Frisse juice met kokos en appel

Dit sapje is verfrissend en zo klaar! Bovendien is het mega gezond, mede door de appel, het kokoswater en het Green Juice poeder. Een poeder dat je extra energie geeft als je het nodig hebt. Deze juice bewijst dat gezond echt heel lekker is…

Deze juice brengt je in zomerse sferen, of de zon nou schijnt of niet. Het kokoswater werkt dorstlessend en zit boordevol elektrolyten, kalium, magnesium en vitamine C. De appel zorgt voor een extra verfrissende smaak en een beetje limoen of citroen maakt het af. In nog geen vijf minuten heb jij een overheerlijke gezonde juice voor tussendoor of bijvoorbeeld na het sporten.

Koudgeperst of niet?

In dit recept raden we koudgeperst appelsap aan. Wat is dat ook alweer precies? Er zijn twee soorten koudgeperst sap: schroefpersen (slow juice) of hydraulisch persen (cold pressed). Voor de eerste variatie gebruik je een slow juicer waarbij de groenten en het fruit door een dubbele schroefpers langzaam worden vermalen. Zo komen er veel voedingsstoffen vrij en komt er veel sap uit de vrucht. Bij het hydraulisch persen (cold pressed) wordt een grote zak gebruikt tussen twee metalen platen. De platen persen de groenten en het fruit samen waardoor het sap uit de vruchten sijpelt. Hierbij blijven de voedingsstoffen helemaal in tact. Je kunt ervoor kiezen om de cold pressed appelsap bij een natuurwinkel te kopen. Als je liever zelf de appelsap maakt, dan gebruik je een slow juicer. Heb je geen slow juicer in huis, dan kun je natuurlijk ook heus een keer een sapcentrifuge gebruiken.

Green Juice voor extra energie
Deze juice verrijk je met twee theelepels Biologische Green Juice van Superfoodies. Dit is een unieke mix van de beste natuurlijke ingrediënten die jouw dagelijkse basisbehoefte aan voedingstoffen bevat. Het is een mix van groenten, kruiden, algen en fruit en een hoge bron van o.a. vitamine b12, vitamine C, ijzer, calcium en magnesium. De Green Juice zorgt voor extra energie als je het nodig hebt, het activeert namelijk de natuurlijke energie in je lichaam en ondersteunt de normale functie van het immuunsysteem. Bovendien heb je direct een volwaardig probiotica supplement binnen. De Green Juice zorgt dat deze frisse juice met kokos en appel een echte powerdrank wordt!

Recept frisse juice met kokos en appel
Bereidingstijd: 5 minuten

Wat heb je nodig?
Voor 1 persoon:
120ml koudgeperste appelsap
120ml kokoswater
2 theelepels Green Juice poeder van Superfoodies
Een scheutje limoen- of citroensap (optioneel)

Bereiding


1. Doe de appelsap en het kokoswater samen in een groot glas


2. Voeg twee theelepels Green Juice van Superfoodies toe
3. Roer het geheel goed door


4. Knijp wat limoen- of citroensap uit in het glas (optioneel)

Drink direct op of bewaar gekoeld voor maximaal 1 dag.

Share:

Geef een antwoord