Dit helpt jou om je levensenergie te vergroten

Tekorten die ontstaan in ons lichaam door moderne landbouw en onnatuurlijke voeding

Als gevolg van onze moderne manier van leven, de onnatuurlijke voeding die we eten en de moderne landbouwmethodes, leven wij mensen eerder met tekorten dan in ons volledige potentieel. Dit heeft niet alleen een nadelig effect op ons fysieke lichaam maar ook op onze spirituele connectie met het leven. Onze voeding bevat namelijk niet alleen minder vitamines en mineralen dan vroeger, maar ook minder levensenergie.

Ons natuurlijke ecosysteem is al een tijdje flink uit balans aan het raken. Gelukkig zijn er steeds meer mensen die dat weten en komen er steeds meer initiatieven om onze natuur, onze landbouwgrond en het bewerken van voedsel te verbeteren en ons ecosysteem weer in balans te brengen.

Als mens hebben we een volledig en natuurlijk spectrum aan voedingsstoffen nodig, tot op de meest kleine elementaire deeltjes, om te kunnen evolueren en floreren. Vaak zijn we ons niet bewust van tekorten en het verschil zullen we pas opmerken als we ineens wel de juiste voedingsstoffen binnenkrijgen en opnemen. Je ervaart meer energie en helderheid in denken en doen, je zintuigen openen zich en nog veel meer.. Ook zul je merken dat niet alleen je lichaam er beter op vaart, maar dat het ook je staat van zijn beïnvloed, hoe je je van binnen voelt en hoe je de wereld ervaart.

Door alles wat leeft stroomt energie

Alles wat leeft heeft levensenergie. Zonder die stroom en bron van energie is het organisme dood. We kunnen als planten, mensen, dieren, en zelfs elementen veel of weinig energie hebben. Meestal betekent weinig levensenergie dat het organisme niet gezond en sterk is, maar verzwakt.

In India en in oosterse landen is het begrip levensenergie niet iets wat je hoeft uit te leggen of te verklaren. Sterker nog, hun heling methoden en manier van leven is gebaseerd op dat basisprincipe. Maar in het westen zijn veel mensen die connectie verloren door veelal puur mentaal het leven te benaderen.

Het is vreemd dat in ons basisonderwijs of opleidingen die er zijn tot arts of huisarts vrijwel geen aandacht wordt besteed aan voeding. Het is vooral door dat gebrek aan kennis wat voeding met ons lichaam en bewustzijn doet, dat mensen ongezonde keuzes maken; naast het feit dat veel bewerkte voeding verslavend is. We leven in een welvarend land, maar ondanks dat is de staat van onze gezondheid verre van optimaal.

Het is eigenlijk wonderbaarlijk wat ons lichaam allemaal kan hebben en hoe fantastisch het in elkaar zit. Meestal duurt het wel even voordat het lichaam gebreken toont. En zodra je het roer omgooit, begint het lichaam zichzelf weer te genezen!

Een missend sleutel element in onze voeding: Lichtvoeding

Voeding heeft dus niet alleen invloed op ons fysieke lichaam, maar ook op onze spirituele ontwikkeling. Als we de juiste voeding tot ons nemen, is ons lichaam sterk, gezond en vitaal. We hebben dan ook gezonde reserves aan levensenergie, en de energie stroomt dan zonder obstructies.

Ormus als Levenselixir

Ormus is een supplement dat helpt onze reserves van levensenergie te versterken, door de essentiële tekorten in onze voeding aan te vullen en ons tevens te openen voor het ontvangen van meer levensenergie. Ormus bevat namelijk een breed spectrum aan biologisch beschikbare mineralen. De lijst van metalen in Ormus bestaat uit kobalt, nikkel, koper, ruthenium, rhodium, palladium, zilver, osmium, iridium, platina, kwik en goud. Je kunt Ormus elixirs dus ook zien als levenselixirs, omdat ze in het algemeen helpen je levensenergie te vergroten.

Ormus is overal!

Ormus is aanwezig in alle levende dingen op aarde, in zouten, mineralen, en het wordt ook gevonden in levende plantencellen en in de hersenen van de mens. Ormus is met name rijkelijk aanwezig in vulkanische grond en zeewater. Ormus kan in geconcentreerde vorm worden gewonnen uit bepaalde metalen en zouten.

Door moderne landbouw methodes (zoals monocultuur en broeikassen en het gebruik van onkruidverdelgers en pesticiden), straling en de groei van onnatuurlijk verwerkte voeding, is Ormus niet langer in grote hoeveelheden aanwezig in het voedsel en water dat we tot ons nemen. Daarom is inname van een geconcentreerde vorm in deze tijd nuttig.

Als mensen meer bewust zouden zijn van deze effecten, dan zouden we op een andere manier ons voedsel verbouwen. Gelukkig komen er steeds meer initiatieven om dit te veranderen. In de Netflix documentaire “Kiss the ground” wordt getoond dat in Amerika boeren nu omgeschoold worden in hoe ze landbouw kunnen bedrijven op een manier die meer in harmonie is met de natuur en hoe boeren de landbouwgrond weer vruchtbaar kunnen krijgen.

De Ormus Roots Elixir

De Ormus Roots Elixirs bestaan als basis uit Ormus: een geconcentreerd vloeibaar extract gewonnen uit zeezout. Het zout heeft een transformatie doorgaan door middel van een alchemistisch proces. Daarnaast bevat de Ormus Roots andere ingrediënten die gericht zijn op het aanvullen van onze diepere reserves aan levensenergie. Dit kun je beschouwen als je innerlijke fundament, een stevige bodem waarop je jezelf kan opbouwen.

Geschiedenis

Ormus bestaat al heel lang, maar pas in de afgelopen 30 jaar is het weer bekend aan het worden. Oudsher werd Ormus gebruikt om het fysieke lichaam te voeden en te verjongen en om het lichtlichaam te activeren.

Het gebruik van Ormus gaat ver terug in de tijd tot de ontwikkelde samenlevingen van het oude Egypte en nog eerder, en maakte deel uit van een hoog ontwikkeld alchemisch pad dat werd gebruikt om spirituele groei te versterken en het lichaam te verjongen. Het was hun streven om de hogere staten van gewaarwording en onsterfelijkheid te bereiken.

Het bestaan van Ormus werd recentelijk herontdekt door David Hudson, een boer uit Arizona. Eind jaren zeventig van de vorige eeuw ontdekte hij een aantal verwante metaalachtige mineralen die ongebruikelijke eigenschappen toonden toen hij goud aan het delven was. De tien jaar erna gaf Hudson enkele miljoenen uit om er achter te komen hoe hij deze vreemde mineralen kon isoleren en ermee kon werken. De substanties hebben sinds die tijd de naam ORMES (‘Orbitally Rearranged Monatomic Elements’), maar de gebruikelijke naam is Ormus.

Metafysische werking

Men is van mening dat Ormus als een brug functioneert tussen de fysieke en de spirituele werelden. Ormus werd mogelijk in oude beschavingen mogelijk gebruikt als een hulpmiddel in het ontwikkelen en het helen van het lichtlichaam (ons energieveld)

De Ormus elementen voeden het brein, het lichaam en het energiesysteem en versterken de geleiding van energie in het lichaam. Als een ‘supergeleider’ versterkt Ormus de stroom van levenskracht energie (levensenergie / prana/chi) in de microtubules van elke levende cel. Om die reden vergroot het de zelfregeneratie van ons lichaam en energiesysteem. Dit op zijn beurt heeft weer een effect op de vele niveaus van ons zijn: lichaam, geest en ziel.

Op fysiek niveau helpt het brede scala aan mineralen en metaalelementen om te verjongen en het fysieke lichaam waar nodig te herstellen. Op spiritueel niveau staat Ormus erom bekend dat het de epifyse ontkalkt en aldus wordt het vermogen om de mystieke aard van ons bestaan waar te nemen verbetert. Het is alsof je een extra antenne hebt die is afgesteld op de grotere dimensies van het leven waarin we grenzeloosheid ervaren. Men is ook van mening dat Ormus ons DNA activeert en repareert en onze hersencapaciteit vergroot door de twee hersenhelften met elkaar in balans te brengen. Dit kan helpen bij het verkrijgen van focus. Ormus is ook een toegangspoort tot toegankelijkheid van je innerlijke intelligentie.

Ormus kan dagelijks worden gebruikt als een voedingssupplement ter ondersteuning van het lichaam of voor een spirituele reis. Zodra je begint met het gebruik van Ormus zul je meer in aanraking komen met je intuïtie en eigen waarheid.

Ormus bestellen? Klik dan hier: Ormus Root Elixir

Share:

Geef een antwoord