Glutenvrije Pasta Recept met zalige saus

Glutenvrije pasta met een zalige saus.. mmm! Als pasta gebruik ik hier courgette, maar je kunt ook variëren met bijv. knolselderij en met natuurlijk de saus. Eet er een groene salade bij.

Aantal personen: voor 3 tot 4 personen

Ingrediënten:

  • ¾ kop zuiver water of kokoswater
  • 1 teentje knoflook (optioneel)
  • sap van 1 citroen
  • snufje zout
  • 1 kop pijnboompitjes, cashewnoten of macademia’s
  • 1 kop basilicum
  • 2 el olijfolie
  • 1 el Vitamineral Green
  • 2 grote of 5 kleinere courgettes, eventueel dun geschild en tot slierten gedraaid in de Spirooli.

Bereiding:

Doe alle ingrediënten behalve de courgettes in de blender en pureer het geheel tot een mooie gladde saus. Giet de saus in een grote kom en doe vervolgens de courgette erbij. Roer om en dien op.

Share:

1 comment

Geef een reactie