Enkele recepten voor het RawFood principe

Enkele recepten voor het RawFood principe

Na heel wat diëten te hebben overwogen, gaat u nu beginnen aan het RawFood principe. Hiervoor heeft u natuurlijk enkele recepten nodig die u kan gebruiken in uw nieuwe eetgewoonten. Nieuwe (en juiste) recepten vinden kan een hele uitdaging zijn wanneer u net begint. De keuzes kunnen u overweldigen, zeker wanneer u zich begeeft naar de supermarkt en u de juiste ingrediënten dient te kiezen. Om u te helpen met uw zoektocht, gebruikt u best kookboeken of online recepten. Ook supermarkten en speciaalzaken zijn in staat u verder te helpen.

Hier is een suggestie:

Vegan-pesto

Ingrediënten:
– 1 kopje verse basilicum
– 1/3 kopje olijfolie
– 1 kopje pijnboompitten (of amandelen, of walnoten)
– 5 knoflookteentjes
– 1/3 kopje gist
– ¾ theelepel zout
– ½ theelepel zwarte peper

Bereiding:
De bereiding van dit recept duurt ongeveer tien minuten.
Een voedselprocessor is noodzakelijk om alle ingrediënten te mixen. U moet alles goed mixen tot de pitten/noten gemalen zijn. De pesto mag niet te romig zijn, maar moet wel nog een beetje textuur hebben. U kan extra peper en zout toevoegen naargelang uw voorkeur.

RawFood recepten zijn noodzakelijk voor een succesvol RawFood principe. U dient uzelf de nodige discipline op te leggen, en bereid zijn de juiste voeding te verorberen. Dit is belangrijk om uw streefdoel te bereiken.

Na twee weken zal u bemerken dat u meer energie heeft, uw hart gezonder is (laat uw arts het bevestigen!). Gewichtsverlies is nog een extra voordeel. Wanneer u deze resultaten opmerkt, zal u nog gemotiveerder zijn om het RawFood principe te blijven volgen.

Share:

Geef een antwoord