David Wolfe 16 november weer in Nederland

Op 16 november is David Wolfe weer in Nederland om zijn indrukwekkende ‘Longevity Now’ seminar te geven. David Wolfe is een toonaangevende voedings- en gezondheidsexpert uit Amerika, en al ruim 20 jaar een begrip op het gebied van innerlijke en uiterlijke gezondheid, gezonde voeding, heilzame kruiden, rawfood en superfoods. Wil jij weten hoe je een sterk immuunsysteem kunt krijgen, er weer stralend en jong uit kunt zien, voorgoed van die extra kilo’s af kunt komen en onbeperkte energie kunt krijgen, dan moet je zeker snel kennismaken met David Wolfe.

De baas worden over je eigen gezondheid

Wie David Wolfe eenmaal heeft ontmoet zal hem nooit meer vergeten, want zodra deze hippe gezondheidsgoeroe op blote voeten een podium betreedt wordt hij als een echte rockster toegejuicht, en als hij vol overgave en passie begint te vertellen over zijn meest geliefde onderwerpen, variërend van gezonde voeding, rawfood, avocado’s en chocolade tot mindset, Taoisme, doelen stellen en hoe je de beste dag van je leven kunt hebben, brengt hij zijn hele publiek urenlang in vervoering.

Al decennia lang houdt David Wolfe de mensheid een spiegel voor en moedigt hij hen aan om de baas te worden over hun eigen gezondheid. Eén van zijn bekendste lijfspreuken is dan ook “je bent wat je  eet”, want volgens David Wolfe is elke ziekte onomkeerbaar, als je jouw lichaam en geest maar geeft waar het echt om vraagt: optimale voeding en een optimale levensstijl. In de loop der jaren heeft David Wolfe diverse bestsellers geschreven, waaronder ‘Eating for Beauty’, ‘The Sunfood Diet Success System’, ‘David Wolfe on Raw Foods, Superfoods and Superherbs’, ‘Superfoods: The Food and Medicine of the Future’ en zijn nieuwste boek ‘Longevity Now’, dat tevens de titel is van het seminar dat hij zondag 16 november in Amsterdam gaat geven.

Jesse van der Velde in gesprek met met David Wolfe

Drie jaar geleden had verjongingscoach Jesse van der Velde een uitgebreid gesprek met David Wolfe, toen hij ook voor een seminar in Nederland was.

In deze video (met Nederlandse ondertiteling) kun je het hele interview bekijken. Jesse en David praten onder andere over:

 • De voordelen van superfoods, smoothies en het belang van ‘levende voeding’
 • Waarom de darmen de basis voor je gezondheid vormen en hoe je Candida definitief de baas kunt worden
 • Hoe je ingesleten patronen kunt doorbreken
 • Wat wij kunnen leren van Oosterse geneeswijzen
 • Hoe een detox ons lichaam kan helpen gezond te worden
 • Waarom op blote voeten lopen zo essentieel is

‘Longevity Now’ Seminar

Het ‘Longevity Now’ seminar van David Wolfe vindt plaats op zondag 16 november in Amsterdam, van 10:00 tot 18:00u. Tijdens dit seminar vertelt David Wolfe op gepassioneerde en inspirerende wijze:

 • Hoe je jouw hormonen weer in balans kunt krijgen
 • Waar je vandaag al mee kunt beginnen om doelgericht af te vallen
 • Wat je direct kunt doen om er stralend uit te zien en veroudering tegen te gaan
 • Welke voeding je immuunsysteem optimaal ondersteunt
 • Hoe rauwe voeding je cellen voedt, je pH waarde in balans brengt en je lichaam reinigt
 • Welke voeding en superfoods een ontgiftende werking hebben
 • Welke superkruiden en medicinale paddenstoelen de basis vormen voor een goede gezondheid en welke je wanneer kunt gebruiken
 • Hoe je ervoor kunt zorgen dat je de hele dag lang barst van de energie

Kaartjes voor het seminar zijn vanaf nu verkrijgbaar. Wacht niet te lang, want het vorige seminar dat David Wolfe in Amsterdam gaf was volledig uitverkocht!
Klik hier voor meer informatie over en aanmelding voor het seminar van David Wolfe.

Share:

1 comment

Geef een antwoord