Een bezem door je darmen met Intestinal Movement Formula

Het product intestinal movement formula is wederom een product in de prachtige lijn van uiterst krachtige en sterk werkzame producten van het Amerikaans bedrijf Health Force. Dit is een bedrijf wat zich met name door hun uitzonderlijk hoge kwaliteit aan voedingsproducten en supplementen sterk heeft weten te onderscheiden van het gros aan bedrijven op de markt aan raw food en superfood producten.

Het is dankzij deze kwaliteiten, in combinatie met het feit dat ze ook erg bijzondere en unieke producten produceren, dat dit bedrijf met kop en schouders uittorent boven de meeste bedrijven in dit specifieke marktsegment. Het op een unieke wijze bereiden is één van de kwaliteiten van dit bedrijf. Een andere is bijvoorbeeld het feit dat Health Force verschillende uiterst krachtige samenstellingen aan raw food en superfood bronnen weet te combineren, die vaak een prachtige synergetische werking hebben en hierdoor een zeer bijzondere bijdrage leveren aan de gezondheid van vele consumenten over de gehele wereld. Er zijn niet veel bedrijven ter wereld die zoveel geld en research steken in het maken van dit soort sterk gespecialiseerde en uiterst complexe producten op de raw food en superfoods. Health Force kiest er echter toch voor om hier stevig in te investeren, wat het bedrijf vrij uniek maakt en dit hun marktpositie aanzienlijk verstevigd ten opzichte van de meer doorsnee bedrijven in raw food en superfood producten. De meeste bedrijven investeren namelijk grotendeels in deze meer bekende producten en zetten deze als oorspronkelijke grondstof op de markt. Health Force gaat hierin een stuk verder en onderscheid zich dus met name door het feit dat al hun research en geïnvesteerde geld grotendeels gaat naar het ontwikkelen van producten die echt specifieke gezondheidsklachten en problemen kunnen aanpakken, wat bij het product van dit blog met name gericht is op het schoonmaken en houden van ons darmstelsel en spijsverteringssysteem. Daarnaast beschikt het bedrijf over een aantal productiemanieren en processen die uniek zijn in de wereld van raw food en superfoods en waar dit bedrijf dan ook patenten op heeft aangevraagd en verkregen. Dit is wederom een reden waarom dit bedrijf zich sterk weet te onderscheiden van anderen.

Wat is intestinal movement formula en waar komt het vandaan?

Intestinal movement formula bevat een flink aantal plantaardige producten en andere stoffen om te zorgen dat dit beoogde doel ook daadwerkelijk wordt gehaald en hierdoor een flinke bijdrage levert aan het zuiver en schoon houden van ons lichaam, met als gevolg dat we een stuk minder risico’s lopen op darminfecties, parasieten en andere vervelende symptomen en ziektebeelden met betrekking op onze spijsvertering en de daarbij behorende fysieke processen. Deze plantaardige producten zijn de volgende ingrediënten uit intestinal movement formula:

– Rabarber wortel.
– Pepermunt bladeren.
– Aloë Vera bladeren.
– Nopal Cactus (Opuntia streptacantha).
– Gemberwortel.
– Wasabi extract.
– Tijm bladeren.
– Oregano bladeren.

Verder is er nog een special enzymcomplex toegevoegd aan intestinal movement formula en kunnen we ook vermelden dat alle plantaardige ingrediënten van biologische afkomst zijn en dus op geen enkele manier bewerkt zijn met pesticiden, herbiciden, fungiciden of enige vorm van landbouwgif of andere chemische substanties. Ook worden ze volgens de speciale Health Force ‘truganic’ methode verbouwt. Dit houdt in dat alle plantaardige ingrediënten ook zonder enige vorm van kunstmest worden gekweekt en ze alleen natuurlijke vormen van mest (compost) krijgen toegediend, mocht dat nodig zijn. Ook worden ze extra gevoed met alleen puur biologische natuurlijke voedingsstoffen die hun groeiproces verbeteren en de energetische voedingswaarde en smaak verbeteren. Ook wordt erop gelet dat de planten niet blootgesteld worden aan zware elektromagnetische velden, die de celstructuur van de planten ernstig aan kunnen tasten. Al met al is, zoals u waarschijnlijk hieruit kunt opmaken, een bedrijf wat de kwaliteit van hun producten zeer hoog in het vaandel heeft en deze zaak zeer ernstig neemt. Het is een bedrijf wat op geen enkele manier toestaat dat hun producten door externe factoren wordt vervuild en gemanipuleerd en hierdoor zorg dragen voor het leveren van de allerhoogste kwaliteit voedingsproducten en supplementen op de raw food en superfood markt. Tot slot wordt er ook gezorgd voor het feit dat alle producten worden ingepakt in donker glas, waardoor de houdbaarheid verhoogt wordt en de reactieve processen die kunnen ontstaan door aanraking met externe lichtbronnen zo veel mogelijk worden vertraagd. Ook wordt er bewust voor glas gekozen en niet voor plastic, omdat glas recyclebaar en daardoor stukken minder milieubelastend is. Tot slot is het product ook geheel homeopathisch, magnetisch en vibrationeel opgeladen, waardoor de voedingswaarde nogmaals een stuk opgewaardeerd wordt.

Wat doet intestinal movement formula?

Zoals de naam intestinal movement formula al doet vermoeden, gaat het hier inderdaad om een product wat specifiek ontworpen is voor onze darmen en de rest van ons spijsverteringsstelsel. Het is een product wat ervoor zorgt dat aangekoekte hoeveelheden voedsel uit onze darmen verwijderd worden, waardoor onze darmen weer gezond schoon worden en met name kan worden voorkomen dat zich allerlei infecties kunnen vormen. Dit gebeurt natuurlijk vrij gemakkelijk op plekken zoals onze darmen, met name omdat het hier gaat om alle afvalstoffen in ons lichaam die zich hier ophopen. Natuurlijk gaat het niet alleen maar om afvalstoffen en ook om voedingsstoffen, maar zodra de laatste van deze twee opgenomen zijn, blijven alleen de afvalstoffen over. Deze stoffen dienen vervolgens goed en grondig uit ons lichaam verwijderd te worden en intestinal movement formula is hier een bijzonder effectief middel voor.

We gaan in dit tweede deel van dit blog dieper in op de specifieke plantaardige producten die hier voor aanwezig zijn in intestinal movement formula, want deze specifieke planten zijn natuurlijk niet zomaar gekozen en bezitten dusdanig specifieke kwaliteiten, dat ze juist door deze kwaliteiten onze darmen gezond en schoon weten te houden. Zoals we net ook concludeerden, komen de volgende planten voor in intestinal movement formula:

– Rabarberwortel.
– Pepermuntbladeren.
– Aloë Verabladeren.
– Nopal Cactus (Opuntia streptacantha).
– Gemberwortel.
– Wasabi extract.
– Tijm bladeren.
– Oregano bladeren.

We gaan in dit stuk eens wat dieper induiken op een aantal specifieke kwaliteiten van deze planten, zodat u als lezer thuis duidelijk wordt waarom juist deze planten aan dit product zijn toegevoegd. We gaan bij de eerste beginnen, wat de rabarberwortel is.

– Rabarberwortel.

De rabarberwortel staat met name bekend om het feit dat het een middel is wat een zeer sterke werking heeft op onze darmen. Deze werking is sterk laxerend, wat leidt tot het zeer gemakkelijk uitscheiden van onze ontlasting, wat natuurlijk ideaal is voor mensen met constipatie en dergelijke vormen van vervelende en vaak ook pijnlijke spijsverteringsproblematiek. De rabarberwortel wordt al meer dan 5000 jaar gebruikt vanwege deze krachtige en heilzame eigenschap. Het wordt om deze redenen ook regelmatig gebruikt in de oude Chinese geneeskunst, alsook in de Middeleeuwse Europese Arabische geneeskunst. Ook is het een zogenaamd purgeermiddel, wat een middel is wat de eigenschap heeft om het lichaam te stimuleren feces, oftewel ontlasting uit te scheiden. Rabarberwortel heeft dus een dubbele werking, waarvan beide manieren elkaar perfect ondersteunen en tot het ideale middel maken om onze darmen schoon te maken. Dit omdat het een laxerende werking heeft, wat onze ontlasting zacht maakt en daarnaast dus de pulgerende eigenschap bezit, die ervoor zorgt dat ons lichaam zich gestimuleerd voelt deze ontlasting uit te scheiden en daarmee dus het aankoeken in onze darmen voorkomt en/of bestrijd. Ook bezit rabarber stoffen die een gunstige invloed hebben op het stabiliseren van de bloedsuikerspiegel en dan met name op de glucosespiegel.

– Pepermuntbladeren.

Pepermuntbladeren zijn een middel wat met name voor mensen met allerlei vormen van darmproblematiek een ideaal middel is. Dit omdat pepermuntbladeren een sterk kalmerende en rustgevende werking hebben op de darmen, wat bijvoorbeeld ideaal is voor mensen met prikkelbaar darmsyndroom, colitis, ziekte van Crohn, spastische darm en aanverwante ziektebeelden. In ons land heeft tegenwoordig ongeveer 5-20% van alle mensen last van prikkelbare en snel geïrriteerde en geïnfecteerde darmen. Deze ziektebeelden komen ongeveer twee keer zoveel voor bij vrouwen als mannen, wat vaak door stress, koffie, alcohol en verkeerde (vaak vette en sterk gekruide) voeding wordt veroorzaakt. Ook heeft pepermunt een kalmerende werking op onze maag en de rest van het spijsverteringssysteem, wat het tot een perfect en uiterst fijn ingrediënt van intestinal movement formula maakt. Pepermuntbladeren zorgen tevens voor een verhoogde aanmaak van spijsverteringssappen, wat de vertering van ons voedsel ten goede komt en waardoor voedingsstoffen beter worden opgenomen en een hogere voedingswaarde door het lichaam wordt geabsorbeerd. Tot slot worden ook issues als gastritus en winderigheid aanzienlijk verminderd door het consumeren van pepermuntbladeren.

– Aloë Vera bladeren.

Aloë Vera is een plant die met name in de raw food en superfood wereld grote bekendheid geniet met betrekking tot de helende werking op ons spijsverteringssysteem. Zo is het een superfood die bekend staat om het feit dat het als één van de zeer weinige middelen ter wereld in staat is om auto-immuunziektes als colitis en de ziekte van Crohn te lijf te gaan en op z’n minst de symptomen van deze ziekte te verminderen. Dit is een unieke eigenschap, want officieel zijn deze ziektebeelden niet te verhelpen of genezen, althans volgens de reguliere geneeskunst en wetenschap. Het feit dat het nu lijkt alsof dat wel mogelijk is, komt met name door de aanwezige meervoudige lange keten suikers, die ook wel polysachariden worden genoemd en welke met name slijmvorming in de darmen voorkomen en daardoor een maximale opnamen van voedingsstoffen garanderen. Ook krijgen gistprocessen, schimmels en parasieten hierdoor amper kans om zich in onze darmen te vormen of hier hun negatieve invloed te kunnen uitoefenen. Daarnaast bevorderd aloë vera de vorming van probiotica in onze darmen en helpt het om onze darmwand te beschermen tegen de vorming van poliepen, streptokokken, E-coli en andere bacteriële en parasitaire infecties. Met name E-coli infecties zijn een grote plaag in onze tijd, omdat de Westerse geneeskust nog geen antwoord heeft op de vorming van deze steeds weer muterende super bacterie. Dit komt door het overmatig gebruik van antibiotica, waardoor dit soort bacteriën resistent worden en ondertussen één van de grootste gezondheidsbedreigende gevaren vormen voor vele mensen. Door steeds weer te muteren worden dit soort bacteriën steeds krachtiger en is antibiotica uiteindelijk compleet kansloos om deze bacteriën te vernietigen. Aloë Vera biedt wat dit betreft een ideale uitkomst, want de E-coli bacterie heeft geen schijn van kans om te overleven bij iemand die met grote regelmaat aloë vera consumeert. Zoals gezegd hebben ook andere infectievormen weinig tot geen kans van overleven bij het consumeren van krachtige en natuurzuivere aloë vera producten,

– Nopal Cactus.

Nopal Cactus is een product wat hier in het westen wel beter bekend staat als de zogenaamde ‘prickly pears’ of cactusvruchten. Dit is een fruitsoort die met name aan het einde van zomer gemakkelijk te verkrijgen is. Deze cactusvruchten staan specifiek in de volksgeneeskunst bekend om het feit dat ze een ontstekingsremmende werking hebben op onze darmen en de rest van ons spijsverteringssysteem, alsook op de urinewegen. Dit is met name dankzij het pulp en het sap wat aanwezig is in de vrucht. Verder bezit deze vrucht een bijzonder hoge dosering aan antioxidanten en helpt deze ook bijzonder sterk bij het normaliseren van de aanwezige hoeveelheden cholesterol in ons lichaam. Ook bezitten ze een bijzonder hoge dosering voedingsvezels. Deze zorgen niet alleen voor het afremmen van de opname van suikers in ons bloed, maar zorgen tevens voor het feit dat we ons langer vol voelen en hierdoor minder excessief eetgedrag vertonen. Deze aanwezige en langzaam verteerbare voedingsvezels absorberen veel vocht in onze darmen en spijsverteringskanaal, waardoor ze in volume toenemen en de darm hierdoor van binnen mooi schoonschuren en nopal cactus dus een prachtige zogenaamde ‘ bowel cleanser’ is. Ook zorgt deze prickly pear voor het beter en regelmatig functioneren van onze darmfuncties.

– Gemberwortel.

Gember is een voedingsproduct met een enorm scala aan toepassingsmogelijkheden. Eén daarvan is inderdaad met betrekking tot onze darmfuncties. Gember bezig namelijk de eigenschap om meerdere ziektebeelden met betrekking tot onze darmen te kunnen genezen of in ieder geval de symptomen van deze ziekten te kunnen verminderen. Dit geld bijvoorbeeld voor prikkelbare darm syndroom, alsook voor darmkanker. Dit zijn ernstige ziektebeelden, waarvan de laatste zelfs als de meest gevaarlijke en dodelijke vorm van kanker wordt genoemd. Gember is daarom een zeer belangrijk ingrediënt van intestinal movement formula en meteen één van de krachtigste ingrediënten, samen met aloë vera. De werking van gember is vooral belangrijk voor onze dikke darm, maar heeft een positieve invloed op ons gehele spijsverteringssysteem. Het heeft een sterk ontstekingsremmende werking, voorkomt duizeligheid wat kan ontstaan door sterke oxidatieprocessen in onze darmen, voorkomt en bestrijd krampen en bloedingen in de darmen (wat vaak bij ontstekingen voorkomt, zoals bij colitis en de ziekte van Crohn voorkomen), helpt tegen een opgeblazen gevoel, diarree en andere spijsvertering gerelateerde problematiek. Gember is één van de meest effectieve en krachtige plantaardige middelen tegen eigenlijk elke vorm van irritatie, pijn, ontstekingen en andere ziektes in onze darmen, maag en resterende spijsverteringssysteem.

– Wasabi extract.

Wasabi extract wordt gewonnen van de ‘Wasabia Japonica’ plant, die met name bekend is door de bijzonder hoge hoeveelheid antioxidanten, welke een uiterst krachtige bescherming bieden tegen het vormen van cel mutatie en dus kanker in ons lichaam. Daarnaast bezit deze plant een uiterst krachtige ontstekingsremmende werking, wat natuurlijk zeer positief is voor ons darmstelsel. Onze darmen bevatten, zoals eerder ook genoemd, alle afvalstoffen in ons lichaam, wat gemakkelijk leidt tot het ontstaan van ziekte en infecties. Dit wordt dus voorkomen door wasabi extract. Daarnaast is het zo dat wasabi een sterk ontgiftend middel is en het lichaam sterk ondersteunt bij het uitscheiden van afvalstoffen. Tevens stimuleert het de bloedsomloop in ons gehele lichaam en dus ook in ons darmsysteem, wat een positieve invloed heeft op onze spijsvertering.

– Tijm bladeren.

Tijm is een kruid wat iedereen wel kent en mogelijk ook in de keuken heeft staan. Het is een kruid wat een sterk remmende werking heeft op infecties in onze darmen en een sterk ontsmettende en zuiverende werking heeft, wat het natuurlijk tot een ideaal ingrediënt van dit product maakt. Daarnaast werkt het remmend op darmkrampen, bevordert het de spijsvertering, drijft het wormen af, is het een natuurlijk antibioticum (en werkt dus remmend op ontstekingen in het spijsverteringskanaal) en verdrijft het gassen uit onze darmen. Al met al is tijm dus een prima passend ingrediënt in intestinal movement formula.

– Oregano bladeren.

Oregano is wederom een prachtig middel voor mensen met allerlei darmproblemen. Dit is met name met betrekking op mensen met het prikkelbaar darmsyndroom. Oregano ondersteunt de maag en darmfuncties zeer sterk en helpt met name erg krachtig bij het herstellen en in stand houden van een gezonde darmflora. Dit doet het bijvoorbeeld door de zeer sterke en krachtig remmende werking op de ontwikkeling van allerlei soorten bacteriën, virussen, schimmels en parasieten. Oregano is bijvoorbeeld een prima middel in de strijd tegen de super bacterie E-coli. Vaak wordt bij allerlei verschillende vormen van darmproblematiek oregano olie voorgeschreven als natuurlijk geneesmiddel. Ook staflokkokken hebben een stuk minder kans op het zichzelf ontwikkelen door de regelmatige consumptie van oregano. Ook is gebleken dat oregano salmonella in voedsel doodt. Dit is natuurlijk een prachtige eigenschap die nare gevolgen voor ons spijsverteringsstelsel kan voorkomen, die ontstaan door het per ongeluk consumeren van salmonella. Ook het afremmen van schimmels helpt onze darmen in het bijzonder en voorkomt vele fysieke complicaties en ongemakken.. Vervelende gevolgen van schimmels hebben vaak gevolgen voor ons spijsverteringssysteem en leiden tot een opgeblazen gevoel, verstoppingen, diarree, onverteerbaarheid van voedsel, teveel maagzuur, darmontsteking en een spastische darm.

Tot slot zijn als laatste nog een aantal zeer bijzondere enzymen toegevoegd, die gezamenlijk een uniek enzymencomplex vormen, met sterk bevorderlijke voordelen voor ons spijsverteringsstelsel. Deze enzymen zijn protease, amylase, cellulase en lipase. Enzymen zijn uiterst belangrijk voor onze spijsvertering, omdat ze niet alleen deze spijsverteringsprocessen sterk ondersteunen en mogelijk maken, maar daarnaast vooral de opname van voedingsstoffen uit ons voedsel sterk stimuleren en mogelijk maken. Zonder enzymen in ons lichaam zou het verteren van voeding niet alleen onmogelijk zijn en worden, maar is het ook niet mogelijk om de voedingsstoffen uit ons voedsel op te nemen. Dit zou natuurlijk tot een enorme toename in ziektebeelden leidden. Het aanwezig zijn van de juiste hoeveelheid en soorten enzymen, zorgt voor de maximale opname van voedingsstoffen, waardoor onze fysieke (en dus ook mentale) gezondheid gewaarborgd wordt en waardoor wij als mens naar wens kunnen functioneren. Wederom spreken we weer met recht van een regelrecht  topklasse en fenomenaal product op het gebied van raw food en superfoods. Health Force heeft het weer gepresteerd om een product te leveren van absolute wereldklasse en wij zijn er zoals gewoonlijk wederom trots op u dit product in ons assortiment aan te kunnen bieden.

Waar kan ik Intestinal Movement Formula kopen?

Intestinal movement formula is een product wat voor de meeste consumenten alleen online te bestellen zal zijn, of men moet het geluk hebben een zeer sterk gespecialiseerde natuurreformzaak of biologisch winkel in de buurt te hebben, waar de eigenaar of het personeel sterke voorkeuren hebben voor het verkopen van zeer hoog kwalitatieve raw food en superfood producten en voedingssupplementen. Dit is echter zelden of nooit het geval, al komt het gelukkig wel steeds vaker voor. Toch moet men hiervoor over het algemeen voor naar de gespecialiseerde raw food en superfood winkels in de grotere steden toe, al wil her en der een kleinere stad of drop ook nog wel eens uitblinken met een prachtige goedverzorgde en bevoorrade natuurdrogist of reformzaak. Online is het aanbod van dit soort prachtige producten over het algemeen veel groter en gemakkelijker bereikbaar, wat natuurlijk te danken is aan het feit dat tegenwoordig bijna iedereen een goeie internet verbinding heeft, wat internet shoppen een stuk gemakkelijker maakt. Wij hebben om u als klant van dit soort gemakken te voorzien ook een prachtige en overzichtelijke webwinkel gemaakt. Deze vindt u onder de link www.superfood.nl waar u uw bestelling 24 uur per dag en 7 dagen per week kunt plaatsen en wij er zorg voor zullen dragen de door u bestelde producten in uiterlijk 2 dagen te laten afleveren. Naast deze garantie geven wij u ook de garantie dat onze producten behoren tot de hoogste kwaliteit raw food en superfood producten die er op deze markt te verkrijgen zijn. Wij specialiseren ons in het leveren van deze hoge kwaliteit, om ons op die manier te kunnen onderscheiden van een groot deel van dit marktsegment. Dit leidt tot een steeds groter wordende klantenkring, wat ons laat zien dat wij ons werk goed doen en onze klanten tevreden zijn. Dit laatste feit is één van de allerbelangrijkste prioriteiten voor ons bedrijf en wij hopen ook u tot één van deze tevreden klanten te mogen rekenen.

Hoe kan ik intestinal movement formula gebruiken?

Intestinal movement formula is een product wat maar op één manier geleverd wordt, al is het in twee verschillende kwantiteiten. Dit wordt gedaan in de vorm van vegetarisch capsules (dus zonder gelatine, wat gemaakt wordt van gemalen botten van dieren) en wel in de hoeveelheden van 50 of 120 capsules. Het feit dat dit middel alleen in capsulevorm wordt geleverd, betekent echter niet dat dit ook de enige vorm is waarin het middel geconsumeerd kan worden. Een simpele manier waarop dit middel bijvoorbeeld in allerlei vormen van rauwe zuivelproducten, koude dranken, smoothies, lassies of shakes kan worden verwerkt, is door de capsules open te maken en het poeder door de hiervoor genoemde dranken heen te mengen. Dit kan gedaan worden door dit er bijvoorbeeld doorheen te roeren. Doe dit het liefst met een houten of plastic lepel, omdat het in aanraking komen van metaal met veel vloeibare dranken leidt tot het veranderen van de elektromagnetische lading, wat bijvoorbeeld elektrolyten vernietigd of qua lading neutraliseert of veranderd. Ook heeft het een negatieve invloed en vernietigende werking op vitaminen en andere nutriënten. Om een voorbeeld te geven van een aantal verschillende toepassingsmanieren, hebben we hier en hier een tweetal smoothie recepten voor u als lezer geplaatst.

Share:

2 comments

  1. Wat ik vaak jammer vind is dat er nooit in een artikel uitgelegd wordt hoe je het product precies moet gaan gebruiken bv doe je een kuur ? hoe vaak moet je het gebruiken en bijvoorbeeld de resultaten, dit mis ik heel erg. Ik zie eigenlijk altijd een hele lap tekst met informatie, wat gewoon teveel is om te lezen. En ik weet zeker dat bijna niemand dat doet. En weinig praktijk informatie en ervaringen zegmaar. Ik hoop echt dat jullie iets met mijn comment doen.

Geef een antwoord