Komkommersalade met gedroogde mango

Een heerlijk vullende salade met knapperige stukjes gedroogde mango en eiwitrijke hennepzaad. Voldoende energie om een flink aantal uur op verder te kunnen!

Ingrediënten:
– 1-2 kleine komkommers.
– 1-2 rode uien.
– 1-2 handen vol gedroogde mango (in stukjes gesneden).
– 1 theelepel hennepzaad.
– 1 theelepel lijnzaad.
– 1 scheut limoensap (van vers geperste limoen).
– 1 snufje zoet.
– 1 flinke dosering koriander.

Bereiding:
Om te beginnen snijden we de komkommers in kleine reepjes. Daarna snijden we de uien in dunne ringen en de gedroogde mango ook in dunne reepjes. Vervolgens voegen we de andere ingrediënten toe, gevolgd door het vers geperste limoensap. Deze sprenkelen we over de gehele salade, waarna we deze simpele maar overheerlijke salade bestrooien met wat Keltisch zeezout of Himalaya zout, eventueel een beetje peper en veel koriander. Als laatste strooien we wat hennep- en/of lijnzaad over het geheel om het af te ronden en zo hebben we weer een heerlijk simpele en zomerse salade snack in elkaar getoverd. Wij hopen dat u er net zo van geniet als wij en wensen u nog een heerlijke nazomer.

Share:

1 comment

  1. Gatverderrie, waarom toch die stuitende slordigheid? 1. Er staat een foto bij van een salade met VERSE mango; 2. KNAPPERIGE gedroogde mango? Dan is er echt wel iets heel erg mis gegaan hoor! 3. Koriander: waarschijnlijk blad, maar waarom staat dat er niet bij? het zou ook korianderZAAD kunnen zijn.
    Beterschap!

Geef een antwoord