Rawfood Courgette Pasta met heerlijke rode saus

Deze heerlijke rawfood courgette pasta met rode saus lijkt op gewone pasta maar is gemaakt met: courgette, tomaten, zongedroogde tomaten, olijfolie, kokosazijn, knoflook, kokosnectar of rauwe honing en roze Himalaya zout.

Ingrediënten:

  • 1 courgette, tot spaghetti gedraaid in de Spirooli
  • 2 grote tomaten
  • 4 zongedroogde tomaten, op olie of droog, 1 uur geweekt
  • 1 el olijfolie
  • 1 tl kokosazijn of citroensap
  • half teentje knoflook (optioneel)
  • ½ el kokosnectar of honing
  • Himalayazout naar smaak

Bereiding:

Doe alle ingrediënten behalve de courgette in een blender en zet deze aan tot het een gladde saus is. Roer de saus door de courgettepasta en bestrooi het geheel eventueel met wat in plakjes gesneden olijven zonder pit.

, , , , , , , , , , ,
advert

No comments yet.

Leave a Reply