Blessed Herbs – een zegen voor je darmen en gezondheid

Zoals je ook al in onze blog “De voordelen van een darmendetox” hebt kunnen lezen zorg je er met een darmendetox voor dat je natuurlijke reiniging en gezondheid optimaal worden ondersteund. Je kunt zelf een darmendetox doen door zeer vezelrijk te gaan eten, bijvoorbeeld door een periode lang alleen maar groene smoothies te drinken. Maar als je maximaal resultaat wilt behalen dan is het meestal beter om een reinigingskuur voor de darmen te gebruiken, zoals de darmenkuur van Blessed Herbs, bestaande uit een afvalstoffen absorberende formule en een spijsverteringsstimulator die er samen voor zorgen dat je afvalstoffen veilig en snel worden afgevoerd.

Blessed herbsWe vroegen een aantal mensen naar hun ervaringen met de Blessed Herbs darmenkuren (namen zijn veranderd in verband met privacy):

Het is alweer een jaar geleden. Ik heb de detoxkuur gedaan op advies van mijn natuurarts. Dat was onderdeel op de voorbereiding van een operatie. Ik vond het goed te doen, instructies zijn duidelijk en goed te volgen. Ik had na de kuur meer energie en minder last van eczeem. Verder was de darmreiniging die ik van het ziekenhuis kreeg een eitje na de kuur. Mede door de kuur en de goed voorbereiding ben ik snel hersteld na de operatie. Het niet eten was wel even afzien, maar ik moet zeggen dat ik het goed heb vol gehouden. Ik zou het misschien nog wel een keer doen, maar dat weet ik nog niet. Ik had nu een speciale aanleiding. Als ik iemand weet die er baat bij zou hebben zou ik het zeker aanraden.”
– Els

“My experience with the Blessed Herbs cleanse has been very positive. The packaging was adequate and so was its content. The instructions were easy to follow and the user guide very informative. The cleanse went well, I never felt hungry and my energy levels remained stable. I did get the results promised in the description of the product and I noticed that after the cleanse my digestion has improved, my skin has been clearer and I even released some emotional trauma that I’ve been dealing with since childhood (even though it was mentioned in the user guide as a possible benefit I never expected it to happen). For these reasons I would definitely recommend this product to others, in fact I have been recommending it every time the topic of cleanses comes up, which is quite often because I’m very active in several health movements.”
– Sharon

De Blessed Herbs Detox heb ik als prettig ervaren. Ik dacht dat ik mij aan het einde van deze kuur minder fit zou voelen, maar het was juist het tegenovergestelde. Ik voelde mij juist fitter dan ervoor! Ook verloor ik wat gewicht, maar dit zit er na de kuur ook vrij vlot wel weer aan. Voor mij geen probleem, want ik ben nooit dik geweest. Wat ook fijn was dat je geen trek had, omdat je op vaste tijden het drankje nam en deze je goed verzadigd liet voelen. In de toekomst ga ik deze detox zeker nog een keer doen en ik heb het al aan anderen aangeraden.”
– Jantine

“Ik was erg tevreden over de Blessed Herbs Detox. En heb het al diverse mensen aangeraden. Wat ik prettig vond is dat ik me niet slap en slecht voelde gedurende de detox. Ik kon allerlei dingen blijven doen. Het smaakte prima en ik had ook geen honger gevoel. Het werkte erg goed om het in te nemen met biologische appelsap. Dit gaf ook energie en samen met het poeder ook vulling. Het resultaat was dat ik me absoluut fitter voelde. En ik ben zeker van plan om het vaker te gaan doen. Ook de prijs vind ik belangrijk en goed. Kortom ik vond het een laagdrempelig, prettig en effectieve manier om te detoxen.”
– Evelien

De darmendetox van Blessed Herbs is verkrijgbaar in de smaken gember en pepermunt en daarbij kun je kiezen voor een kuur van 8 dagen of 21 dagen, afhankelijk van je doelstellingen

Share:

Geef een antwoord