Lekker herstellen na een work-out met Raw Superfood Protein Smoothie Mix

Raw food superfood protein smoothie mix is een zeer bijzonder product van een bedrijf wat bekend staat onder de naam ‘Essential Living Foods’. Ook dit is een bedrijf wat zich ondertussen door het jarenlang leveren van hoog kwalitatieve producten, heeft weten te onderscheiden van het gros van dit specifieke marktsegment. Essential Living Foods is in onze winkel met name bekend door dit prachtige product, door de overheerlijke Chocolate Drink Mix en door hun bijzonder hoge kwaliteit aan andere producten, zoals bijvoorbeeld bij hun açai en maca poeder het geval is en welke dan ook gretig aftrek vinden in onze webwinkel. Dit is tevens het geval met het onderwerp van ons blog en we gaan in dit eerste gedeelte van het blog beginnen met het u als lezer uitleggen om wat voor een product het in dit geval precies gaat.

Wat is Raw Superfood Protein Smoothie Mix?

We kunnen dan als eerste vermelden dat het hier gaat om een product wat samen is gesteld uit een aantal zeer bijzondere voedingsbronnen, die op zichzelf allemaal al bekend staan als bijzondere en zeer krachtige voedingsbronnen. Het gaat in dit geval om een aantal zeer bijzondere fruitsoorten en noten, die speciaal voor dit product zijn uitgezocht en geselecteerd. U zult na het lezen van het rijtje ingrediënten mogelijk meteen begrijpen dat het hier inderdaad om een zeer krachtig en potent voedingsproduct gaat. Het rijtje bestaat uit de volgende ingrediënten:

– Goji bessen.
– Açai bessen.
– Hennepzaad poeder.
– Paranoot poeder.
– Mesquite poeder.
– Lucuma poeder.
– Vanille poeder.
– Palmsuiker.

 

We kunnen vermelden dat het bij dit rijtje producten alleen gaat om zuiver biologische varianten van dit product. Dit is een garantie welke geld voor alle producten van Essential Living Foods en dus ook voor de ingrediënten van dit product. Na het zien van dit rijtje ingrediënten zal het water zeker in de mond lopen bij de meeste raw food en superfood liefhebbers, maar voor diegenen die nog niet bekend zijn met al deze producten gaan we hier kort en bondig een kort stukje algemene informatie geven over deze ingrediënten.

– Goji bessen.

Goji bessen zijn een bessensoort die oorspronkelijk afkomstig is van het Aziatische continent, waar deze bessensoort al vele en vele eeuwen door de plaatselijke bevolking wordt geconsumeerd en geëerd. De oudste schattingen lopen uiteen van 2500 tot maar liefst ruim 5000 jaar. Met name de Chinezen, Mongolen, Nepalezen en Tibetanen zijn erg gesteld op deze bijzonder bes, die op vele plaatsen met name geëerd wordt om de bijzondere kwaliteiten die het bezit met betrekking op het verjongen van het lichaam. Waarom dat precies is gaan we in het volgende hoofdstuk uitleggen, maar deze bes wordt zeker met reden ook wel de ideale ‘verjonging bes’ genoemd. Andere benamingen voor deze bes zijn ook wel ‘wolfsbes’, ‘woestijndoorn’ en ‘boksdoorn’. Ook op het Amerikaanse continent is de bes bijzonder populair. Dit was al het geval bij vele indianenstammen, maar ook de moderne bewuste Amerikaan weet zijn of haar goji bessen ook zeker te vinden. Amerika is één van de continenten waar deze bes tevens het meeste voorkomt. Goji bessen zijn zowel vers als gedroogd een heerlijke lekkernij om te eten.

– Açai bessen.

Açai bessen zijn tegenwoordig bijzonder populair, wat veel te maken heeft met het feit dat ze uit het meest populaire vakantieoord ter wereld afkomstig zijn, oftewel Brazilië. Dit is de hoofdreden waarom zoveel mensen tegenwoordig bekend zijn met een bessensoort die 10 jaar geleden amper naamsbekendheid genoot in het westen, behalve bij de echte raw food en superfood liefhebbers. De populariteit van deze bes heeft er zeker aan bijgedragen dat deze tegenwoordig een stuk gemakkelijker te verkrijgen is en dat niet alleen in Brazilië. Wel is de bes alleen te verkrijgen in gedroogde vorm buiten het land van oorsprong, wat te maken heeft met het feit dat de bes bijzonder snel aan rottingsprocessen onderhevig is. Daarom is het alleen mogelijk de gevriesdroogde poedervorm te verkrijgen buiten Brazilië. Desalniettemin is dit een prima alternatief om deze oergezonde bes te consumeren. De bes wordt in Brazilië zelf al eeuwenlang door de inheemse bevolking van de Amazone geconsumeerd, waar zich de natuurlijke habitat van de bes bevindt.

– Hennepzaad.

Hennepzaad staat ook wel bekend als één van de aller gezondste en meest krachtige superfoods ter wereld. Traditioneel gezien is dit een voedingsproduct wat al langer dan 5000 jaar gebruikt wordt voor allerlei verschillende doeleinden. Deze variëren van het simpelweg eten als voeding tot het gebruik als medicament voor maar liefst 200 of meer verschillende ziektebeelden. Met name in India, maar ook in landen als Afghanistan, Pakistan, Kasjmir en Nepal is de hennepplant heilig verklaard door de oude spirituele meesters. Dit was niet alleen om de kwaliteiten die het bezat als medicament, maar ook nog eens om het feit dat hennep als een middel werd beschouwd, wat de communicatie met de hogere dimensies en de Goden kon bewerkstelligen en versterken. Het laatste in het midden gelaten is het zeker een feit dat het hier gaat om een middel wat over grote potentie beschikt als het gaat om het genezen van allerlei ziektebeelden en aanverwante problematiek. Ook de oude Veda- geschriften in India verhalen hier al over en ook deze zijn al vele duizenden jaren oud. Ook op vele andere plaatsen in de wereld is duidelijk af te leiden uit oude geschrift dat deze plant een zeer bijzondere en heilzame functie bezat onder inheemse volkeren. Dit geld zowel voor binnen als buiten Europa en de rest van de zogenaamde westerse wereld.

– Paranoten.

Ook paranoten zijn de laatste jaren qua naamsbekendheid flink doorgedrongen op de Nederlandse markt, wat mogelijk wederom te maken heeft met het feit dat het hier gaat om een noot uit Brazilië en het feit dat dit land zo populair is als vakantieoord. Hierdoor komen veel mensen in contact met voedingsbronnen die ze vervolgens thuis ook wensen te consumeren. De vraag stijgt hierdoor en de export vanuit Brazilië naar Europa en Nederland neemt vervolgens toe. Paranoten komen verder ook voor in Suriname, Guyana, Venezuela, Columbia, Peru en Bolivia. Kortom, in alle landen waar de Amazone zich heeft uitgestrekt. Het is een nootvariant die voornamelijk groeit langs de Amazone en al haar grote zijrivieren, zoals de Orinoco, Rio Negro en Rio Vaupés. De noot gedijt het beste bij tropische temperaturen die gemiddeld rond de 28 graden Celsius liggen. Belangrijk is ook dat de gebieden waar ze groeien niet overstroomt raken door de buiten hun oevers tredende rivieren. Dit is namelijk iets wat de paranootbomen niet overleven. Verder is de paranootboom één van de grootste uit het Amazone woud en kan ze hoogtes bereiken van maar liefst 50 meter, met een spanwijdte van 25-35 meter en met een stam die tot 2 meter dik kan worden. Deze bomen kunnen maar liefst 500 jaar oud worden.

– Mesquite.

Mesquite is een zeer bijzonder en overheerlijke zoetstof, met ook nog eens een aantal gezondheid bevorderende eigenschappen voor ons lichaam. Het is één van de basis voedselbronnen van alle nomadische volkeren van Centraal- en Midden-Amerika, al zijn daar tegenwoordig niet bijzonder veel meer van over. Deze boom levert peulvruchten, van waaruit de mesquite door deze volkeren gewonnen wordt. De boom komt het meeste voor in Mexico en de Verenigde Staten, met name in Kansas, Texas, Utah, New Mexico en California (het zuiden). Historisch gezien werd deze boom door de plaatselijke bevolking ook wel ‘Tree of Life’ genoemd, omdat elk deel van de boom voor een doeleinde gebruikt kon worden en de mensen zo voorzag van veel producten die ze nodig hadden om te overleven. De uiteindelijke zoetstof wordt gewonnen door de peulvruchten te laten drogen en vervolgens tot poeder te malen, waarna het geschikt is voor consumptie.

– Lucuma.

Lucuma staat ook bekend als een overheerlijke zoetstof en heeft net als mesquite ook een aantal sterk gezondheid bevorderende eigenschappen die het bijzonder aangenaam en geschikt maken voor menselijke consumptie. Lucuma is ook afkomstig van het Amerikaanse continent en wel uit Zuid-Amerika. De bomen worden gemiddeld 5-20 meter hoog en komen voornamelijk voor in het Andes gebied, oftewel in landen als Columbia, Ecuador, Peru, Chile en Bolivia. De Inca’s waren destijds ook al bekend met deze bijzondere fruitsoort, die ook wel ‘Gold of the Inca’s’ werd genoemd. Lucuma groeit op hoogtes tussen 1000-2500 meter hoogte en smaakt volgens de kenners naar een mix van meloen, esdoorn en pompoen of zoete aardappel.

– Vanille.

Vanille is een product wat iedereen wel kent, al is het wel vaak zo dat de meeste mensen allerlei inferieure vormen van vanille consumeren, die vaak aangelengd zijn met kunstmatige suikers of het product is niet biologisch en dus hoogstwaarschijnlijk bewerkt met grote hoeveelheden landbouwgif. Vanille wordt ook uit peulvruchten gewonnen en wel uit de peulvruchten van een bijzondere orchideeën soort en dan met name uit de Mexicaanse varianten van deze orchideeën soort. Ook wordt deze soort ondertussen veelvuldig gekweekt in Afrika en Azië, wat in eerste instantie totaal mislukte. Dit omdat men toen nog niet bekend was met het gegeven dat deze soort zich voortplant door de polinatie door een zeer specifieke bijensoort. Zonder deze bijen is de plant niet in staat om te overleven en plant ze zich niet voort. Dit is de zogenaamde ‘Melipona bij’. Pas in 1837 slaagde een Belgisch botanicus erin dit geheim te ontdekken, om het vervolgens kunstmatig te proberen na te bootsen, maar zonder succes. In 1841 was het een slaaf op een Frans eilandje in de Caraïben die ontdekte dat deze orchideeënsoort ook met de hand kon worden bestoven, wat uiteindelijk leidde tot grote plantages om vanille te winnen.

– Palmsuiker.

Dit is een zeer specifieke vorm van suiker die een stuk gezonder is dan de westerse geraffineerde en kunstmatig geproduceerde suikervarianten. Waarom dat is gaan we zo in het tweede deel uitleggen. Oorspronkelijk werd de palmsuiker gewonnen uit de dadelpalm. Tegenwoordig wordt het ook gewonnen uit het sap van de sago-, arenga- en kokospalmen. Deze suikervorm is minder zoet dan het kunstmatige kristalsuiker en heeft een karamelachtige bijsmaak. In Azië en met name in Thailand wordt deze suikervorm veel gebruikt in allerlei verschillende sauzen, curries en zoete producten. In Aziatische landen wordt het product vaak verkocht als een goudbruine pasta, die in blikken of blokken verkocht wordt. De substantie kan zowel zacht als hard aanvoelen en de variaties in kleur en substantie worden met name door de kleinschalige productie in verschillende dorpen veroorzaakt.

Wat doet Raw Superfood Protein Smoothie Mix?

In dit tweede deel van het blog gaan we, zoals gebruikelijk is voor dit deel, wat dieper in op de verschillende gezondheid bevorderende eigenschappen van het product. Zoals nu duidelijk moge zijn bestaat het raw superfood protein smoothie mix product uit een aantal zeer bijzondere, krachtige en exotische ingrediënten. Wat die ingrediënten voor betekenis kunnen hebben op uw fysieke en mentale welzijn gaan we in dit volgende blogdeel uitleggen. We gaan dat wederom kort en bondig doen per aanwezige superfood of ingrediënt om het op die manier simpel en overzichtelijk te houden voor al onze lezers. We gaan wederom dezelfde volgorde handhaven en beginnen daarom nogmaals met de goji bes.

– Goji bessen.

Goji bessen staan zoals in deel één van dit blog vermeld, dus bekend als de verjonging bes. Dit is met name te danken aan het aanwezig zijn van een stofje wat bekend staat onder de naam ‘Human Growth Factor’ (H.G.F.) en wat simpelweg een groeihormoon kan worden genoemd. Dit is echter een groeihormoon wat naar mate we als mens ouder worden, steeds minder door ons lichaam aangemaakt wordt en ook in zeer weinig voedingsbronnen aan te treffen is. Onder andere door dit feit treed op een gegeven moment veroudering van ons lichaam in en merken we dat we niet meer zo fit en fruitig zijn als dat we ooit zijn geweest. Het aanwezig zijn van H.G.F. in goji bessen is dus een bijzondere eigenschap van deze bes. De oude Chinezen waren duizenden jaren geleden al bekend met dit feit en gebruikten de bes dan ook vaak in de vorm van een verkwikkend tonicum. Verder is het een bes die bijzonder sterk ons immuunsysteem onderbouwd en een groot arsenaal aan nutriënten bezit. Dit zijn bijvoorbeeld mineralen (de goji bes kan tot zelfs 21 mineralen bevatten, waaronder de meest bekende zink, koper, ijzer, calcium, magnesium, germanium, selenium en fosfor zijn), vitamines (A, B1, B2, B6, C, E), aminozuren (19 stuks), essentiële vetzuren,  sporenelementen (21 stuks), polysachariden, enzymen en co-enzymen. Verder bezit deze bes ook een bijzonder krachtige en zo mogelijk de allerhoogste concentratie aan antioxidanten van alle fruitsoorten ter wereld. Dit maakt de goji bes ook een geducht wapen in de strijd tegen cel mutatie en kanker.

– Açai bessen.

Ook açai  bessen zijn een voedingsmiddel wat tegenwoordig hoe langer hoe vaker in relatie wordt gebracht met het opbouwen van onze fysieke weerstand en het bestrijden van allerlei welvaartziekten, waar cel mutatie en kanker natuurlijk maar een paar zijn. Wederom is dat door de constatering dat açai bijzonder rijk is aan antioxidanten en mogelijk een goeie tweede is in de lijst van aanvoerders onder de fruitsoorten op dit gebied. Acai is een bessensoort die bijzonder rijk is aan proteïnen (tot maar liefst 12-16%) en andere voedingstoffen. Dit zijn bijvoorbeeld de vitaminen (A, B1, C, D & E), mineralen (o.a. natrium, kalium, magnesium, calcium, fosfor, koper, ijzer, zink), aminozuren (19 verschillende soorten!), eiwitten, gezonde vetten (omega-3, omega-6 & omega-9) en antioxidanten. Proteïnen zijn broodnodig voor fysieke spierkracht en voor het opbouwen en het uithoudingsvermogen van deze spieren, alsook van onze tanden en botten. Verder is proteïne belangrijk voor ontgifting processen in ons lichaam en voor het opbouwen van een gezonde fysieke weerstand. Açai is met name de laatste jaren sterk doorgebroken op het gebied van gewichtsbeheersing. Aangezien het een product is wat de eetlust afremt, is het een ideaal middel voor mensen die last hebben van zwaarlijvigheid.

– Hennepzaad poeder.

Hennep, wie kent ’t niet? Al is dit natuurlijk een middel wat niet bij iedereen bekend is om haar gezondheid bevorderende eigenschappen, waar wij ons hiertoe wel gaan beperken. Hennep is met name bekend om het feit dat het de meeste essentiële vetzuren van alle zaden bevat. Dit maakt het tot een ideaal product voor mensen met hart- en vaatziekten. Tevens is het daardoor een ideaal middel voor mensen die last hebben van aandoeningen van hun zenuwstelsel. Dit omdat deze vetzuren noodzakelijk zijn voor ons zenuwnetwerk om goed te kunnen functioneren. Dit geld tevens voor onze hersenen, die voor een bijzonder groot deel uit zenuwen en hun vertakkingen bestaan. Ook bevatten ze tevens meer dan 20 soorten mineralen (o.a. magnesium, kalium, calcium, ijzer, mangaan, zink, koper, platina, fosfor, zwavel, borium, nikkel, germanium, tin, jodium, chromium, zilver en lithium) en sporenelementen die essentieel voor het menselijke lichaam zijn. Hennepzaden bevatten tevens alle essentiële aminozuren en een flinke hoeveelheid enzymen en antioxidanten, zoals vitamine E en lecithine, welke beide belangrijke elementen zijn voor een gezonde hersenchemie. Er is wereldwijd geen enkele plant bekend die alle aminozuren bevat en tevens zo licht verteerbaar is. Daarnaast zijn de vetzuren zo perfect uitgebalanceerd in hennepzaad, dat hierdoor onze dagelijkse lichamelijke behoeften compleet worden voorzien.

– Paranoot poeder.

De paranoot is zoals eerder vermeld, de laatste jaren sterk in opkomst in Nederland en Europa. Dit heeft niet alleen te maken met het feit dat deze noot uit Brazilië is, maar met name ook door het feit dat blijkt dat het hier om één van de meest krachtige en potente nootvarianten ter wereld gaat. Met name de hoeveelheid nutriënten aanwezig in deze noot is zeer bijzonder te noemen. Dit is met name uitzonderlijk wat betreft de hoeveelheid aanwezige mineralen. Eigenlijk is elk mineraal in een bizar hoge dosering te vinden in deze noot, al helemaal in vergelijking met andere noten. De verhouding is in sommige gevallen zelfs 1:10 of meer. Met name de hoeveelheden calcium, kalium, magnesium en fosfor springen er uit in vergelijking met andere noten en peulvruchten. Ook bevatten paranoten verder nog bijzonder veel selenium en normale hoeveelheden mangaan, zink, ijzer, koper en natrium. Verder bevat de paranoot ook nog een grote hoeveelheid essentiële vetzuren, proteïnen, voedingsvezels en de vitaminen B1, B2, B6, B11 en C.

– Mesquite poeder.

Mesquite poeder is een overheerlijke en bijzonder rijke zoetstof, die niet voor niets al vele eeuwen wordt gebruikt en geconsumeerd door de inheemse volkeren van Centraal- en Midden-Amerika. Dit is niet alleen om het feit dat mesquite bijzonder lekker smaakt, maar ook nog eens erg gezond is. Mesquite is bijvoorbeeld bijzonder rijk aan proteïne, vitamines, mineralen (magnesium, calcium, kalium, ijzer en zink), aminozuren (met name lysine) en antioxidanten. Van met name lysine is aangetoond dat het een sterk remmende werking heeft op de ontwikkeling en het voortwoekeren van virussen. Dit aminozuur wordt met succes ingezet als geïsoleerd voedingssupplement tegen de beruchte koortslip, oftewel een herpesinfectie. Ook is mesquite geschikt voor mensen met de neiging tot depressie. Dit omdat de bouwstoffen voor serotonine aanwezig zijn in mesquite en hierdoor onze hersenchemie een positieve stimulans ontvangt en een positievere kijk op het leven wordt gestimuleerd. Ook is mesquite een krachtige ontstekingsremmer voor het lichaam, wat met name voor de ogen en de huis geld.

– Lucuma poeder.

Lucuma is net als mesquite een zeer bijzondere en smaakvolle exotische zoetstof, die hoe langer hoe meer aan populariteit wint in het westen. Lucuma is niet alleen lekker zoet, maar ook gezond en bevat bijvoorbeeld grote hoeveelheden  betacaroteen, ijzer, kalium, calcium en fosfor wat het ook tot een welkome vervanger van caloriearme (oftewel vaak kunstmatige) zoetstoffen maakt. Betacaroteen is één van de bekendere antioxidanten en is bijzonder gezond voor met name onze ogen. Het vecht op krachtige wijze tegen de destructieve werking van vrije radicalen, die vaak zorgen voor het nadelig beïnvloeden van de kwaliteit van ons zicht. Daarnaast zijn vrije radicalen ook verantwoordelijk voor onder andere cel- en D.N.A. beschadiging en mutatie. Tevens boost betacaroteen het immuunsysteem van het lichaam en biedt het een gezonde buffer tegen bacteriële en virale infecties in het lichaam. Verder is lucuma ook rijk aan veel mineralen (met name aan ijzer), is het een uitstekende bron voor koolhydraten, vezels en vitaminen (B1, B2, B3 en B5) en draagt het hoge vitamine B3 gehalte zorg voor het gezond uitbalanceren van onze cholesterolspiegel en triglyceriden, wat natuurlijk goed nieuws en ideaal is voor mensen met hart- en vaatziekten.

– Vanille poeder.

De reden waarom vanille poeder toegevoegd is in dit product moge duidelijk zijn. Dat dit echter niet alleen om smaak redenen is gebeurt zal menig mens verbazen. Ook vanille, al is het in mindere mate dan bij lucuma en mesquite het geval is, is een zoet- en smaakstof die gezondheidsvoordelen voor ons lichaam heeft, al zijn er zeer weinig mensen bekend met dit feit, afgezien van onze raw en superfood liefhebbers dan. Wel dienen we hier de nadruk te leggen op het feit dat het hier gaat om natuurlijke en biologische vanille en niet om allerlei kunstmatige varianten die we tegenwoordig overal in producten verwerkt terug vinden. Een bijzonder voordeel van vanille is het feit dat het bij vrouwen de maandelijkse cyclus krachtig helpt reguleren. Verder helpt het misselijkheid en duizeligheid voorkomen, ondersteunt het ons lichaam bij het helen van wonden en heeft het een remmende werking op stress en pijn, met name op hoofdpijn en migraine.

– Palmsuiker.

Palmsuiker is een suikervariant die met name bekend staat om het feit dat het een suikervariant is die een bijzonder lage glycemische index bezit. De glycemische index is doorslaggevend met betrekking op de invloed van een product op onze bloedsuikerspiegels en dan met name op de glucosespiegel. Dit feit maakt dat het een suikervorm is die bijvoorbeeld ook door diabetici kan worden geconsumeerd, omdat de lage glycemische index ervan een lage impact op de bloedsuikerspiegel garandeert. Het zijn juist de pieken en dalen in deze bloedsuikerspiegel die zorgen voor de zogenaamde ‘hypo’s’ en ‘hypers’ bij suikerpatiënten. Het zijn ook deze pieken die er bij mensen die nog gezond zijn, voor zorgen dat hun insuline gevoeligheid terug loopt, waardoor ze mogelijk risico lopen om in de toekomst diabeet te worden. Palmsuiker is een prima alternatief voor de minder gezonde suikervarianten, al is het hier ook raadzaam om het met mate te consumeren. Palmsuiker bestaat mogelijk wel uit grote gehaltes aan fructose, wat minder impact op de bloedsuikerspiegel heeft, maar wel nadelig is voor de lever. Zoals gezegd is gebruik met mate een aanrader.

Waar kan ik Raw Superfood Protein Smoothie Mix kopen?

Raw Superfood Protein Smoothie Mix is een vrij uniek en special product, wat niet zomaar overal te koop is, tot spijt van vele liefhebbers van raw food en superfood producten. Wel is het zo dat dit soort producten tegenwoordig in een steeds groter wordend assortiment aan verschillende winkels en webwinkels te koop is, maar de kans dat u dit product bij uw natuurreformzaak of biologische winkel tegen zult komen, is nog steeds bijzonder klein en gering. Wel is het een product wat te koop ligt in uw plaatselijke raw food en superfood winkel, welke over het algemeen alleen in de grotere steden van Nederland te vinden zijn en dan met name in de Randstad. Verder is dit een product wat ook prima online te bestellen is, al is dit vaak en grotendeels bij buitenlandse bedrijven. Wij als één van de weinige Nederlandse raw food en superfood bedrijven en distributies bieden u daarom een prachtige kans dit product gewoon in Nederland te bestellen. Dit kan via onze website www.superfood.nl waar u uw bestellingen 24 uur per dag en 7 dagen per week kunt plaatsen. Wij dragen er vervolgens zorg voor dat dit product binnen uiterlijk 2 werkdagen bij u thuis wordt afgeleverd. Daarnaast leveren wij ook de garantie dat al onze producten behoren tot de absolute wereldtop aan raw food en superfood producten. We werken alleen met bedrijven samen die een absolute topkwaliteit kunnen garanderen en waarborgen aan onze klanten. Dit is onze grootste prioriteit, om op die manier te zorgen voor een krachtige ondersteuning van zowel uw fysieke als mentale gezondheid. Deze bedrijfsvoering lijkt vruchten af te werpen aan de goede beoordelingscijfers te zien van onze websitebezoekers. We hopen dat we ook u tot deze groep uiterst tevreden klanten mogen rekenen en zullen ons uiterste best blijven doen om ook in de toekomst deze kwaliteit te blijven garanderen.

Hoe kan ik Raw Superfood Protein Smoothie Mix gebruiken?

Raw superfood protein smoothie mix is vrij gemakkelijk te gebruiken en consumeren. Het gaat in dit geval om een product wat speciaal is samengesteld voor allerlei smoothie varianten, maar natuurlijk is dit product ook te gebruiken in (rauwe) zuivelproducten, shakes, lassies en allerlei varianten van koude dranken. Wat betreft de recepten gaan we ons in dit geval beperken tot het vermelden van twee verschillende smoothie recepten – een raw superfood proteinesmoothie met bessen en een proteïne smoothie met superfoods. Natuurlijk is het zo dat u hiermee kunt experimenteren en zich niet precies aan het recept hoeft te houden. Andere variaties van groenten en fruit en superfoods zijn ook prima te combineren met dit krachtige product.

Share:

Geef een reactie