E3 – Renew Me

Renew me is een kant en klaar product gemaakt door de firma E3, welke gespecialiseerd is in het produceren en verkopen van verschillende losse producten als ook combinaties van superfoods in hun eigen gemaakte en gepatenteerde superfood producten. E3 producten onderscheiden zich op de markt door hun hoge voedingswaarde en bijzonder combinatie aan verschillende superfood elementen. Renew me is daar geen uitzondering op en ook dit product bestaat uit een zeer bijzondere samenstelling van verschillende superfoods, wat het tot een heel bijzonder eindproduct maakt en waarom het bedrijf E3 ook min of meer bekend om is geworden. Hieronder gaan we dieper en specifieker in op welke superfoods als bestanddeel van dit unieke product toegevoegd zijn, waar deze te verkrijgen zijn en hoe deze het beste of gemakkelijkste geconsumeerd kunnen worden.

Wat doet E3 – Renew Me?

Renew me heeft zoals gezegd niet voor niets een bijzondere plek op de superfood consumentenmarkt en in menig superfood kastje weten te veroveren. Dit dankzij de zeer potente en bijzondere samenstelling van dit frequentie verhogende en gezondheid bevorderende product. Renew me bestaat, zoals ook in het hoofdstuk hiervoor beschreven, een zeer krachtige fusie van verschillende superfood ingrediënten, welke we hieronder stuk voor stuk uit gaan lichten om u als consument een beter idee te geven welke superfoods dit zijn en welke kwaliteiten ze bezitten. E3 renew me bestaat uit een breed spectrum aan gevarieerde superfoods en is dus niet zozeer één specifieke superfood, zoals in bijna alle andere superfood blogs beschreven staan en vaak bij de meeste superfood producten het geval is. Dit is één van de wezenlijke verschillen tussen dit product en vele andere superfood producten. E3 renew me is daarom in staat een groter en breder scala aan verschillende soorten problematiek te bestrijden, daar waar de losse superfood producten vaak gespecialiseerd zijn in meer specifieke gezondheid stimulerende kwaliteiten, al moeten we daaraan toevoegen dat elke superfood op zich ook vaak een bijzonder breed spectrum aan ziekteverschijnselen weet te bestrijden. Toch zult u zich kunnen voorstellen dat het combineren van dit soort bijzondere voedingsbronnen voor een nog grotere kracht en potentie zorg draagt. Om dit te onderstrepen volgt hieronder een lijst met de verschillende bestanddelen van E3 renew me, samen met een korte beschrijving van de afzonderlijke kwaliteiten van deze variërende superfood ingrediënten. Voor een uitgebreidere versie van deze kwaliteiten verwijzen we naar de blogs over de afzonderlijke producten op onze website www.superfoodleven.nl

renew me

E3 – Renew Me bestaat uit de volgende bestanddelen:
– E3 – A.F.A.™
– E3 – Brain On. ™
– E3 – A.F.A. Mend. ™
– M.S.M. (Methylsulfonylmethaan).
– Spirulina.
– Cayennepeper (biologisch)
– Camu Camu bessen.
– Tocotriënol.
– Tocoferol (Vitamine E complex).
– Kristalvormige electrolytische zeezouten

De meest specifieke en bijzonder kwaliteiten van dit product zijn het feit dat E3 – Renew me het lichaam zeer sterk ontgift en zodanig het lichaam grondig helpt om gifstoffen te elimineren en uit het lichaam te verwijderen, het een bijzonder scherpe mentale staat van zijn garandeert, het anti-inflammatoire, oftewel ontstekingsremmende eigenschappen bezit, het immuunsysteem van het lichaam een flinke oppepper krijgt en er emotioneel een toename van positieve gevoelens en gewaarwordingen te registreren is bij de consument. Nu is het inderdaad zo dat E3 – Renew me deze eigenschappen bezit, dankzij de bijzonder samenstelling van ingrediënten en wij willen hieronder wat explicieter ingaan op het hoe en waarom van de kwaliteiten van deze afzonderlijke bestanddelen. Dat hebben we hieronder in een overzichtelijke lijst gedaan. Wel zullen we ons beperken tot de meest belangrijke en bekende bestanddelen van E3 – Renew Me, om te voorkomen dat het blog oneindig lang wordt en omdat niet alle informatie even relevant is voor de meeste lezers.

– E3 – A.F.A.™

Dit is een van vele E3 producten en is de bijzondere algenvorm A.F.A. alg, afkomstig uit de Amerikaanse staat Oregon, waar deze alg exclusief uit het Klamath meer wordt gewonnen. A.F.A. staat ook wel voor Aphanizomenon Flos-Aquae en deze alg valt in de categorie blauwgroene algen. Deze algen staan bekend om hun hoge dosis voedingsstoffen, zoals in dit specifieke geval de grote hoeveelheden vitaminen (B1, B2, B3, B5, B6, B9, B12, C), mineralen (met name ijzer, koper, zink, selenium en magnesium), spoorelementen, aminozuren, essentiële vetzuren, polysachariden en antioxidanten (betacaroteen, lycopeen en luteïne). Blauwgroene algen zijn tevens één van de allerrijkste bronnen aan antioxidanten ter wereld, samen met bijvoorbeeld rauwe cacao. Ook bevat A.F.A. alg ongeveer 4% D.N.A. en R.N.A. Deze nucleotiden bezitten bijzonder sterke antibacteriële, antivirale en antischimmel kwaliteiten en kunnen rechtstreeks door ons lichaam worden opgenomen en dienen als bouwstof voor bijvoorbeeld onze lichaamscellen en genen. De voornaamste eigenschap waarom A.F.A. alg zo geliefd is in de superfood wereld is vanwege het feit dat dit product een sterk stimulerend effect op ons zenuwstelsel lijkt te hebben, terwijl het tevens onze schildklier (thyroïde klier), thymusklier, hypothalamus, hypofyse en de epifyse klieren stimuleert waardoor het zorg draagt voor een uiterst goeie hormoonhuishouding en een sterk geactiveerd afweersysteem in ons lichaam. Om terug te keren naar het mentale aspect, waar A.F.A. alg zo’n bijzonder voordeel op uit blijkt te oefenen, hebben we hier een korte lijst met de geconstateerde effecten samengesteld voor de nieuwsgierigen onder u. A.F.A alg levert de volgende voordelen voor mentale gezondheid op:
• Een toename van het algehele mentale welzijn.
• Een scherpere focus en een toegenomen mentale weerbaarheid.
• Een verbeterde werking van zowel het lange als korte termijn-geheugen.
• Een groter probleemoplossend vermogen.
• Een toename in creatief denkvermogen.
• Een betere droomherinnering na het ontwaken.
• Een toegenomen visualisatie-vermogen.
• Een toename van de synchronisatie tussen beide hersenhelften.
• Een toegenomen vermogen om sneller en gemakkelijker de alfa-staat te bereiken bij meditatie.
• Een verbetering in gezondheid en vermindering van symptomen bij mensen met A.D.H.D. en A.D.D.

Verder bezit deze alg de bijzondere lange ketenvetzuren D.H.A. en P.E.A. welke een essentiële rol vervullen in het gezond houden van o.a. ons cardiovasculaire systeem (hart en bloedvaten) en het bestrijden van ontstekingen, neurologische problematiek en huidproblematiek. D.H.A. is grotendeels verantwoordelijke voor deze eigenschappen, terwijl P.E.A. ook wel de ‘love chemical’ wordt genoemd en voor een verhoogde staat van mentaal welzijn zorgt. Dit is een molecuul die normaliter in afdoende hoeveelheden door ons lichaam wordt aangemaakt, maar de productie hiervan leidt vaak onder externe stressfactoren. In dat soort gevallen is dit een perfect middel om te zorgen dat een goeie hersenchemie wordt gewaarborgd en zo depressies worden bestreden en voorkomen. Naast bepaalde algensoorten bezit eigenlijk alleen rauwe cacao ook deze stoffen en eigenschappen voor het menselijke lichaam en welzijn in deze mate.

– E3 – Brain On. ™

Brain On is een gepatenteerd product wat door de E3 company wordt gemaakt. Dit product bestaat ook uit de A.F.A. alg, alleen in een bewerkte vorm, die een sterke concentratie van het hiervoor genoemde langeketenvetzuur phenylethylamine (P.E.A.) bevat. Aangezien deze eigenschap en voedingsstof hiervoor en in het afzonderlijke A.F.A. Algen blog al uitvoerig(er) besproken is, gaan we er hier verder niet meer op in. U vind meer informatie over deze specifieke alg in ons gespecialiseerde blog over dit product onder de volgende link: http://superfoodleven.nl/afa-helende-algen

– E3 – A.F.A. Mend. ™

A.F.A. Mend is wat men wel noemt een ´selectieve remmer` en is een natuurlijke vorm van een non-steroïde anti-inflammatoire medicament. Dit medicament heeft als specifiek doel het remmen van ontstekingen en pijn in het menselijke lichaam. Zo’n onstekingsremmer wordt ook wel een COX-2 selectieve remmer genoemd. Ook is hier een speciaal vitamine E complex aan toegevoegd, ter opwaardering van de voedingswaarde. Vitamine E is een natuurlijk antioxidant en daarom zeer effectief in de strijd tegen vrije radicalen, die voor cel mutatie en kanker kunnen zorgen in ons lichaam. A.F.A. mend is tevens een extract wat de hoogst bekende concentratie phycocyanine bevat, welke een blauw pigment is en van natura voorkomt in blauwgroene algen. Het bijzondere aan deze stof is dat het zich gedraagt als een krachtig antioxidant in levende cellen, waarvan deze en ontsteking remmende kwaliteiten versterken als de stof geïsoleerd wordt, wat het geval is in A.F.A. mend. Verder geld voor dit product hetzelfde als voor de vorige alinea en we verwijzen u voor meer informatie naar ons afzonderlijke A.F.A. Algen blog onder de volgende link: http://superfoodleven.nl/afa-helende-algen

– M.S.M. (Methylsulfonylmethaan).

Methylsulfonylmethaan, beter bekend onder de afkorting M.S.M., is een organische zwavelverbinding met de formule (CH3)2 SO2. Het is ook bekend onder verschillende andere namen, waaronder DMSO2, methyl sulfon, en dimethyl sulfon. M.S.M. geniet met name bekendheid vanwege de bijzonder positieve werking op met name de menselijke huid, haren, nagels, botten, bindweefsel, spieren, pezen en gewrichten. M.S.M. stimuleert de aanmaak van collageen, wat zeer essentieel is voor de opbouw en gezonde instandhouding van de hiervoor genoemde lichaamsdelen. M.S.M. bevat het meeste zwavel van alle voedingsbronnen op Moeder Aarde en is daarom zo belangrijk voor ons als mens en zorgt voor de hiervoor en hieronder genoemde kwaliteiten:

• M.S.M. bevordert grotere flexibiliteit in spieren, pezen en bindweefsel.
• M.S.M. verhelpt en voorkomt ontstekingen in het spierweefsel, pezen en bindweefsel en versneld de genezing van deze organen.
• M.S.M. verbetert de bloedcirculatie door het menselijke lichaam en zorgt tevens voor een betere zuurstof aanvoer naar onze celstructuur.
• M.S.M. verkleint de kans op kanker en andere vormen van cel mutatie door deze verhoogde en verbeterde zuurstof toevoer naar ons celweefsel.
• M.S.M. verhoogt de productie van enzymen binnen de klieren van ons lichaam en verbeterd daarmee onze weerstand tegen allerlei ziektebeelden.
• M.S.M. bevordert de groei van gezond glanzend haar, een gladde, elastische en gezonde huid en sterke nagels.
• M.S.M. bestrijdt ouderdomsverschijnselen zoals rimpels, huidbeschadiging en het plooien van de huid.
• M.S.M. heeft een regenererend effect op ziektebeelden zoals Parkinson en Alzheimer.
• M.S.M. heeft een regenererend effect op ziektebeelden zoals artritis, artrose, osteoartritis en osteoporose.
• M.S.M. heeft een stimulerend en regulerend effect op de aanmaak van insuline.
• M.S.M. ondersteunt de dikke darm functie door het aanbrengen van een beschermende laag, waardoor parasieten (zoals bijvoorbeeld poliepen) geen overlevingskans meer hebben.
• M.S.M. heeft mogelijk een positieve impact op het verschijnsel hooikorts en mogelijk ook andere allergieën.

– Spirulina

Spirulina, wat tot aan de nok gevuld is met proteïnen, enzymen, zouten, 11 vitaminen (waaronder A (betacaroteen), B1, B2, B6, B12, E, K), 10 mineralen (met name Fosfor), aminozuren (18 stuks), sporenelementen, vetzuren, chlorofyl, koolhydraten en natuurlijk een stevige hoeveelheid antioxidanten is één van de oudste voedselbronnen ter wereld en bestaat uit eencellige algen. Het bestaat tevens voor 50% uit gemakkelijk opneembare plantaardige eiwitten en is het de voedselbron met de hoogste dichtheid (tussen 50-70%) aan proteïnen (per gewicht) van al het voedsel op aarde. Daarnaast bezit het een indrukwekkend scala aan ziekte bestrijdende kwaliteiten, die hieronder in een lijst vermeld staan.
• Spirulina bezit een grote hoeveelheid proteïnen welke ondersteunen bij het opbouwen van spiermassa en fysieke kracht.
• Spirulina ondersteunt het vermogen tot snel lichamelijk herstel.
• Spirulina is een uitstekende bloedbouwer, helpt tegen allerlei bloedziekten zoals bloedarmoede en tevens ondersteunt het de souplesse en stevigheid van de bloedvaten.
• Spirulina bezit grote hoeveelheden proteïnen, welke essentieel zijn voor het onderhouden van een gezonde hersenchemie.
• Spirulina heeft sterke ontstekingsremmende kwaliteiten en is zeer positief qua invloed op ons zenuwstelsel.
• Spirulina bevat zeer hoge hoeveelheden antioxidanten die een sterk remmende werking op oxidatie processen in ons lichaam (door vrije radicalen) hebben en op het zich vormen van kanker en andere vormen van cel mutatie in ons lichaam.
• Spirulina bevordert het aanmaken van onze stamcellen en versterkt onze weerstand op diep cellulair niveau.
• Spirulina is één van de rijkste bronnen aan GLA (Gamma Linolenic Acid), dit is een stof die met name ook in moedermelk rijkelijk aanwezig is en zorgt draagt voor ons groeiproces als kind.
• Spirulina bevat dus een hoge hoeveelheid GLA en zorgt daarmee voor een gave huid en sterk en gezond haar.
• Spirulina heeft een gezond effect op allergieën.
• Spirulina bevat ook grote hoeveelheid fosfor en dit draagt bij aan een versneld helingsproces, een gezonde huid en gezond haar.
• Spirulina ondersteunt de werking van onze nieren en lever bij het ontgiften van het lichaam van bijvoorbeeld zware metalen.
• Spirulina heeft als één van de weinige voedingsbronnen een werend, remmend en zelfs helend effect op radioactieve straling door de hoge hoeveelheid aanwezig natuurlijk jodium in spirulina.
• Spirulina bezit de hoogste concentratie vitamine A van alle bekende voedingsmiddelen wereldwijd.
• Spirulina is het enige voedsel ter wereld dat maar liefst 96 verschillende sporenelementen bevat in een natuurlijke, synergetische balans.
• Spirulina begeeft zich laag op de voedselketen, waardoor het een voedingsmiddel is wat een lage opstapeling kent qua gifstoffen in vergelijking tot producten hoog in de voedselketen, zoals dierlijke producten.

– Cayennepeper

Cayenne is een vorm van peper die we allemaal wel kennen en die hier eigenlijk niet als medicinaal voedende plant bekend staat, maar dat wel is en daar ook om geprezen wordt op het continent van oorsprong, Zuid-Amerika. Deze peper bevat een stevige portie vitamine A, B complex, C en E en bevat daarnaast ook nog calcium, kalium en mangaan. Ook staat deze peper wel bekend als een mannelijk afrodisiac, omdat het capsaicine bevat, wat de bloed toevoer door het gehele lichaam stimuleert en dus ook in de erogene zones en ook goed voor ons hart blijkt te zijn. In vele Latijns-Amerikaanse culturen staat de peper bekend als een libido verhogend middel, welke euforische gevoelens stimuleert en de aanmaak stimuleert van endorfine in de bloedstroom. Bovendien helpt capsaicine ons lichaam bij de stimulatie van een goede spijsvertering en het omzetten van voedsel in energie. Ook is daarnaast net uit een recentelijk onderzoek gebleken dat het een belangrijke rol speelt bij het voorkomen van artritis en andere gewrichtspijnen, het bijdraagt in een verbeterd metabolisme, een sterk vet verbrandend effect heeft en zelfs kankercellen dood.

– Camu Camu

De camu camu bes is één van de meest bijzondere en voedzame soorten fruit op de planeet, al geniet ze weinig bekendheid buiten de raw food en superfood wereld. De camu bes is een echte opslagplaats als het gaat om de hoeveelheid vitamines, mineralen (calcium, thiamine (B1), niacine (B3), riboflavine (B2), fosfor, ijzer, aminozuren (o.a. serine – goed voor mentale kracht en welzijn van het zenuwstelsel), antioxidanten (betacaroteen) en bio flavonoïden. Camu bessen zijn met name bekend omdat ze de fruitsoort zijn met de allerhoogste vitamine C inhoud van alle botanische bronnen ter wereld. Ondanks vele geruchten over guave en kiwi’s en mogelijke andere fruitsoorten als grootste bron van vitamine C is de camu bes de absolute winnaar als het gaat om het gehalte ascorbinezuur (vitamine C) wat aanwezig is in een fruitsoort. Om een indicatie te geven om hoeveel vitamine C het hier gaat hebben we een aantal voorbeelden opgezocht. Sinaasappels staan bekend om hun hoge dosering vitamine C. Een sinaasappel bevat gemiddeld zo’n 1.000 ppm vitamine C en soms zelfs tot 3.000 of 4.000 ppm vitamine C, wat echter zeer ongebruikelijk is. Camu bessen bezitten gemiddeld 50.000 ppm aan vitamine C, wat ongeveer 25-50 keer de dosis is van een gemiddelde sinaasappel. Vitamine C is, zoals hopelijk ondertussen bekend is, een sterke antioxidant en daarmee biedt vitamine C niet alleen bescherming tegen griep en verkoudheid, maar met name ook tegen kankervorming en andere vormen van cel mutatie in ons lichaam. Vitamine C ruimt de vrije radicalen op in onze bloedbaan en voorkomt en hersteld daarmee de schade die deze vrije radicalen aan onze celstructuur en ons D.N.A. kunnen aanrichten of al hebben aangericht. Daarnaast beschermt het tevens tegen allerlei cardiovasculaire problematiek en nog veel meer fysieke klachten. Naast het feit dat vitamine C met name bekend is als wapen in de strijd tegen griep en verkoudheden, is één van de meest bekende toepassingen voor het gebruik van deze vitamine het beschermen van ons centrale zenuwstelsel, met onze hersenen, ogen en alle zenuwen inbegrepen, die allemaal deel uitmaken van het centrale zenuwnetwerk. Tevens beschermt een hoge dosis vitamine C ons ook tegen verschillende vormen van oogproblematiek. Daarnaast lijkt camu camu ook nog eens bijzonder effectief tegen bacteriële en virus infecties en helpt het bijzonder goed tegen migraine. Al met al is camu camu met recht een echte superfood.

Zoals u nu ondertussen na het hiervoor gelezen materiaal wel door zult hebben, is E3 – Renew Me niet zomaar een product, maar een zeer specifiek samengestelde breed spectrum superfood mix van bijzonder krachtige voedingssupplementen, die in deze combinatie een prachtige en krachtige synergetische en aanvullende werking hebben op elkaar. Dit is daarom dan ook een product wat in geen enkele kast of keuken van ware superfood lovers mag ontbreken, met name omdat in dit geval met 1 product een flinke serie problemen en ziekten te voorkomen en te genezen lijken te zijn, wat met name erg handig is als u bijvoorbeeld op reis bent en niet de hele apotheek aan superfoods mee kunt of wilt slepen.

e3 renew me

Waar verkrijg ik E3 – Renew Me?

Renew me is een product wat alleen in gespecialiseerde superfood winkels en webwinkels te koop is. Dit product is helaas voor een boel consumenten niet te verkrijgen, behalve indien zij het bestellen bij deze gespecialiseerde webwinkels. Bewoners van de grotere steden hebben wat dat betreft meer geluk en zij kunnen deze wel verkrijgen in de superfood winkels, die vaak in de centra van deze grotere steden gevestigd zijn. Ook wij hebben dit product natuurlijk voor u te koop in onze webwinkel, waar u uw bestelling rond de klok kunt plaatsen en wij deze zo spoedig mogelijk bij u thuis laten bezorgen. U vindt onze website onder onze internetlink www.superfood.nl waar wij u graag van dienst zijn.

Hoe consumeer ik E3 – Renew Me?

Renew me is te verkrijgen in verschillende vormen. Dit zijn capsules en poedervorm. De capsules bevatten hetzelfde poeder product, maar zijn wat gebruiksvriendelijker voor een boel consumenten die niet in staat zijn overal ter plekke smoothies, lassies of andere vloeibare substanties te creëren waarin zij dit product kunnen verwerken. Capsules zijn over het algemeen ook geschikter voor mensen die reizen. De poedervorm is geschikter om thuis te verwerken in allerlei vloeibare en niet verhitte vloeistof vormen, zoals de hiervoor genoemde smoothies, lassies, maar ook bijvoorbeeld rauwe zuivelproducten of verschillende soorten shakes. Bijgaand links naar twee verschillende soorten smoothies (1 groente en 1 fruit variatie) waarin dit product verwerkt is.

Share:

4 comments

Geef een antwoord