Dit is het eiwitrijke voedingspatroon van de toekomst + eiwitrijke ijsjes maken

In deze video maken we ijsjes! Sterker nog, we maken eiwitrijke en gezonde ijsjes. Voldoende eiwitten zijn belangrijk voor het lichaam en in de video vertel ik je niet alleen waarom, maar laat ik je ook zien hoe je dat op een leuke manier heel gemakkelijk in je voedingspatroon kunt toepassen.

In deze video ontdek je:

  • Hoe je gezonde eiwitrijke ijsjes maakt
  • Waarom eiwitrijke voeding belangrijk is voor je lichaam
  • Het eiwitrijke voedingspatroon van de toekomst waarbij we denken aan duurzaamheid

Bekijk de video:

Ijsjes maken is iets wat ik met mijn gezin het hele jaar door doe. Of het nou voor je kinderen is of voor jezelf of andere volwassenen, maak dingen die je superlekker vindt met ingrediënten die goed voor je zijn!

Zoals eiwitten! Eiwitten zijn belangrijk voor ons, maar het is niet goed voor onze planeet (denk aan dierenleed, uitputting van de bodem en milieu) om de eiwitten vooral uit dierlijke voedingsmiddelen te halen.

Waarom zijn eiwitten belangrijk voor een gezond voedingspatroon? Ze houden je bloedsuikerspiegel stabiel waardoor je minder zin hebt in snacken gedurende de dag. Ook zorgen ze voor langdurige verzadiging. Eiwitten zijn ook belangrijk voor het herstel van je spieren, zeker na het sporten.

Daarom deel ik heel graag deze gezonde, maar vooral heerlijke, eiwitrijke ijsjes met je!

RECEPT BLACKBERRY GREEN PROTEIN BANANA ICE CREAM
Ingrediënten voor 1 portie:

Zo maak je het ijs:

  1. Doe alle ingrediënten in een blender of keukenmachine en meng op hoge snelheid tot een gladde en romige massa. Stop en schraap waar nodig de zijkanten af.
  2. Dien onmiddellijk op, gegarneerd met verse bramen en, naar wens, geraspte kokos.

Dit recept en meer informatie over het voedingspatroon van de toekomst vind je in ons allereerste Langer Lever Magazine waar we heel trots op zijn. Vol met interviews, diepgang, inspiratie en artikelen voor een optimale gezondheid. Je kunt deze hier gratis bestellen, we rekenen alleen verzendkosten.

Share:

1 comment

  1. Ik gebruik ‘Supergreen’ nu al ongeveer twee maanden. Ondertussen ook ingeschreven op de ‘Proteïne – actie’. Resultaat: 6 kg minder op de weegschaal. Ik ben nu 75 en het is me in dit jonge leven nog nooit gelukt om het cijfer te laten dalen. Eindelijk wel dus! Het is een super vervanger van een broodmaaltijd. Altijd iets in huis, altijd lekker met fruit en/of fruitdrank. Je kan eindeloos variëren.
    Mijn man houdt nogal vast aan zijn gewoontes, maar de smoothies wil hij niet missen. Dubbel goal!
    Bedankt Jesse!

Geef een antwoord