Bulletproof Mushroom Koffie

Veel mensen drinken koffie om mee wakker te worden. Koffie geeft inderdaad energie, maar dat is wel van korte duur. Ben je op zoek naar een koffie die je de hele ochtend op de been houdt, probeer dan eens deze Bulletproof Mushroom koffie.

Heb je al gehoord van Bulletproof koffie? Deze populaire (en blijvende) gezondheidstrend is gebaseerd op koffie met daarin met biologische grasboter en kokosolie. Twee gezonde vetten die ervoor zorgen dat het lichaam vet in plaats van koolhydraten gaat verbranden als energie. Wij creëerden speciaal voor jou een extra krachtige en gezonde variant gemaakt met Mushroom koffie én MCT olie!

Waarom Mushroom koffie?
Mushroom koffie is een nieuwe manier om te genieten van verse koffie met alle voordelen van zorgvuldig geselecteerde paddenstoelenextracten. Onze Superfoodies Mushroom coffee bevat 95% Arabica koffie uit de centrale Colombiaanse Andes en 5% paddenstoelenextracten. Om precies te zijn 250mg Chaga en 250mg Cordyceps in deze ACHIEVE (Performance) variant. Binnen de traditionele Chinese geneeskunst wordt de chaga paddenstoel gezien als een krachtig helend superfood en ingezet om de levensenergie een boost te geven.

Cordyceps zijn populair (eveneens in de traditionele Oosterse geneeskunde) omdat het een gezonde spijsvertering zou bevorderen, het uithoudingsvermogen zou verbeteren, gezonde leverfunctie zou bevorderen en depressies zou verminderen. Cordyceps worden vaak aangeraden voor en na het sporten of intensieve lichamelijke inspanning.

Een krachtig kopje
De MCT olie is gebaseerd op gezonde middellange ketenvetzuren (medium chain trygliceriden). Deze worden bij inname, nadat ze in de bloedbaan zijn opgenomen, naar de lever getransporteerd en daar direct omgezet in een vorm van energie. Ze worden dus niet eerst als vet opgeslagen zoals de meeste vetten, maar geven het lichaam meteen de benodigde energie. Een olie die perfect is als je graag wil afvallen of op gewicht wil blijven.

Als dat geen krachtig kopje koffie is!

Recept Bulletproof Mushroom Koffie

Ingrediënten
(Voor 1 persoon)

1 zakje ACHIEVE Mushroom Coffee van Superfoodies
250 ml vers gekookt water
1 eetlepel biologische grasboter of ghee
1 eetlepel MCT olie (of biologische extra virgin kokosolie)

Tip
Je kunt verschillende smaken creëren door een snufje kaneel, kardemon, vanille of zelfs wat rauwe cacao poeder toe te voegen (naar smaak en naar wens).

Zo maak je de Bulletproof Mushroom koffie:

    1. Doe het zakje Achieve Mushroom Koffie in een kop en giet het hete water erover. Roer en laat het zakje 3-5 minuten trekken.
    2. Haal het zakje uit de kop en giet de koffie in een blender. Voeg de grasboter en MCT olie en optioneel een smaakje zoals kaneel of vanille.
    3. Mix alles op hoge snelheid tot het één glad en schuimend geheel is.
    4. Giet in een kop en geniet ervan!

Deze koffie kun je natuurlijk ook heel gemakkelijk onderweg meenemen. Liefst in een eco friendly en duurzame koffiebeker! Wij maakten er één van rijstkaf die je Bulletproof Mushroom koffie lekker lang warm houdt, en niet uit je handen kan glijden, niet lekt en waaraan je je niet kunt branden (want daar hebben wij zelf ook een hekel aan). Rijstkaf is een duurzaam en bio afbreekbaar materiaal. Hij is niet giftig en BPA-, melamine- en siliconenvrij. O ja… en hij is prachtig.

Share:

Geef een antwoord