Kruisbessen smoothie met kokosnectar

Een heerlijke mildzoete smoothie boordevol immuunversterkende antioxidanten en gezoet met kokosnectar.

Ingrediënten:
– 1 handvol jonge bladspinazie.
– 1 kleine komkommer.
– 1 halve bak kruisbessen.
– 1 mango.
– 1 eetlepel bijenpollen.
– 1 eetlepel kokosnectar.
– 1 eetlepel hennepzaad.
– 1 theelepel rhodiola poeder.
– 1 theelepel purple corn poeder.
– 4 druppels kelp extract.
– ½-1 liter kokoswater.

Bereiding:
Voeg alle ingrediënten samen in een blender en voeg als laatste het kokoswater en het kelp extract toe. Zet de blender vervolgens aan en meng het geheel tot het een mooie egale substantie heeft gevormd. Giet het geheel uit over een aantal bekers of glazen, garneer het eventueel met een paar goji besjes en wat kaneel of rauw cacaopoeder en klaar is uw heerlijke smoothie!

Share:

Geef een antwoord