Kokos dip

Met dit recept maakt u een heerlijke kokos dip. Om er een dressing van te maken dient u simpelweg meer kokosazijn toe te voegen, eventueel met een beetje olie naar keuze. Ook is het mogelijk hier variaties op te maken met een beetje ui, wat verse marjolein en tijm en wat verse (cayenne) peper. Voelt u zich vrij om te experimenteren.

Ingrediënten:
– 500 gram zure kokos room.
– 250 gram kokos crème.
– ½-¾ kop kokosazijn (voeg genoeg toe om de juiste consistentie te verkrijgen).
– een snufje Himalayazout of Keltisch zeezout.
– een paar zongedroogde tomaatjes (fijn gesneden).
– wat vers gesneden basilicum.
– 1 teen geperste knoflook.

Bereiding:
Meng alle ingrediënten in een kom of schaal en voorzie ze eventueel nog met wat extra ingrediënten (groenten, kruiden, etc.) naar keuze.

Share:

2 comments

  1. Waar koop je kokos room en creme?

Geef een reactie