Beroemdheden en Rawfood

Demi Moore staat erom bekend hypes te veroorzaken in Hollywood. Tijdens haar deelname aan de film ‘Charlie’s Angels: Full Throttle’ in 2003, kreeg de wereld een slanke, sexy 40-jarige vrouw te zien, die er in menig opzicht even goed uitzag als haar 20-jarige tegenspeelsters.

Het geheim van haar sexy lichaam? Het RawFood principe.

Demi Moore is niet de enige aanhanger van het RawFood principe. Enkele anderen zijn Sting, Donna Karan en Woody Harrelson. Recente wetenschappelijke studies hebben aangewezen dat gekookte en verwerkte voeding vol gifstoffen zit, en een belangrijke oorzaak zijn van kanker.

Het RawFood principe vereist dat u zoveel mogelijk biologisch, vers voedsel eet. Het RawFood principe is rijk aan voedingsstoffen, en bevat geen gifstoffen. Het zal er u jonger doen uitzien, u zal stralen – en energierijk zijn! Het grootste voordeel is misschien wel dat u niet even rijk moet zijn als Demi Moore om haar resultaat te bereiken. Overschakelen naar het RawFood principe kost wel wat tijd. De beste manier om over te schakelen is geleidelijk aan uw ‘slechte’ voeding vervangen door rauwe voeding. Er zijn heel wat verschillende versies van het RawFood principe. Eigenlijk is het originele RawFood principe vegetarisch. Geen vlees, geen zuivelproducten, geen brood, en geen voeding meer die is verwarmd boven 47°C.

Heel wat mensen zijn bezorgd inzake de veiligheid van rauwe voeding. Sommige ‘rawfoodisten’ promoten het consumeren van rauw vlees. Met uitzondering van sushi, is dit af te raden. Alle rauwe voeding bevat micro-organismen die kunnen leiden tot salmonella indien men het verkeerd aanpakt.

Wat eet men met het RawFood principe?

U zal een hele variëteit aan groenten en fruit eten. Nadruk op variëteit – u zal uw voedsel niet snel beu worden. U zal ook bonen, noten, zaden en gedroogd fruit eten. Deze simpele voeding is noodzakelijk om u te voorzien van een complete voeding. Hieronder een voorbeeldje van een recept.

Groentesoep

Ingrediënten:

– 1 komkommer

– kokoswater

– ½ paprika

– ½ avocado

– 2 selderij

– 3 groene uien

– sap van 1 limoen

– kruiden (koriander, munt, rozemarijn)

– zeewier

Bereiding:

Mix het kokoswater, ½ komkommer, avocado, selderij, één groene ui, limoensap, cayennepeper en de kruiden. Vervolgens voegt u de paprika, de rest van de komkommer, 2 groene uien en de kruiden toe. Blijf mixen tot de kruiden fijngehakt zijn. Garneer de soep met avocado, tomaat, groene ui, verse kruiden en paprika.

Smakelijk!

Share:

1 comment

  1. Ik was zeer verrast toen ik deze site vond.Ik wil u bedanken voor uw tijd voor deze goede content! Ik heb me zeker vermaakt bij het lezen van uw site en ik heb u gebookmarked zodat ik uw nieuwe dingen kan volgen.

Geef een antwoord