Zeolite – voor een krachtige detox

24 maart 2012

Zeolite

Zeolite wordt al eeuwenlang gebruikt door verschillende natuurvolkeren, maar wordt pas de laatste 60 jaar gebruikt in de westerse wereld, waarvan de laatste jaren met name ook in de voedingssupplementen en superfood wereld.

Wat is Zeolite en waar komt het vandaan?

Zeolite, of Zeoliet(en) zijn micro poreuze aluminosilicaat mineralen die vaak gebruikt worden als commerciële adsorbentia. Adsorptie is de hechting van atomen, ionen, biomoleculen of moleculen van een gas, vloeistof of opgeloste stoffen aan een oppervlak. Zeoliet is de naam voor de substantie die ontstaat op het moment dat vulkanische lava in aanraking komt met gealkaliseerd water. De term werd oorspronkelijk bedacht door de Zweedse mineraloog Axel Fredrik Cronstedt, die het woord heeft afgeleid van het Griekse woord ‘zeo’, wat ‘aan de kook’ betekent en ‘litho’s’, wat ‘steen’ betekent.

zeolite

Door het proces van vulkanische lava die in aanraking komt met zoet of zout water, ontstaat door een bepaald chemisch proces een zeer complexe kristalvorm die we dus ook wel ‘zeoliet’ of ‘zeolieten’ noemen. Deze substantie is een vorm van klei die zeer bijzondere eigenschappen bezit voor het menselijke lichaam en hierdoor uitstekend geschikt is als voedingssupplement. Dieren voelen de natuurlijke helende krachten van deze klei van natura al aan en rollen en wentelen zich onmiddellijk in deze klei rond op het moment dat ze een vergiftiging hebben opgelopen. Dit omdat door het rollen en rondwentelen in deze klei deze vergiftiging wordt geneutraliseerd . Zeolites bezitten namelijk sterk ontgiftende kwaliteiten voor zowel mens als dier. Met name tijdens het Tsjernobyl ongeluk in de voormalige Sovjet Republiek is dit middel uitvoerig getest met indrukwekkende resultaten. Allereerst is het ingezet als middel tegen de radioactieve verontreiniging in de natuur. De zeolite klei werd met grote vrachtwagens en helikopters over het besmette gebied heen gespoten om op die manier te zorgen dat de radioactieve straling z.s.m. geneutraliseerd werd, om zo de schade voor de natuur zoveel mogelijk te beperken. Daarnaast werden de plaatselijke bewoners met grote hoeveelheden van deze klei gevoed en ook daarnaast met andere middelen als spirulina en chlorella in de hoop zo de straling en de bijbehorende destructieve gevolgen zo snel en veel mogelijk af te remmen en in te perken. Ook worden zeolieten gebruikt bij de opslag van radioactief afval, met name om de vaten en kisten waar dit zich in bevind af te sluiten en zo te voorkomen dat er straling naar buiten vrij komt. Ook wordt zeoliet veel gebruikt in waterzuiveringsinstallaties en in wasmiddelen gebruikt. Zeolieten worden daarnaast op grote schaal gebruikt in de industrie voor waterzuivering, als katalysatoren, voor de bereiding van geavanceerde materialen en in nucleaire opwerkingsprocessen. Zeolieten worden echter het meeste gebruikt bij de productie van wasmiddelen en worden ook gebruikt in de geneeskunde en in de landbouw. Ook worden zeolieten gebruikt in bepaalde soorten kattengrind, aquariumfilters en worden synthetische versies van zeolieten veel gebruikt in de petrochemische industrie.

Wat doet Zeolite?

Zeoliet bezit, net als alle andere soorten klei, een zeer sterke negatieve lading, waardoor het in staat is om bijna alle gifstoffen in het lichaam te neutraliseren, omdat bijna alle gifstoffen een positieve energetische lading bezitten en deze dus door de negatieve lading van zeoliet wordt geneutraliseerd. Voor de scheikunde liefhebbers onder ons is het misschien interessant om te weten dat dit komt door het feit dat dat ze een poreuze structuur hebben die een grote verscheidenheid van kationen hebben, zoals Na+, K+, Ca2+, Mg2+ en anderen. Deze positieve ionen zijn nogal losjes verbonden en kunnen gemakkelijk worden verwisseld met anderen in een contact oplossing. De ladingen van beide substanties (zeoliet heffen elkaar dus op, waardoor ook meteen het toxische effect van giftige stoffen geneutraliseerd is. Daardoor kunnen zware metalen en andere gifstoffen in vergelijking met andere middelen vrij eenvoudig uit het menselijke lichaam verwijderd worden met het consumeren van deze specifieke kleisoort. We spreken hier dan wel over een lijst zeer schadelijke stoffen, die allemaal met deze bijzonder klei uit het menselijke lichaam verwijderd kunnen worden. Deze lijst bestaat bijvoorbeeld uit de volgende zware metalen en gifstoffen:
– Kwik.
– Lood.
– Cadmium.
– Hexaan.
– Arsenicum.
– Ammonia.
– Herbiciden.
– Pesticiden.
– Fungiciden.
– Radioactieve straling.

Kortom komt het erop neer dat zeolites in staat zijn de aller gevaarlijkste zware metalen, gifstoffen en andere vormen van vervuiling in ons lichaam te neutraliseren. Dit maakt het tot één van de meest bijzondere voedselsupplementen die voor ons als mens beschikbaar zijn. Daarnaast is nog een heel bijzondere eigenschap aan zeolites het feit dat ze een kooi achtige structuur hebben. Op het moment dat deze structuur zich verbonden heeft met een toxische stof in ons lichaam, kapselt het deze stof in als het ware en kan de gifstof geen kant meer uit en dus daarna ook in ons lichaam op geen enkele manier meer schade aanrichten. Deze ontdekking is op dit moment één van de meest bijzondere en vooraanstaande technieken binnen de hele detox wereld. Het bijzonder aan zeolites t.o.v. andere middelen die gebruikt worden om te ontgiften, zoals bijvoorbeeld spirulina of chlorella, is dus het feit dat de toxische stof in ons lichaam wordt ingekapseld door de zeolites. Spirulina en chlorella zijn prima middelen om het lichaam te ontgiften, maar op het moment dat de gifstof ergens aan het celweefsel wordt onttrokken, is het nog wel in staat schade aan te richten op andere plekken in het lichaam waar het langs getransporteerd wordt, voor deze stoffen het lichaam uiteindelijk hebben verlaten. Dit terwijl dit bij zeolites absoluut onmogelijk geworden is en de zeolites dus zorg dragen voor het inkapselen en keurig afvoeren van de gifstoffen tot deze ons lichaam verlaten hebben. Dit is met name wat zeolites onderscheidt van andere detox supplementen. Ook is zeoliet in staat om het repliceren van muterende celstructuren stop te zetten. Deze cel mutatie ontstaat n.a.v. bepaalde zeer gevaarlijke gifstoffen zoals bijvoorbeeld lood, cadmium of radioactieve stoffen zoals uranium en heeft een vernietigende werking op het menselijke lichaam. Zeoliet biedt hier uitkomst zodat het lichaam een goeie kans krijgt van de schade die bepaalde gifstoffen aanbrengen in ons lichaam, te herstellen en voorkomt daarnaast verdere beschadiging van de lichaamseigen celstructuur door tijdig en regelmatig alle gifstoffen te verwijderen en af te voeren. Dit is natuurlijk mits de consument dit middel regelmatig inneemt. Het is in tijden zoals deze, met zoveel vervuiling in ons milieu en voedsel zeker raadzaam dit middel dagelijks in te nemen en daarnaast natuurlijk ook op onze voeding te letten. Het kan bijvoorbeeld ziektebeelden als Alzheimer, autisme, dementie en andere neurologische beschadigingen en ziektes voorkomen en mogelijkerwijs zelfs genezen. Hieronder noemen we kort het rijtje meest bijzonder eigenschappen van zeoliet:

Naast deze bijzonder eigenschappen blijkt het feit dat zeoliet bijzonder goed inzetbaar is tegen allerlei vormen van kanker. Uit een kleine, maar zeer intrigerende studie in de Verenigde Staten, is gebleken dat zeoliet zelfs het nieuwe wondermiddel ‘herceptine’ met straatlengtes achter zich laat. Herceptine is het nieuwe farmaceutische wondermiddel (althans, volgens de farmaceutische industrie) wat een genezingspercentage zou hebben van rond de 43% bij een x aantal vrouwen met borstkanker, wat bijzonder hoog is in vergelijking met alle andere middelen die de laatste decennia tegen kanker zijn ingezet. Maar wat blijkt nu uit deze kleine intrigerende studie die is gedaan? Dat zeoliet het een genezingspercentage van 78% heeft, oftewel bijna het dubbele van het nieuwe wondermiddel herceptine. Naast het feit dat het percentage bijna een verdubbeling is van het genezingspercentage, bleek ook nog eens dat deze test was uitgevoerd bij patiënten in fase 4 van kanker, oftewel de terminale en ongeneeslijke fase van kanker. Toch hoor je er niets over in de media en ook niet in de professionele vakbladen van deze industrie. Dit heeft naar alle waarschijnlijkheid veel te maken met de economische belangen van de farmaceutische industrie, die niet voor de eerste keer de competitie op oneerlijke manieren uit probeert te schakelen. Toch is het te hopen en zijn er tekenen dat dit middel toch langzaam z’n doorbraak aan het bereiken is in de medische wereld, dankzij de verbijsterende resultaten die bevonden worden na het gebruik van dit “nieuwe” natuurlijke wondermiddel. Naast deze feiten is tevens ontdekt dat zeoliet de bijzondere eigenschap bezit dat het zich kan verbinden met wat wel ‘nitrosamines’ worden genoemd. Dit zijn stoffen die zich in ons spijsverteringsstelsel bevinden en die voorkomen dat er door consumptie van bewerkt vlees verschillende vormen van kanker ontstaan. De middelen die gebruikt worden in de vleesindustrie (denk aan smaakversterkers, emulgatoren, kleur-, geur-, en smaakstoffen, conserveringsmiddelen, enz.) om er voor te zorgen dat vlees er beter uit ziet en langer houdbaar is, zorgen voor ernstige vervuiling en vergiftiging van het menselijke lichaam en met name voor kankervorming in ons darm- en verder spijsverteringsstelsel. Daarnaast worden ook leukemie en hersentumoren tegenwoordig vaak in verband gebracht met de consumptie van bewerkte vleesproducten. Ook is het bijzonder fijn dat zeoliet geen smaak of bijsmaak heeft, wat het bijzonder aangenaam maakt voor kankerpatiënten om dit middel te consumeren. Dit omdat zij vaak uiterst gevoelig zijn voor smaak en moeilijk iets binnen kunnen houden als dit een negatieve smaakassociatie oproept. Zeoliet is daarom bijzonder geschikt als voedingssupplement, ook als er andere behandelingen tegelijktijdig plaats vinden. Tot slot is het feit dat zeoliet ook meteen alle gifstoffen, zware metalen en radioactieve straling neutraliseert natuurlijk ook van groot belang bij het voorkomen van het verder uitzaaien van kanker in het menselijke lichaam. Al met al is dit middel absoluut een allround middel, wat voor vele fysieke problemen kan worden ingezet en een enorm positieve impact heeft op de gezondheid van het menselijke lichaam.

 • Zeoliet heeft een bijzonder sterke werking tegen de vorming van kanker in het menselijke lichaam.
 • Zeoliet gedraagt zich als een antioxidant in ons lichaam, waardoor het in staat is om vrije radicalen te elimineren en zo te voorkomen dat deze voor cel mutatie en/of beschadiging zorgen.
 • Zeoliet is in staat om nitrosamines in ons spijsverteringsstelsel te neutraliseren, waardoor verschillende vormen van kanker geen kans krijgen zich in ons lichaam te manifesteren.
 • Zeoliet heeft een remmende werking op het ontstaan van diabetes type II, omdat het de nitrosamines, die mede verantwoordelijk zijn voor het ontstaan van deze diabetes vorm, neutraliseert.
 • Zeoliet is in staat giftstoffen, zware metalen en radioactieve straling in te kapselen en zeer effectief uit ons lichaam af te voeren.
 • Zeoliet bezit zeer sterke antivirale eigenschappen, waardoor deze virussen geen kans meer krijgen het menselijke lichaam ziek te maken en waardoor het lichaamseigen immuunsysteem een aanzienlijke boost en oppepper krijgt. Het is zelfs in staat ons lichaam sterk genoeg te maken tegen pandemieën zoals de vogel- en varkensgriep, al is er geen garantie voor dit feit, maar wel veel bewijs wat deze theorieën ondersteunt.
 • Zeoliet balanceert de pH waarde in ons lichaam feilloos uit, waardoor vele ziektes en hun vervelende verschijningsvormen voorkomen worden die in onze vervuilde maatschappij helaas in grote getallen voorkomen.
 • Zeoliet ondersteunt daarnaast uitstekend bij het maximaliseren van de opname van voedingsstoffen uit ons dagelijkse eten en drinken, waardoor met name bij ouderen allerlei vormen van chronische ziekten mogelijkerwijs kunnen worden voorkomen en bestreden.

Waar verkrijg ik Zeolite?

Zeolite en zeoforce is over het algemeen niet zo makkelijk te verkrijgen. U dient hiervoor naar een gespecialiseerde natuur- of reformzaak te gaan of eventueel bij uw biologische winkel te informeren. Toch komt het zelfden voor deze producten daar verkocht worden en dient u zich tot een specifieke raw food en superfood winkel te wenden. U kunt zeolite ook online kopen, waar u 24 uur per dag en 7 dagen per week uw producten kunt bestellen.

Hoe consumeer ik Zeolite?

Zeoliet is op een aantal verschillende manieren te consumeren, afhankelijk van de vorm waarin het product verwerkt wordt. Op het moment is de meest bekende en verkochte vorm ‘Zeoforce’ genaamd. Dit is de oorspronkelijke klei, die in poedervorm wordt verkocht in grotere flessen. Deze poeder is zeer geschikt om te gebruiken in smoothies. Daarnaast zijn er iets kleinere flessen te koop met capsules met zeoliet. Deze capsules zijn geschikter om bijvoorbeeld mee te nemen op reis of voor mensen die liever een capsule slikken, dan elke dag een smoothie te moeten maken om hier de Zeoforce in te verwerken. Tot slot is er dan ook nog een mogelijkheid om de zeolieten als een tinctuur te consumeren. Deze wordt verkocht in het kleinste flesje, waar de druppels via een pipet in de mond of een drankje kunnen worden toegevoegd voor consumptie. Deze druppels zijn een bijzonder sterke concentratie van zeoliet, uitermate geschikt voor het verwijderen en afvoeren van de meest giftige stoffen in ons lichaam.
Ook is het mogelijk om deze producten extern op het lichaam te gebruiken. Met name als huid- en gezichtsmasker is het zeer geschikt en heerlijk te combineren met middelen als Jojoba-olie, rauwe cacao, blauwe kamille en kamperfoelie. Ook kan bijvoorbeeld ook worden toegevoegd in een heerlijk warm bad, zodat de huid eens goed onder handen wordt genomen en flink wordt gezuiverd.

, , , , , , , , , ,

Subscribe

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.

advert

28 Responses to “Zeolite – voor een krachtige detox”

 1. Luke Says:

  zeoliet tinctuur ? zeoliet lost niet op op in een vloeistof, trap er niet in mensen,koop gewoon zeoliet cliptoniet poeder !

  Reply

  • Deep Says:

   hoi luke

   maar wordt het dan wel door het lichaam opgenomen?
   En waar kan ik zeoliet cliptoniet poeder kopen?
   hg deep

   Reply

   • gezondig Says:

    Clinoptilolite zeoliet te koop bij Gezondig.nl, voor menselijke consumptie. Werkelijk een wondermineraal

    Reply

   • Robert Says:

    Hallo,

    Ik bestel het zeolietpoeder: ultra fijn gemicroniseerd Clinoptiloliet Zeolietpoeder al jaren bij ZeoDetox.com

    Zij verkopen voor humane consumptie het product van Froximun.
    Dit product is een gecertificeerd Medisch Hulpmiddel uit Duitsland. Goedgekeurd voor door apothekers, artsen en ziekenhuizen.

    Reply

   • Mina Says:

    Op internet ,alle soorten Zeoliet

    Reply

 2. Dr. F. BONNE Says:

  Als CEO en eigenaar van FANCY BEE BELGIUM ben ik op zoek naar een colloïdale oplossing van ZEOLIET.
  Kan u mij daarin helpen?
  Antwoord mij via e-mail adres.
  Met dank,

  Vriendelijke groet,

  Dr. Francis BONNE M.D.

  Reply

 3. Art Says:

  Hallo

  Ik heb een vraagje, ik heb hier in Bulgarije ruwe Zeolieten aangekocht en men heeft me verteld dat je deze in de oven tot 250 dient op te warmen gedurende een half uur en daarna 8 uur in een gesloten kom dient te laten “trekken”, hebben jullie hier al van gehoord?

  Alvast heel vriendelijk bedankt voor uw antwoord.

  Mvg

  Wesley

  Reply

 4. Wout Says:

  Hallo superfoodleven.nl

  Een heel mooi en overtuigend stuk over zeoliet. Maar er is geen enkel referentie of bronvermelding te vinden in de tekst. Zoals over dat kleine onderzoek dat zeoliet een genezingspercentage van 78% heeft tegen kanker. Dat maakt deze tekst wel een stuk overtuigender

  Mvg

  W.kok

  Reply

 5. Carin Says:

  Hallo,

  Ik gebruik nu sinds een maand of 4 Zeoliet van Zeodetox.
  Ik had heel erge blaasjeseczeem aan handen en voeten. Na het bezoeken
  van meerdere dermatolgen en tig zalfjes die niks oplosten, ben ik het internet
  opgedoken om forums te lezen over eczeem. Zo kwam ik bij Zeoliet.
  Ik dacht: baat het niet, dan schaadt het niet.
  Ik ben het zowel in- als uitwendig gaan gebruiken. Ik werd werkelijk ‘gek’ van
  de jeuk. Na het inwrijven van de eczeem met Zeoliet, was de jeuk al heel snel
  weg! Geloof me, dit had ik met de zwaarste hormoonzalf nog niet meegemaakt!
  Nu, zo’n 4 maanden later, is de eczeem bijna helemaal weg! De blaasjes heb ik
  al een hele tijd niet meer.

  Kortom, ik ben zeer tevreden met dit product!!!

  Groet,
  Carin

  Reply

  • Yvon Says:

   En hoe gebruikt u de zeodetox? In poedervorm of capsule
   En u heeft geen last van maagklachten ?
   Yvon

   Reply

  • J.J Says:

   Beste Carin,

   Welk merk heb je gekocht, want de (beste)merk die ik tot nu heb gevonden is best prijzig, namelijk Zeolite Pure van ZeoHealth.

   Groet,
   J.J.

   Reply

 6. Carin Says:

  Ik gebruik de poedervorm. 1 maatschepje à 3 gram opgelost in water per dag. De poeder kan ook op de eczeem worden gedaan. Dan haat de jeuk al weg!

  Ik bestel de zeoliet bij zeodetox.com

  Reply

 7. Maria Says:

  Goede informatie maar met wat alinea’s’ aanbrengen wordt het wat leesbaarder. Nu best wel een woordenbrij.

  Reply

 8. Alieda Says:

  Als dit zo onwijs gezond is waarom wordt dit niet verwerkt in voeding, drankjes of uitgedeeld!

  Reply

 9. noortje Says:

  Ik zou graag contact willen met iemand om verkoop punt te kunnen worden..

  vriendelijke groeten Noortje

  Reply

 10. peter Says:

  in vijver en aquariumwereld kan je het gewoon kopen voor minder dan 10 euro voor een zak van 10 liter.
  Even fijn malen en vermengen met water in de juiste dosering en klaar is kees.

  Wel raar dat dit zou helpen bij kanker. Het zou mij verbazen als zeoliet wordt opgenomen in je lichaam en dan dezelfde eigenschappen behoud als het als filter medium wordt opgenomen.

  Een kleine proef zegt overigens heel weinig. Pas vanaf 100 gevallen krijg je statistische betrouwbare cijfers.

  Reply

 11. Michel Says:

  Wat vreemd dat geen enkele site betreffende Zeoliet advies geeft om 8 uur na Zeoliet te hebben genomen een zinkpil te nemen. Zeoliet breekt nl zink af. Dit is echt héél belangrijk. Ik zal kijken waar ik deze info kan terug vinden.

  Reply

  • Sinchi Says:

   Bedankt voor deze info! Daar help je veel mensen mee. Ik zag ook dat je minimaal 2 liter water moet drinken. Ik neem aan dat dat per dag is en niet bij elke dosering? :p

   Reply

Trackbacks/Pingbacks

 1. De top 3 Superfoods om te ontgiften - 24 januari 2013

  […] Zeoforce is een zeer bijzonder en uniek product op het gebied van superfoods. Het is een product wat gemaakt is uit zogenaamde zeoliet kristallen. Dit is een kristalvorm die ontstaat nadat vulkanische lava met water in aanraking is gekomen. Dit gebeurt bijvoorbeeld als een lavastroom in een rivier, meer of zee stroomt. Hierdoor ontstaat een kristalvorm die een aantal zeer unieke eigenschappen heeft, waarvan met name het in staat zijn om te ontgiften en zuiveren de meest bekende en toegepaste eigenschap is. Dit geld niet alleen als een superfood of voedingssupplement, maar zo wordt het bijvoorbeeld ook grootschalig gebruikt bij het maken van waspoeders en wordt het gebruikt in waterzuiveringsinstallaties. Zeoforce is echter een pure en onbewerkte vorm van zeolieten en hier zijn verder geen andere bestanddelen aan toegevoegd. Het gaat om puur gemalen kristalpoeder met ongelofelijk sterke zuiverende eigenschappen voor het lichaam. De meest bijzondere eigenschap van dit unieke zeoforce poeder is allereerst dat het alle gifstoffen in ons lichaam volledig neutraliseert. Dit komt door het feit dat alle gifstoffen en zelfs radioactiviteit een positieve elektromagnetische lading hebben. De lading van zeoliet of zeoforce is echter negatief. U kunt zich mogelijk voorstellen dat bij het in contact komen van deze stoffen de lading die in beide stoffen aanwezig is door elkaar geneutraliseerd wordt, wat dus inderdaad het geval is. Hierdoor wordt een groot deel van de werkzaamheid van deze gifstoffen uitgeschakeld, wat natuurlijk een prachtige eigenschap is van zeoforce. Verder is het zo dat de unieke kristalstructuur van zeoliet bestaat uit een vorm die wel op die van een open kooi lijkt. Deze kooi vorm sluit zich vervolgens onmiddellijk bij het in aanraking komen met gifstoffen en sluit zich om de gifstof heen af. Hiermee wordt de gifstof, naast dat deze geneutraliseerd is, ook nog eens ingekapseld door de zeoliet kristalstructuur. Het prachtige voordeel hiervan is dat de gifstof op geen enkele manier meer schade kan aanrichten in ons lichaam, zelfs niet als deze niet direct kan worden afgevoerd door ons lichaam. Dit is namelijk soms het geval bij het te snel ontgiften van ons lichaam. Bepaalde voeding en supplementen zijn zo krachtig, zoals hieronder bij spirulina, chlorella en tarwegras het geval is, dat ons lichaam maar een bepaalde dosering van dit middel kan verwerken en niet alle gifstoffen in een keer kan afvoeren. Hier heeft ons lichaam simpelweg tijd voor nodig. Het is dus raadzaam om te voorkomen dat ontgifting processen te snel plaats vinden en ons lichaam hierdoor last krijgt van typische ontgiftingsverschijnselen, die lang niet altijd even prettig zijn. Deze kunnen variëren van zweetaanvallen, een onplezierige lichaamsgeur, hoofdpijn tot huiduitslag en andere onplezierige verschijnselen. Met het gebruik van zeoforce loopt u hier echter geen enkele kans op, wat dit tot het absoluut meest ideale ontgifting supplement maakt naar onze mening. U vindt nog veel meer interessante informatie over het supplement zeoforce of zeolite op het gespecialiseerde blog op onze website en wel onder deze link. […]

 2. De top 3 Superfoods om te ontgiften | Nieuwe Aarde - 22 februari 2013

  […] Zeoforce is een zeer bijzonder en uniek product op het gebied van superfoods. Het is een product wat gemaakt is uit zogenaamde zeoliet kristallen. Dit is een kristalvorm die ontstaat nadat vulkanische lava met water in aanraking is gekomen. Dit gebeurt bijvoorbeeld als een lavastroom in een rivier, meer of zee stroomt. Hierdoor ontstaat een kristalvorm die een aantal zeer unieke eigenschappen heeft, waarvan met name het in staat zijn om te ontgiften en zuiveren de meest bekende en toegepaste eigenschap is. Dit geld niet alleen als een superfood of voedingssupplement, maar zo wordt het bijvoorbeeld ook grootschalig gebruikt bij het maken van waspoeders en wordt het gebruikt in waterzuiveringsinstallaties. Zeoforce is echter een pure en onbewerkte vorm van zeolieten en hier zijn verder geen andere bestanddelen aan toegevoegd. Het gaat om puur gemalen kristalpoeder met ongelofelijk sterke zuiverende eigenschappen voor het lichaam. De meest bijzondere eigenschap van dit unieke zeoforce poeder is allereerst dat het alle gifstoffen in ons lichaam volledig neutraliseert. Dit komt door het feit dat alle gifstoffen en zelfs radioactiviteit een positieve elektromagnetische lading hebben. De lading van zeoliet of zeoforce is echter negatief. U kunt zich mogelijk voorstellen dat bij het in contact komen van deze stoffen de lading die in beide stoffen aanwezig is door elkaar geneutraliseerd wordt, wat dus inderdaad het geval is. Hierdoor wordt een groot deel van de werkzaamheid van deze gifstoffen uitgeschakeld, wat natuurlijk een prachtige eigenschap is van zeoforce. Verder is het zo dat de unieke kristalstructuur van zeoliet bestaat uit een vorm die wel op die van een open kooi lijkt. Deze kooi vorm sluit zich vervolgens onmiddellijk bij het in aanraking komen met gifstoffen en sluit zich om de gifstof heen af. Hiermee wordt de gifstof, naast dat deze geneutraliseerd is, ook nog eens ingekapseld door de zeoliet kristalstructuur. Het prachtige voordeel hiervan is dat de gifstof op geen enkele manier meer schade kan aanrichten in ons lichaam, zelfs niet als deze niet direct kan worden afgevoerd door ons lichaam. Dit is namelijk soms het geval bij het te snel ontgiften van ons lichaam. Bepaalde voeding en supplementen zijn zo krachtig, zoals hieronder bij spirulina, chlorella en tarwegras het geval is, dat ons lichaam maar een bepaalde dosering van dit middel kan verwerken en niet alle gifstoffen in een keer kan afvoeren. Hier heeft ons lichaam simpelweg tijd voor nodig. Het is dus raadzaam om te voorkomen dat ontgifting processen te snel plaats vinden en ons lichaam hierdoor last krijgt van typische ontgiftingsverschijnselen, die lang niet altijd even prettig zijn. Deze kunnen variëren van zweetaanvallen, een onplezierige lichaamsgeur, hoofdpijn tot huiduitslag en andere onplezierige verschijnselen. Met het gebruik van zeoforce loopt u hier echter geen enkele kans op, wat dit tot het absoluut meest ideale ontgifting supplement maakt naar onze mening. U vindt nog veel meer interessante informatie over het supplement zeoforce of zeolite op het gespecialiseerde blog op onze website en wel onder deze link. […]

 3. Anti kanker blog concept email – Individual and common collective consciousness Ascention realities - 4 juli 2016

  […] met je urine uit je lichaam verwijdert , zie hier een mooi artikel op een website over Zeoliet : http://superfoodleven.nl/zeolite-voor-een-krachtige-detox/ , in het volgende artikel staat er vanwege de Codex Alementarius dat je Zeoliet niet in mag nemen , […]

Leave a Reply