mineralen (calcium, kalium, magnesium en ijzer). De paardenbloem wortel is bijzonder effectief en gezond voor mensen met teveel water in hun lever, omdat het vocht afdrijvende eigenschappen bezit. Ook bezit de wortel krachtige eigenschappen om het bloed te zuiveren, wat natuurlijk rechtstreeks in verbinding staat met de functie van de lever. Verder ondersteunt de paardenbloem wortel de aanmaak van gal, het zuiveren van de lever, het uitbalanceren van onze glucosespiegel, het bestrijden van schadelijke bacterie, het verlichten van spijsverteringsprocessen, het voorkomen en bestrijden van maagzuur en het zuiveren van de galblaas. Het aanmaken van extra gal door deze wortel zorgt voor geoptimaliseerde leverfunctie, waardoor deze effectiever wordt in het verteren van voedsel en vloeistoffen. Ook zorgt gal voor de afvoer van gifstoffen uit ons lichaam. Tot slot ondersteunt de paardenbloemwortel ons fysieke immuunsysteem, waardoor een betere weerstand tegen ziektes wordt gegarandeerd.

Speenkruid of Stinkende Gouwe:

Dit is een kruid wat in de oude tijden vooral bekend was bij de Grieken en dit was met name dankzij de krachtige ontgiftende effecten die het had op het fysieke lichaam. Ook werd het middel later bekend bij en gebruikt door de oude Romeinen. Zij gebruikten het met name om de bloedzuiverende kwaliteiten die dit kruid bezit. Tot op dag van vandaag is dit een kruid wat bekend staat om de zuiverende en helende eigenschappen wat betreft onze lever en onze gal. Het ondersteunt de lever bijzonder krachtig, waardoor deze ons bloed beter en effectiever weet te zuiveren. Het is een bijzonder sterk alkalisch kruid, wat daarmee tevens de verzuring van ons lichaam tegengaat. De verzuring van ons lichaam kan zeer vervelende gevolgen hebben, zoals bijvoorbeeld artritis, artherosclerose, diabetes en andere vervelende ziektebeelden. Speenkruid is familie van papaver, wat mogelijk het krachtige effect op onze gezondheid verklaart, al gaat het in dit geval om een kruid wat bijzonder gezond is voor ons lichaam, in plaats van ongezond. Papaver is de plant waar, zoals velen ongetwijfeld bekend zal zijn, middelen als morfine en heroïne van gemaakt worden. Speenkruid is in haar geheel te gebruiken en elk deel bezit dezelfde krachtige eigenschappen, die zeer specifiek ter ondersteuning van lever en galblaas dienen. Ook dit kruid zorgt voor extra aanmaak van gal, waardoor de werking van de lever wordt gestimuleerd. Ook wordt de aanmaak van enzymen in de Pancreas gestimuleerd, verhelpt het spasmen in de galblaas en darmen en werkt het als een milde pijnstiller om het lichaam te doen ontspannen. Tot slot verlicht het zelfs ademhalingsproblemen.

Mariadistel zaad:

Mariadistel is ook in ons land zeer bekend om haar heilzame werking met betrekking tot onze lever en galblaas. Ook deze plant is te krijgen in een veelvoud van allerlei heilzame producten. Het is een plant die meer dan 2000 jaar lang gebruikt wordt om haar heilzame kwaliteiten met betrekking tot deze organen. Mariadistel beschermt de lever niet alleen, maar stimuleert tevens haar werking op bijzonder krachtige wijze. Wat een interessant feit is, is dat Mariadistel vaak wordt voorgeschreven bij mensen die giftige paddenstoelen (in het bijzonder bij consumptie van de vliegenzwam) hebben gegeten. Mariadistel helpt zeer effectief bij het verwijderen van deze gifstoffen. Tevens is het bijzonder krachtig werkzaam bij het ontgiften van alcohol in ons lichaam. Het ondersteunt de aanmaak van gal, ondersteunt de lever bij aanmaak van nieuw weefsel, helpt om vetten af te breken in ons lichaam, stabiliseert de cholesterolspiegels, helpt om stress te verminderen, helpt om ontsteking van de lever en galblaas te voorkomen en levert daarnaast een flinke hoeveelheid antioxidanten, die ons lichaam uitstekend weten te beschermen tegen de aanvallen van vrije radicalen. Hiermee wordt cel mutatie en kankervorming voorkomen en bestreden. Artritis, eczeem, hoofdpijn, P.M.S. en andere symptomen die in verband staan met slechte leverfuncties worden ook door Mariadistel zaad bestreden.

Pepermunt blad:

Pepermunt blad is een kruid dat over de gehele wereld veelvuldig wordt gebruikt. Meestal is dit voor thee of wordt het voor andere doeleinden gebruikt in de keuken. Vaak is men echter niet of minder bekend met de geneeskrachtige eigenschappen van dit heerlijk riekende kruid. Pepermunt helpt bijvoorbeeld om de toevoer van gal naar de lever te stimuleren en verbeteren. Daarnaast zorgt de specifieke olie die in dit kruid aanwezig is voor het verbeteren van onze spijsverteringsprocessen en zorgt het ervoor dat onze lever optimaal blijft functioneren. Pepermunt blad zorgt daarnaast voor het kalmeren en ontspannen van onze maag en spijsverteringskanaal, waardoor krampen en vergelijkbare klachten sterk verminderen. Ook verlicht het gevoelens van misselijkheid en bestrijd het overmatige aanmaak van maagzuur. Pepermunt blad bezit ook nog eens sterke antibacteriële eigenschappen en stimuleert de aanmaak van gal, waardoor de lever beter gaat functioneren. Ook wordt hierdoor de vethuishouding gereduceerd en worden de cholesterolspiegels uitgebalanceerd. Antioxidanten zijn ook rijkelijk aanwezig in pepermunt, waardoor wederom de activiteit van vrije radicalen wordt geneutraliseerd en wordt op die manier ons celweefsel beschermt tegen hun destructieve werking in het fysieke lichaam. Tot slot stimuleert pepermunt blad de bloedsomloop en remt het de groei van bacterie en schimmels sterk af, waardoor ons immuunsysteem minder hard hoeft te werken om infecties en dergelijke te bestrijden.

Kurkuma:

Kurkuma is een kruid wat met name de laatste jaren bijzonder sterk in de schijnwerpers staat met betrekking tot het enorme scala aan gezondheid bevorderende eigenschappen die deze wortel bezit. Deze wortel staat ook wel bekend als Koenjit of Indiase geelwortel. Het is een wortel die om een veelvoud aan kwaliteiten bekend is, maar dit geld met name voor de eigenschappen om het bloed te zuiveren. Daarnaast is kurkuma bekend om het feit dat het de maag kalmeert, de lever en galblaas wederom op zeer krachtige wijze ondersteunt en ons lichaam sterk ontgift. Ook is deze wortel extreem rijk aan antioxidanten, waardoor met name onze lever een stuk minder werk hoeft te doen om het bloed te zuiveren en om ons lichaam van deze gifstoffen te ontdoen. Ook helpen deze antioxidanten tegen de werking van vrije radicalen en voorkomen ze op die manier de vorming van cel mutatie en kanker. Kurkuma heeft tevens een sterk ontstekingsremmende effect op ons lichaam, verhoogt de aanmaak van gal (waardoor de lever wordt ondersteund), verlaagt de aanmaak van ongezond (L.D.L.) cholesterol, stabiliseert onze bloedsuikerspiegel, ondersteunt de groei van zeer essentiële darmflora, remt de groei van ziekmakende bacterie af, ondersteunt de zuivering en bescherming van onze lever en galblaas en stimuleert de bloedsomloop in ons lichaam op krachtige wijze. Verder bezit kurkuma veel vezels die de spijsvertering positief beïnvloeden en zit het boordenvol met ijzer, mangaan, kalium en vitamine B6.

Krulzuring wortel:

Traditioneel gezien wordt dit kruid beschouwd als een sterk ontgiftend en bloedzuiverend middel. Met name aan het begin van de industriële revolutie was dit een kruid wat sterk in opkomst was. Dit had natuurlijk te maken met het feit dat er steeds meer gifstoffen in ons milieu en op onze werkvloer terecht kwamen, waardoor dit soorten kruiden hoe langer hoe meer nodig waren om de symptomen van het werken met deze gifstoffen teniet te doen. Het is tevens een prachtig en sterk werkzaam kruid wat het verwijderen van aangekoekte ontlasting in onze darm aangaat en dit vaak al binnen enkele uren na consumptie. Hierdoor kan worden voorkomen dat gifstoffen uit ons voedsel in de lever, gal en bloedbaan terecht komen. Ook wordt hierdoor bijvoorbeeld voorkomen dat deze organen overtime moeten werken om ons lichaam te ontgiften. Krulzuring wortel helpt bij de aanmaak van extra gal, waardoor de lever minder belast wordt en ongezonde vetten gemakkelijker kunnen worden verteerd en uitgescheiden. Tevens worden hierdoor onze cholesterolspiegels mooi uitgebalanceerd. Tevens levert krulzuring wortel veel ijzer voor gezond bloed en voorkomt op die manier bloedarmoede. De nieren worden ook door deze wortel ondersteund, evenals het spijsverteringssysteem. Ook worden infecties en irritatie in de spijsverteringskanalen voorkomen en bestreden. Verder werkt deze wortel licht laxerend en verhoogt het de productie van urine en drijft deze vervolgens af. Hierdoor worden gifstoffen sneller en gemakkelijker uit het lichaam afgevoerd, waardoor de lever flink wordt ontzien. Verder zijn er sterke aanwijzingen dat krulzuring wortel hoofdpijn, mentale loomheid, geïrriteerdheid en huidproblemen (irritatie en vlekken) weet te voorkomen en bestrijden, welke allemaal indicaties kunnen zijn van een slecht functionerende lever. Tot slot bezit deze wortel naast heel veel ijzer ook hoge calcium, fosfor, oxalaten, tanninen (looistoffen) en vitamine A en C.

Chanca Piedra of Quebra Pedra:

Dit is een kruid wat onlangs zeer uitgebreid is beschreven in onze blog over Quebra Pedra. We zullen hier een beknopte versie van deze informatie weergeven. Chanca piedra is een kruid wat bijzonder gezond is voor zowel onze lever alsook onze nieren. Het is een kruid wat de vorming van nierstenen op zeer effectieve wijze weet te bestrijden en voorkomen en is daarnaast bekend om haar sterk ontgiftende kwaliteiten met betrekking op de lever en ons bloed. Ook is het een kruid wat een zeer positieve werking heeft op onze blaas en galblaas. Het is een kruid wat al eeuwenlang door de plaatselijke bevolking in de Amazone gebruikt wordt en het groeit tegenwoordig ook in India en China, waar het geïmporteerd is en gekweekt wordt. Naast dat het nierstenen weet te voorkomen en bestrijden, geld dit ook voor galstenen. Het helpt daarnaast om de lever, galblaas, blaas, nieren en urinewegen te zuiveren van debris, wat mogelijk kan leiden tot infecties en andere vervelende gevolgen voor onze gezondheid. Chanca piedra is tevens een middel wat helpt tegen het vercalcificeren van ons lichaam, wat ook voor onze pijnappelklier geld. Dit is één van de meest belangrijke klieren in ons lichaam, die ook wel ‘De Zetel van de Ziel’ wordt genoemd. Deze klier is onder andere verantwoordelijk voor de aanmaak van twee hele belangrijke stofjes, welke melatonine en serotonine zijn. De eerste is verantwoordelijk voor ons bioritme en voor onze seksuele ontwikkeling tijdens de pubertijd en de tweede is verantwoordelijk voor ons geluksgevoel in het leven. Zonder afdoende serotonine in het lichaam worden we als mens depressief of zelfs suïcidaal. Ook huist ons derde oog daar en is het verantwoordelijk voor onze intuïtie. Daarnaast werkt ook chanca piedra als een urine afdrijvend en licht laxerend middel om het lichaam op die manier te ondersteunen in haar zuiveringsprocessen om gifstoffen te verwijderen.  Onze spijsverteringsprocessen worden daarnaast ook nog eens stevig ondersteunt en alsof het nog niet genoeg is, helpt chanca piedra ook nog tegen fysieke pijn en ontstekingen en ondersteunt het de menstruatiecyclus. Tot slot blijkt dat ook dit kruid de aanmaak van gal ondersteunt en stimuleert, waardoor de lever minder hard hoeft te werken, onze cholesterolspiegels worden uitgebalanceerd en de opname van voedingsstoffen uit ons voedsel verbeterd wordt.

Dit waren de negen hoofdingrediënten van het prachtige product livatrex. Als wij ons niet vergissen moet onderhand goed duidelijk zijn hoe bijzonder krachtig deze kruiden de werking van uw blaas, galblaas, lever, nieren, urinewegen en het spijsverteringssysteem ondersteunen en dat u met dit middel een echte ontgiftende kampioen in huis haalt. Verder bestaat het product nog uit koosjer gecertificeerd plantaardig glycerine, gezuiverd water, meer dan 70 vloeibare micro-sporenelementen (mineralen) en transformatief nano-colloïdaal jodium. Deze elementen zijn allemaal toegevoegd volgens unieke bewerkingsprocessen van het bedrijf Global Healing Center, welke bekend staan onder de naam TincTract en microBURST. Dit zijn processen die zijn ontwikkeld zijn om de maximale kracht, potentie, werkzaamheid en opneembaarheid van alle ingrediënten voor ons fysieke lichaam te garanderen. Nu we aan het einde van deze paragraaf zijn gekomen, kunnen we zonder meer stellen dat we hier met recht spreken van een bijzonder krachtig voedingssupplement, waar menig mens zijn of haar voordeel mee te doen of al gedaan heeft. Iedereen die op welke manier maar overweegt om zijn of haar lichaam te gaan ontgiften, om zo de hiervoor genoemde organen te ontzien, doet er goed aan om dit product aan te schaffen. Dit voor een heerlijk gezond functionerend lichaam, wat zoveel mogelijk vrij is van gifstoffen en gezond functionerende organen bezit. Livatrex is wat dit aangaat een echt wondermiddel en een must in het kastje van elke liefhebber van bijzondere voedingssupplementen en raw en superfoods.

Waar kan ik Livatrex kopen?

Livatrex is een product wat voor de meeste mensen vrij moeilijk te verkrijgen zal zijn, althans wat betreft de aankoop ervan in uw plaatselijk winkels. De enige uitzondering hierop is mogelijk uw plaatselijke raw food en superfood winkel, maar die komen meestal alleen voor in de grotere steden van Nederland. Daarnaast bestaat er een kleine kans dat u dit product kunt aanschaffen in uw plaatselijke biologische- of natuurreformwinkel, al is de kans daarop vrij klein en is dit eerder uitzondering dan regel. U kunt natuurlijk geluk hebben als u een sterk gespecialiseerde zaak in uw omgeving heeft, waar meer van dit soort voedingssupplementen worden verkocht. Daarnaast is het natuurlijk om mogelijk om dit product via het internet te bestellen en wel in de grote hoeveelheid verschillende webwinkels die tegenwoordig als paddenstoelen de grond uit schieten. Wij hebben natuurlijk ook zo’n prachtige webwinkel voor u gebouwd, welke u vindt op www.superfood.nl en waar u uw bestelling 24 uur per dag en 7 dagen in de week kunt plaatsen. Wij dragen er vervolgens zorg voor dat uw product binnen uiterlijk 1-2 dagen bij u thuis wordt afgeleverd en op dit manier een snelle bezorging gegarandeerd is. Een andere garantie die wij hoog in het vaandel voeren en waar wij voor staan, is het feit dat onze producten de hoogst mogelijke kwaliteit aan raw en superfood producten ter wereld bevatten. Wij onderscheiden ons dankzij deze uiterst hoge kwaliteit van het overgrote deel van dit specifieke marktsegment, waar toch nog vaak nog allerlei onzuivere producten worden verkocht. Helaas komt het ook in dit deel van de voedingsindustrie voor dat men het niet altijd even nauw neemt met de kwaliteit van producten, om op die manier grotere winstmarges te kunnen behalen op de producten, omdat lagere kwaliteitsproducten vaak goedkoper in productie en aanschaf zijn. Ons bedrijf staat er ondertussen bij een steeds grote wordende klantenkring bekend om dat wij alleen de allerbeste kwaliteitsproducten leveren aan onze klanten, wat over de afgelopen jaren tot een uiterst tevreden klantenbestand heeft geleid. Wij doen dit in samenhang met een scherpe prijsverhouding, waardoor u als klant uiteindelijk op alle vlakken het beste geboden krijgt.

Hoe kan ik livatrex gebruiken?

Aangezien livatrex een middel is wat in een druppelflesje wordt geleverd, is het een product wat het beste in water of biologisch appelsap kan worden verwerkt. Het middel komt in de vorm van een kuur en deze dient u dan ook volgens de voorschriften in te nemen. Hiervoor dient u vier liter gezuiverd water of biologische appelsap aan te schaffen en de gehele inhoudt van het flesje hierin te legen. Vervolgens dient u vier maal daags een hoeveelheid van 250 ml te drinken over de periode van vier dagen. Op dag vijf volgt u de instructies van het reinigingsprogramma van doctor Group, welke dit reinigingsprogramma heeft uitgevonden.

Share:

2 comments

  1. Een vraagje: mijn galblaas is verwijderd. Is dit het dan veilig om dit te nemen?

  2. Bovenstaande vraag heb ik ook, ook galblaas verwijderd. Kun je dit dan veilig gebruiken?
    Verder is volgens mijn informatie speenkruid hetzelfde als Kleine Gouwe en niet stinkende Gouwe! zoals in uw vermelding staat.
    Mvg

Geef een antwoord