De top 3 Superfoods om te ontgiften

In dit volgende blog gaan we ons bezig houden en verdiepen met één van de meest belangrijkste en vaak broodnodige praktijken in relatie tot onze fysieke en mentale gezondheid, waar over het algemeen helaas bijzonder weinig mensen mee bekend zijn. Het gaat hier in dit geval om het ontgiften, ook wel ‘detoxen’ genaamd, van ons fysieke lichaam. Het doel hiervan moge duidelijk zijn en gaat inderdaad om het verwijderen van gifstoffen in ons lichaam. Deze gifstoffen hebben vaak een bijzonder desastreuze invloed op ons fysieke en mentale welzijn en is vaak de nummer één reden van ziekte en onbehagen. Daarnaast bouwt het lichaam ook een bepaalde hoeveelheid afvalstoffen op in ons lichaam, die ook eens in de zoveel tijd verwijderd en uitgescheiden dienen te worden. Ook dit is natuurlijk om te voorkomen dat dit soort afvalstoffen zich in ons lichaam blijven ophopen en uiteindelijk leiden tot ziekte en andere fysieke ongemakken, waar natuurlijk niemand op zit te wachten.

Wat zijn de top 3 superfoods als je wilt ontgiften?

We zullen in dit blog een drietal soorten raw food producten behandelen, die allen ook wel bekend staan als superfoods. Deze term wordt toegekend aan bronnen van voeding die een dermate krachtige werking op ons lichaam hebben, dat ze deze term ‘superfood’ hebben gekregen. Het speciale aan deze superfoods is dat ze in dit geval een bijzonder krachtige ontgiftende werking hebben op ons lichaam, waar het natuurlijk om gaat in dit blog. We hebben hieronder een top drie samengesteld voor u met de volgende superfood producten:

1) Zeoforce.
2) Chlorella & Spirulina.
3) Tarwegras

Deze top drie is gebaseerd op onze persoonlijke ervaring en mening omtrent de meest krachtige en effectieve middelen om uw lichaam te ontgiften. We zijn er ons van bewust dat er mogelijk mensen zijn die een andere top drie samen zouden stellen en dat er nog veel meer producten zijn die ons lichaam krachtig ontgiften, maar het gaat in dit blog speciaal om superfoods en niet om ‘normale’ voedingsproducten. Naar ons idee zijn dit de meest krachtige producten die in de categorie superfoods vallen en we gaan u verderop in dit blog proberen duidelijk te maken waarom wij deze mening zij toebedeeld. We gaan nu echter eerst beginnen met een stukje informatie omtrent het hoe en waarom van het detoxen of ontgiften van ons lichaam.

Waarom ontgiften en hoe komen gifstoffen in ons lichaam?

Het zal menig mens in onze tijden duidelijk zijn dat we leven in een maatschappij waarin we van alle kanten belaagd en bestookt worden door allerlei vormen van vervuiling. Dit gebeurt op verschillende zoals een aantal voorbeelden die we hieronder in een kort rijtje voor u hebben samengevat.

– Milieuvervuiling zoals fabrieks- en auto uitlaatgassen.
– Vervuiling van ons voedsel met kunstmatige toevoegingen.
– Het consumeren van niet biologische voeding (besmetting met landbouwgiffen).
– Het drinken van alcohol.
– Gebruik van drugs.
– Roken.
– Gebruik van medicatie, vaccinaties en cosmetica.
– Huishoud- en schoonmaakmiddelen.
– Fluorbehandelingen en amalgaamvullingen bij de tandarts.
– Gebruik van aluminium keukengerei en anti-aanbak pannen (Tefal pannen e.a.).
– Radioactiviteit (en andere vormen van straling).

Nu zullen de meeste mensen niet onderhevig zijn aan alle vormen van deze hier genoemde vormen van vervuiling, maar velen van ons ondervinden  toch de nadelige gevolgen of hebben last van zeker de helft of meer van deze ziekmakende oorzaken. Zo zit de lucht en ons drinkwater tegenwoordig vol met allerlei giftige stoffen, waarvan zware metalen, wat toch wel één van de meest schadelijke vormen van vervuiling is die voorkomt. Daarnaast krijgen we via deze wegen ook een grote hoeveelheid chemische stoffen en  medicatie (ja, uw drinkwater zit vol met resten medicatie die er niet uit gezuiverd worden, wist u dat?) binnen, wat ook geld voor onze voeding, die tegenwoordig maar al te vaak boordenvol zitten met allerlei kunstmatige en vaak giftige toevoegingen. Ook zware metalen zijn helaas maar al te vaak terug te vinden in onze voeding. Ongezonde chemische bestanddelen komen tevens veelvuldig voor in veel medische producten die tegenwoordig door grote hoeveelheden mensen worden geconsumeerd. Kortom, we kunnen stellen dat ons lichaam in deze huidige tijden eigenlijk op bizar veel manieren gebombardeerd wordt door grote hoeveelheden vervuilende en ziekmakende stoffen die ons immuunsysteem en gezondheid op ernstige wijze bedreigen. Het is vanuit dit perspectief dan ook zeker niet verbazend dat zoveel mensen tegenwoordig om de haverklap ziek zijn en dit vaak ook in ernstige mate zijn en hierdoor ook vaak allerlei chronisch ziektebeelden ontwikkelen. Hierdoor zijn veel mensen vaak amper of geheel niet meer in staat om zich te onttrekken uit het medische en farmaceutische circuit. Dit om alle zich voordoende ziektebeelden te kunnen bestrijden met medicatie en vaak met bijzonder weinig of langdurige resultaat en tevens gepaard gaande met alle bijwerkingen die er uit voortvloeien. Deze medicijnen bezitten namelijk vaak allerlei stoffen die niet op hun langdurige effecten onderzocht zijn en vaak na lange tijd bijzonder schadelijk blijken te zijn. Hierdoor begint het hele verhaal voor veel mensen eigenlijk weer opnieuw en hun problemen zijn nog steeds niet opgelost, er zijn alleen maar meer problemen bijgekomen en de farmaceutische industrie vaart hier zeer wel bij.

Natuurlijk zijn er tegenwoordig veel mensen die op alle manieren letten op hun gezondheid, hun eten en op allerlei andere factoren die van invloed zijn op hun gezondheid. Toch is het zo dat zelfs met deze extra inspanning het niet mogelijk is om te voorkomen dat ons lichaam aan gifstoffen blootstaat of afvalstoffen in het lichaam opslaat. Zelfs in de natuur gebeurt dit en ook natuurvolkeren en zelfs bepaalde diersoorten maken daarom gebruik van verschillende natuurlijke voedingsbronnen om hun lichaam te reinigen en ontgiften. Daarom is het van groot belang dat met name wij, bewoners van de westerse geïndustrialiseerde wereld, met alle extra risico’s waar wij dagelijks aan bloot staan, zorg dragen voor het regelmatig ontgiften van ons lichaam. Dit zorgt namelijk voor een beter werkend immuunsysteem en voor een gezonde fysiek een mentale conditie. Zoals het voorbeeld van bepaalde dieren laat zien, gaat het hier dus om een natuurlijk proces wat goed is voor alle levende wezens. Het is dus niet een door de mens bedacht concept, al lijkt het daar mogelijk op door alle hippe en trendy tendensen die zich over de afgelopen decennia op dit gebied hebben ontwikkeld, maar het is dus wel degelijk een natuurlijk proces waar u bijzonder veel baat bij kunt hebben en u eigenlijk aan uzelf en met name aan uw lichaam en geest verplicht bent.

Mogelijk zijn er mensen die dit lezen die hier al bekend mee zijn, maar misschien ook een aantal van u nog niet. Het is echter mogelijk dat u bekend met een aantal vormen van ontgiften, zoals bepaalde ontgiftingskuren of bijvoorbeeld het ontslakken van uw lichaam. Van natura reinigt het lichaam zichzelf en ontdoet het zich van een groot deel van alle aanwezige afval- en gifstoffen. Er zijn bijzonder veel voedingsproducten die in onze dagelijkse voeding voorkomen die een redelijk tot soms sterk ontgiftend effect hebben. Een aantal voorbeelden daarvan zijn koriander, peterselie, citroen, gember, knoflook en rode bieten. Door het krachtige zelfherstellende en ontgiftende vermogen van het eigen lichaam en deze voedingsproducten zou u mogelijk gaan denken dat dit toch ergens genoeg moet zijn om ons lichaam te reinigen van alle gifstoffen waar we als mens aan blootstaan. Normaal gesproken verwijderd ons lichaam samen met deze voedingsmiddelen de meeste gifstoffen wel uit onze organen, ons weefsel en lichaamscellen. Dus het antwoord op de net gestelde vraag is eigenlijk ja (al is detoxen altijd goed voor het lichaam en kan het nooit kwaad), maar dit geld alleen onder natuurlijke en gezonde omstandigheden en laat dat nou net het probleem zijn. Omdat wij geen natuurlijk leven meer lijden en we in onze maatschappij blootstaan aan zoveel gifstoffen die op onnatuurlijke wijze geproduceerd worden en welke zo’n vernietigende werking op ons lichaam hebben, is het antwoord onder onze huidige omstandigheden helaas een luidkeels ‘nee’!

Op een gegeven is het zo dat ons lichaam deze hoeveelheid gifstoffen dus niet meer aan kan. De lever is normaal gesproken het hoofdorgaan wat hiervoor verantwoordelijk is, maar deze heeft natuurlijk een beperkte kracht en werking om het lichaam te zuiveren van gifstoffen. Als de lever dit niet meer aankan, omdat het lichaam teveel gifstoffen binnenkrijgt, dan komen deze gifstoffen vervolgens mogelijk in de bloedbaan terecht en kunnen van hier uit veel schade aanrichten in ons lichaam. Dit omdat ons bloed natuurlijk op zo goed als alle plekken van ons lichaam aanwezig is. Deze gifstoffen worden vervolgens door onze organen, weefsels en lichaamscellen opgeslagen, waar ze vaak een vernietigende werking blijken te hebben. Dit kan leiden tot het verstoren van de orgaanfuncties, aantasting van het weefsel en mutatie en beschadiging van de lichaamscellen. Deze verschijnselen kunnen leiden tot een oneindig divers scala aan allerlei bijzonder hinderlijke en gevaarlijke ziektebeelden. Met name onze vetcellen zijn erg gevoelig voor gifstoffen, waar deze zelfs tientallen jaren opgeslagen kunnen blijven. Dit is natuurlijk een risico voor mensen die proberen gewicht te verliezen, omdat zodra ze hier in slagen de gifstoffen die in deze cellen opgeslagen lagen vrijkomen in het lichaam. Het is daarom ook altijd bijzonder raadzaam om het lichaam krachtig te ontgiften tijdens het proces van afvallen. Naast het natuurlijk kunnen voorkomen van een groot aantal ziektebeelden door regelmatig te ontgiften, is het mogelijk ook zeer motiverend voor mensen om te weten dat de gemiddelde levensverwachting van mensen mogelijk met zelfs 20-30% stijgt. De wonderen zijn de wereld dus nog niet uit.

Hoe helpen deze top 3 superfoods mij om m’n lichaam te ontgiften?

Het moge u na dit relaas duidelijk zijn dat het met dit soort invloeden in ons leven van groot belang is dat wij ons lichaam een stuk extra bescherming bieden en dit doen in door ons lichaam te ontgiften. De natuur heeft gelukkig zelf allerlei prachtige voedingsproducten ontwikkeld om en we gaan in dit blog deel dieper in op de drie superfoods die hier het meest effectief in zijn naar ons idee. Daarom herhalen we hier nog even kort het rijtje van deze drie en gaan vervolgens u een van een stuk informatie voorzien over deze unieke superfoods en hun bijzonder krachtige werking met betrekking tot het ontgiften van uw lichaam.

1) Zeoforce.
2) Chlorella & Spirulina.
3) Tarwegras

Zeoforce:

Zeoforce is een zeer bijzonder en uniek product op het gebied van superfoods. Het is een product wat gemaakt is uit zogenaamde zeoliet kristallen. Dit is een kristalvorm die ontstaat nadat vulkanische lava met water in aanraking is gekomen. Dit gebeurt bijvoorbeeld als een lavastroom in een rivier, meer of zee stroomt. Hierdoor ontstaat een kristalvorm die een aantal zeer unieke eigenschappen heeft, waarvan met name het in staat zijn om te ontgiften en zuiveren de meest bekende en toegepaste eigenschap is. Dit geld niet alleen als een superfood of voedingssupplement, maar zo wordt het bijvoorbeeld ook grootschalig gebruikt bij het maken van waspoeders en wordt het gebruikt in waterzuiveringsinstallaties. Zeoforce is echter een pure en onbewerkte vorm van zeolieten en hier zijn verder geen andere bestanddelen aan toegevoegd. Het gaat om puur gemalen kristalpoeder met ongelofelijk sterke zuiverende eigenschappen voor het lichaam. De meest bijzondere eigenschap van dit unieke zeoforce poeder is allereerst dat het alle gifstoffen in ons lichaam volledig neutraliseert. Dit komt door het feit dat alle gifstoffen en zelfs radioactiviteit een positieve elektromagnetische lading hebben. De lading van zeoliet of zeoforce is echter negatief. U kunt zich mogelijk voorstellen dat bij het in contact komen van deze stoffen de lading die in beide stoffen aanwezig is door elkaar geneutraliseerd wordt, wat dus inderdaad het geval is. Hierdoor wordt een groot deel van de werkzaamheid van deze gifstoffen uitgeschakeld, wat natuurlijk een prachtige eigenschap is van zeoforce. Verder is het zo dat de unieke kristalstructuur van zeoliet bestaat uit een vorm die wel op die van een open kooi lijkt. Deze kooi vorm sluit zich vervolgens onmiddellijk bij het in aanraking komen met gifstoffen en sluit zich om de gifstof heen af. Hiermee wordt de gifstof, naast dat deze geneutraliseerd is, ook nog eens ingekapseld door de zeoliet kristalstructuur. Het prachtige voordeel hiervan is dat de gifstof op geen enkele manier meer schade kan aanrichten in ons lichaam, zelfs niet als deze niet direct kan worden afgevoerd door ons lichaam. Dit is namelijk soms het geval bij het te snel ontgiften van ons lichaam. Bepaalde voeding en supplementen zijn zo krachtig, zoals hieronder bij spirulina, chlorella en tarwegras het geval is, dat ons lichaam maar een bepaalde dosering van dit middel kan verwerken en niet alle gifstoffen in een keer kan afvoeren. Hier heeft ons lichaam simpelweg tijd voor nodig. Het is dus raadzaam om te voorkomen dat ontgifting processen te snel plaats vinden en ons lichaam hierdoor last krijgt van typische ontgiftingsverschijnselen, die lang niet altijd even prettig zijn. Deze kunnen variëren van zweetaanvallen, een onplezierige lichaamsgeur, hoofdpijn tot huiduitslag en andere onplezierige verschijnselen. Met het gebruik van zeoforce loopt u hier echter geen enkele kans op, wat dit tot het absoluut meest ideale ontgifting supplement maakt naar onze mening. U vindt nog veel meer interessante informatie over het supplement zeoforce of zeolite op het gespecialiseerde blog op onze website en wel onder deze link.

Chlorella & Spirulina:

Deze twee ongelofelijk voedzame en sterk zuiverende algen varianten zijn ook een waar wondermiddel als het gaat om het ontgiften van ons lichaam. Zoals u net echter las, is het bij deze middelen zeer belangrijk om niet te hard van stapel te lopen en de hoeveelheid die u consumeert langzaam op te bouwen, nadat u er rustig aan bent begonnen. Sommige mensen willen soms te hard van stapel lopen en lopen hierbij flink tegen de vervelende detox verschijnselen aan die met dit soort ontgifting producten gepaard kunnen gaan. Wees hierop bedachtzaam en voer uw dosering langzaam op. Verder is een zeer bijzondere en uiterst krachtige eigenschap van chlorella en spirulina het feit dat het hier om de twee bronnen gaat met het allerhoogste gehalte aan chlorofyl van alle voedingsbronnen ter wereld. Dit geld met name voor chlorella, maar spirulina doet hier flink aan mee en vormt een goede tweede bron op dit gebied. Ook het volgende product tarwegras scoort bijzonder hoog in de hoeveelheden chlorofyl. Chlorofyl is één van de belangrijkste en zo mogelijk zelfs de allerbelangrijkste bouwstof voor onze lichaamscellen. Het is essentieel voor het reinigen van ons spijsverteringsstelsel, onze nieren en lever en voor het gezond en zuiver houden van het bloed in ons lichaam. Het is met name het zuiveren van ons spijsverteringsstelsel wat één van de allerbelangrijkste onderdelen vormt van detox processen. Dit is namelijk waar elk vorm van detoxen op natuurlijke wijze mee begint. Het is uiterst belangrijk dat ons spijsverteringsstelsel tot rust komt, waarna kan worden overgegaan tot het krachtig zuiveren van ons lichaam en deze zeer krachtige en bijzonder algen zijn hier beide op krachtige wijze toe in staat. Daarnaast zuiveren ze dus niet alleen ons bloed en de net genoemde organen, maar zuiveren ze tevens ons lichaam op zo’n dusdanig diep niveau, dat hierdoor zelfs herstel mogelijk is van ons fysieke celweefsel en ons D.N.A. en R.N.A. Ook zijn deze algen in staat gebleken de vernietigende effecten van zware metalen, radioactiviteit en andere vormen van straling te neutraliseren en helen. Ook blijken ze ons lichaam van de net genoemde zware metalen te ontdoen door de krachtig ontgiftende werking van deze algen. Deze door wetenschappelijk onderzoek bewezen feiten zijn natuurlijk zeer uniek te noemen en deze algen zijn dan ook een geducht wapen tegen allerlei chronische en zogenaamd ongeneeslijke ziektebeelden die vaak ontstaan naar aanleiding van de aanwezigheid van een overdosis aan gifstoffen in ons lichaam. We durven hier dan ook rustig te stellen dat deze algen een paar van de aller gezondste voedingsbronnen ter wereld zijn en dat deze voor menig mens een krachtige oplossing kunnen bieden voor hun fysieke gezondheidsissues. Voor de geïnteresseerde onder u hebben we hier de links geplaatst naar de gespecialiseerde blogs over deze twee bijzondere superfoods. Deze middelen hebben namelijk tevens een zeer groot en krachtig arsenaal aan andere eigenschapen in huis, waar u hoogst waarschijnlijk geïnteresseerd in zult zijn. U vindt deze blogs over chlorella en spirulina onder deze link (chlorella) en deze link (spirulina).

Tarwegras:

Tarwegras is met name de laatste paar jaar mateloos populair aan het worden, met name in de grotere steden van de randstad. Zelfs Schiphol heeft tegenwoordig een raw food & superfood bar waar ze verse tarwegras shots verkopen! Het is natuurlijk niet voor niets dat dit product zo in de aandacht staat, wat alles te maken heeft met de bijzondere voordelen die tarwegras kan hebben voor onze gezondheid. Eén van de meest bijzondere eigenschappen is inderdaad het feit dat tarwegras ons lichaam op krachtige wijze weet te ontgiften en om deze reden dan ook de derde plaats in onze top drie met detox superfoods bekleed. Ook dit product ontgift onze lever en nieren op zeer krachtige wijze, waardoor deze organen niet alleen ontzien worden wat betreft het aanrichten van ernstige schade door mogelijk aanwezige gifstoffen, maar waardoor zowel de lever als nieren hun werk om het lichaam te zuiveren ook stukken beter ten uitvoer kunnen brengen. Tarwegras en de grote hoeveelheden aanwezig chlorofyl zorgen ervoor dat zware metalen en allerlei andere variaties van toxische stoffen zelfs uit het aller diepste celweefsel worden losgetrild, om vervolgens door ons lichaam te worden afgevoerd. Ook ons gehele spijsverteringssysteem en met name de darmen worden grondig gereinigd door dit prachtige en uiterst krachtige product. Vervolgens wordt ook ons bloed intensief gezuiverd van allerlei toxische stoffen, wat zoals eerder ook vermeld, bijzonder belangrijk is als deel van het gehele ontgifting proces. Ook bij dit product is het zaak om goed op de dosering te letten en niet te hard van stapel te lopen om vervelende detox verschijnselen zoveel mogelijk tot een minimum te beperken. Op dit moment hebben we nog geen gespecialiseerde tarwegrasproducten en blog over tarwegras. Dit is iets waar we in de toekomst snel  verandering in verwachten te brengen. Wel worden er allerlei producten met tarwegras als ingrediënt in onze webshop verkocht. Een tweetal voorbeelden hiervan zijn de producten Vitamineral Green van het bedrijf Health Force en Ormus Supergreens van het bedrijf Sun Warrior. U kunt deze producten vinden in onze webshop onder de link www.superfood.nl waar u deze kunt vinden door gebruik te maken van de zoekmachine, bovenin het midden van de webpagina.

Tot slot willen we u nog kort wijzen op alle voordelen die ontgiften voor u als mens kan hebben. De lijst is aanzienlijk en we willen hier met name de nadruk leggen op de allerbelangrijkste voordelen die ontgiften op zowel uw fysieke als mentale gestel kan hebben. We hebben daarom het volgende rijtje voor u samengesteld en stuiten daarmee meteen dit blogdeel af. Houdt u in de gaten dat dit slechts een deel is van de voordelen die u mogelijk kunt ondervinden van het regelmatig ontgiften van uw lichaam. Zoals gezegd gaat het hier om de meest belangrijke voorbeelden.

Voordelen van het regelmatig detoxen van uw lichaam:

– Het voorkomen en bestrijden van vermoeidheid en futloosheid.
– Het voorkomen en bestrijden van (ernstige) spijsverteringsproblemen.
– Het voorkomen en bestrijden van en verzwakt immuunsysteem.
– Het verhogen van zowel fysieke als mentale vermogens.
– Het verhogen van uw energie niveaus en een optimalisatie van uw afweersysteem.
– Het voorkomen van een vertraagd metabolisme (o.a. vetverbranding) en onnodige gewichtstoename.
– Het voorkomen van pijnlijke gewrichten en bijbehorende ziektebeelden zoals reuma en artritis.
– Het voorkomen en bestrijden van mentale onevenwichtigheid, moodswings en depressies.
– Het voorkomen van autisme, bipolariteit, ADHD, ADD, DOS en andere mentale gedragsstoornissen.
– Het voorkomen en bestrijden van een verhoogde bloedsuikerspiegel en bijbehorende ziektebeelden, zoals diabetes.
– Het voorkomen en bestrijden van orgaanbeschadiging en cel mutatie, wat uiteindelijk zelfs kan leiden tot kanker en de dood.
– Het voorkomen en bestrijden van schimmelinfecties, zoals candida.
– Het voorkomen en bestrijden van verminderde vruchtbaarheid, stoornissen in de menstruatiecyclus, miskramen, preeclampsie en hoge bloeddruk tijdens zwangerschap en bevalling.

Waar kan ik de top 3 superfoods om m’n lichaam te ontgiften kopen?

De in dit blog genoemde producten zijn over het algemeen niet allemaal even gemakkelijk te verkrijgen, wat met name geld voor het product Zeoforce. Dit is een product wat over het algemeen alleen in gespecialiseerde raw food en superfood stores te krijgen is. Een enkele uitzondering vindt u in sterk gespecialiseerde biologische winkels en natuurreformzaken, maar dit is eerder uitzondering dan regelmaat. Chlorella en spirulina zijn wel producten die u in deze winkels tegen kunt komen, wat te maken heeft met het feit dat deze producten een stuk bekender en meer geaccepteerd zijn, wat met name voor spirulina geld. Deze producten liggen zelfs al te koop in de betere drogisterijen, al willen we u er wel op wijzen dat de kwaliteit van de producten in dit soort zaken vaak inferieur is in verhouding tot the producten in met name de raw food en superfood speciaalzaken. Laatst genoemde zijn niet voor niets gespecialiseerd in dit soort producten en hebben vaak toegang tot netwerken van zeer hoog kwalitatieve producten in dit marktsegment, terwijl winkelketens van grotere omvang het vaak met de kwaliteit minder nauw nemen en meer op winst gericht zijn. Dit gaat natuurlijk ten koste van het product en de service aan de klant. Let u daarom op waar u dit soort producten koopt om een zo optimaal mogelijk werking te genieten. Verder is tarwegras met name de laatste paar jaar met een enorme opmars aan populariteit bezig en is het tegenwoordig op steeds meer plekken te koop, met name in raw food en superfood stores, maar ook in veel juicebars in Nederland. Dit wederom met name in de Randstad. Dit product is, zoals gezegd, tegenwoordig zelfs op onze nationale luchthaven Schiphol te koop. Ook op het internet is de hoeveelheid shops die dit soort producten aanbieden explosief aan het stijgen, maar ook hier geld dat het belangrijk is om op te letten waar u uw producten aanschaft en u te beseffen dat veel leveranciers het niet allemaal even nauw nemen met de kwaliteit van de aangeboden producten.

Dit is precies het gebied waarop wij ons als internetwinkel en leverancier proberen te onderscheiden van de rest van dit specifieke marktsegment. Wij bieden onze klanten dan ook de garantie dat ze alleen de allerbeste en meest hoog kwalitatieve producten op de markt vinden bij ons. Deze bedrijfsvoering werpt blijkbaar haar vruchten af, wat te zien is aan de beoordelingscijfers van onze klanten op onze website, waar wij ons natuurlijk bijzonder over verheugen. U kunt onze zeer klantvriendelijke webwinkel vinden onder de link www.superfood.nl waar u al uw bestellingen 24 uur per dag en 7 dagen per week kunt plaatsen. Wij zorgen er vervolgens voor dat u de producten binnen uiterlijk 2 werkdagen thuis ontvangt. Wij danken u hierbij alvast voor uw bestelling en hopen met deze service een stuk ondersteuning van betekenis te kunnen geven met betrekking op uw fysieke en mentale welzijn en gezondheid.

Share:

3 comments

  1. Hoe vaak moet je dan ontgiften en hoe lang??

  2. Ik gebruik spirulina en chlorella, vraag me af moet ik hier mee doorgaan , ik bedoel met alle twee.
    Persoonlijk heb ik het meest vertrouwen in spirulina, vooral ook om diabetes twee mee te bestrijden.

    Gaarne uw advies.

Geef een antwoord