Gezonde Chocopasta voor Kinderen (Superfood Broodbeleg)

Je kinderen zullen smullen van deze gezonde Chocopasta. Uitsluitend gemaakt van superfood ingrediënten. Met amandelboter, rauwe cacao poeder, kokosnectar, kokosolie, vanille en roze Himalaya zout.

Ingrediënten:

Bereiding:

Smelt de kokosolie au bain-marie (in een glas dat je weer in een groter glas, beker of kom gevuld met kokend water zet). Roer daarna alle ingrediënten goed door elkaar in een kom en giet/schep deze over in een glazen potje met deksel.

Share:

3 comments

  1. Dankje Lonneke voor jouw recept! Met ‘gewone’ ingrediënten en geen dure amandelboter wat bovendien bij mij in de buurt niet verkrijgbaar is. Het maken van eigen Chocopasta staat nog steeds op mijn verlanglijstje, ik ga jouw recept zeker uitproberen.

  2. Bedankt voor het recept. Ik vond de choco lekker, maar naar mijn smaak ietsje teveel kokos. Ik ga de volgende keer eens proberen met walnootolie of lijnzaadolie of zo.

Geef een antwoord