Het gemiddelde gewichtsverlies dankzij RawFood

Het gemiddelde gewichtsverlies dankzij RawFood

Mensen die voor het RawFood principe kiezen, vallen zienderogen af, en zijn gezond – allemaal in één moeite! Uiteraard zijn er altijd specifieke vragen (‘Is het wel gezond?’) bij elk mogelijk dieet. Omdat het RawFood principe het consumeren van zuivelproducten verbiedt, rijst de vraag wat er moet gebeuren met onze botten. Een team in St. Louis heeft een onderzoek verricht, waarvan het resultaat heeft bewezen dat aanhangers van het RawFood principe enorm sterke beenderen hebben. De sleutel voor dit succes, is het combineren van het juiste voedsel.

Het is enorm belangrijk een juiste hoeveelheid calorieën na te streven om zo een gezond gewicht te bereiken. Rauwe groenten en fruit zijn aan te raden, en moeten geïntegreerd worden in het RawFood principe. Wanneer mensen op dieet gaan, zijn ze ervan overtuigd dat ze niet langer zoetigheden mogen eten. Er zijn echter massa’s heerlijke dessert recepten die u kan bereiden terwijl u het RawFood principe volgt. U zal nog steeds gewicht verliezen, en gezond zijn!

Cacao brownies

Ingrediënten (chocoladekorst en garnering):
– 4 kopjes pecannoten
– 4 kopjes Braziliaanse noten
– 1 theelepel zee zout
– 1 kopje rauwe cacao
– 1 kopje rauwe Johannesbrood
– 2 kopjes rozijnen
– 10 eetlepels honing
– ½ kopje kokosolie

Ingrediënten (kokosvulling):
– 2 kopjes kokosvlees
– 1 kopje kokoswater
– 1 kopje cashew noten
– 1/3 kopje dadels
– 1 theelepel vanille extract
– ½ theelepel zeezout
– 2 eetlepels kokosboter

Bereiding;
Mix de pecannoten in een kom. Mix de Braziliaanse noten en voeg ze toe bij de pecannoten. Mix het zout, de cacao en de Johannesbroodboom en voeg het toe bij de noten. Voeg de rozijnen toe bij de noten mix. Voeg de honing en kokosolie toe aan de brownie mix en zet alles goed om. Het is aangeraden uw handen te gebruiken om alles om te zetten. De textuur is best kruimelig.
Plaats de helft van de brownie mix in een glazen ovenkom, en zorg dat het egaal is. Zet het in de koelkast tot de crème stevig is. Dit duurt ongeveer een uur.
Wanneer het stevig is, kan u de rest van de mix op de kokosvulling sprenkelen. Vervolgens zet u het gerecht in de koelkast tot u ervan wilt genieten!

Share:

Geef een antwoord